reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Korzystajac z ciszy weeendowej chciałabym was poinformowac o planowanych spotkaniach BB mamus organizowanych przez BB. Na watkach regionalnych oraz u moderatorek mozna sie zapisac na takie spotkanie, na niektórych bedzie tez administracja. Miejsce spotkania organizuje BB a date wybiercie sami wspólnie. Na spotkanie mozna isc z dziecmi, sasiadka, kolezanka, jak wam pasuje.Spotkania odbeda sie w miastach
Rzeszów
Olsztyn
Białystok
Wrocław
Warszawa
Bydgoszcz
Lublin
Szczecin
Łódź
Trójmiasto
Katowice
Poznań
Kraków
Oferta miast ma sie poszerzac:tak::tak:
Chetni na takie spotkania moga sie zglaszac do mnie lub na watki regionalne. Zapraszam w imieniu BB

Witam:)
My po spacerku i obiadku:)
O!!!super z tym spotkaniem BB. Ja na pewno się stawię(oczywiscie z Nati)

Magda,strasznie mi przykro...wspólczuję ci...Trzymam mocno kciuki,żeby Jaś szybciutko wrócił do zdrowia. Trzymaj się kochana.
Wszystkie tu o Was bedziemy myślały.

w końcu sobie siadłam,ufff
mąz poszedł z mała na spacerek bo śłicznie słonko swieci chocchłodno,ale tak lepiej sie wyśpi i bedzie mieć siłe tolerować gości i miechumor na zabawe

A ja sie nudze!mój śpi obok w pokoju tak go rozłozyło.
ciasta nie mam jak skonczyc bo mój mały maruda-standart ostatnio!niech te zeby juz wyjda:dry:
a ja se palucha przeciełam-efekt naostrzonych nozy :baffled: krwia leeecciiii brrrrrrr
Iwonko udanej imprezki!

hejki!
Magda współczuje... mam nadzieję że z Jasiem szybko wrócicie do domku! :tak:
Piwonia udanej imprezki :-)
Zosia zasnęła. a my siedzimy przed tv i oglądamy wiadomości.
Byliśmy dziś u jednych dziadków a jutro do drugich jedziemy - moja babcia ma urodziny a druga miała w czwartek imieniny. więc znów weekend w rozjazdach...:sorry2:
pogoda beznadziejna. a myślałam że już taka wiosenna pogoda zostanie... a tu śnieg :angry: fuj! pewnie w przyszłym roku będzie fajniej bo pójdziemy z bejbikami na sanki :-p
dobra uciekam!
miłego wieczorku!!!!! :-D

Nie dam rady spać z nadmiaru emocji.. jest już na świecie mój drugi siostrzeniec, urodził się dziś o 22.
Gratuluje i niech się zdrowo chłopak chowa :)

Ja zalatana dziś jedziemy do Gdyni:) W końcu jakieś duże miasto zobaczę hihi Jedziemy do matki chrzestnej Gabrysi na kawę.
Oooo moje dziecko kupę rzeźbi :D Grzeczna wie że przed podróżą trzeba. A serio to jadła jarzynową z cielecinką a tam i kukurydza i groszek i teraz się męczy bidula dwa dni.

Oj ja ja Ci zazdroszczę :-(. Przykro, ze mała się męczy biedactwo.
Witajcie dziewczyny...u nas niestety rzekoma trzydniówka skończyła się w szpitalu....W piątek Jaś miała dalej gorączke i to wysoką więc pojechałam do przychodni i tam zostałam skierowana na oddział...bo gardło czyste osuchowo czysto i trzeba badania porobić pod kątem infekcji dróg moczowych czy też innych stanów zapalnych no i jedynym wyjściem był spzital... teraz przyjechałam na minutkę do domu tata jest z Jasiem trochę się umyć, otrząsnąć...strasznie to przeżywam, wczraj zakładali Jasieńkiwi wenflon i nie mogli się wkuć do tych mały żyłek , za piątym razem się udało i to do główki życzę Wam żebyście nigdy nie musiały tego przeżywać...Jasiulek zapomni ale ja nie i do zawsze będę pamiętać ten wrzask mąż nie wytrzymał a stał pod salą zabiegowa a ja w śrdku musiałam Jasieńka trzymać takiego biedulka płaczącego... we krwi ma podnieśione wskaźniki co wskazuje na stan zapalny a wyników moczu oczywiście nikt nie ma w ogóle mają tam na dziecięcym przerąbane bo wczoraj 17 przyjęć było...dzieci na korytarzu leżą, pełno zarazków aż się boje z Jasiulkiem z sali wychodzić jeszcze obok w sali dzieciątko biegunki dostało i oczywiście nikt nie raczył go przenieść na biegunkowy...ale nie powiem personel wspaniały wszystkie pielęgniarki i lekraki do rany przyłóż na sali leżymy z bardzą fajną dwumiesięczną Oliwką i jej mamą ale dałabym wszystko zeby zamienić tych cudownych ludzi na mojego wrednego męża w domu i sprzycną córeczkę i nawet teściową bym zniosła byle być już w domku...a dziś Jasieniek znowu gorączkował i to wysoko panadlio mu nie pomaga tylko pyralgina...dzisiaj ładnie zjadł kaszkę i cycusia pije i przespał się jak mu gorączka spadłą tylko go obchód obudził w nocy budził się parę razy z przeraźliwym płaczem boże co to moje dzieciątko kochane musi przeżywać...dobra nie zanudzam Was już więcej ale musiałam się wygadać bo siedzi to we mnie strasznie i gniecie...ech trzymajcie kciuki za Jasiesńka by szybko wyzdrowiał i za mnie bym się jakos tam trzymała...
Współczuje. Pamiętam jak dziś jak z Oliwką byłam w szpitalu i jej się wkuć nie umieli i w ogole to było straszne. Życzę dużo zdrówka.
Korzystajac z ciszy weeendowej chciałabym was poinformowac o planowanych spotkaniach BB mamus organizowanych przez BB. Na watkach regionalnych oraz u moderatorek mozna sie zapisac na takie spotkanie, na niektórych bedzie tez administracja. Miejsce spotkania organizuje BB a date wybiercie sami wspólnie. Na spotkanie mozna isc z dziecmi, sasiadka, kolezanka, jak wam pasuje.Spotkania odbeda sie w miastach
Rzeszów
Olsztyn
Białystok
Wrocław
Warszawa
Bydgoszcz
Lublin
Szczecin
Łódź
Trójmiasto
Katowice
Poznań
Kraków
Oferta miast ma sie poszerzac:tak::tak:
Chetni na takie spotkania moga sie zglaszac do mnie lub na watki regionalne. Zapraszam w imieniu BB

Kasiu troszkę więcej info bym potrzebowała :-) Masz coś więcej? Np. gdzie w katowicach?

Malincia gratulacje dla Tomeczka

A ja za chwilke, bo musze mykać

No to ja z powrotem :-). Dziś mieliśmy dzień śpiocha. Rano posprzątałam, a potem w trójeczkę położyliśmy się spac i przespaliśmy całe popołudnie. Potem w auto i do babci na 2,5 godzinki. Wróciliśmy wieczorkiem. Mała wykąpana i najedzona padła od razu w łóżku :-).
Jutro z rana do babciu na cały dzień, bo tatuś w pracy :-(.

Miłej i spokojnej nocki.

Ostatnia edycja:
Wpadam na szybko dobrej nocy zyczyć :)
z urodzin wróciliśmy niczym bałwanki wrrr.... :szok::wściekła/y: niech to szlag, znowu biało :wściekła/y:
no ale troszkę posiedzieliśmy, Młody był towarzyski i mimo, że było mnóstwo nowych mu osób nie zrobił ani razu podkówki hihi :-p
teraz jeszcze urzęduje :dry: nic, uciekam go spacyfikować, i do łóżka :happy:

dobranoc

Hello
ale mnie nie było! No ale tak jest jak chłop w domu;-) My coś ostatnio podróżujemy. Dziś też do moich rodziców na obiad mykamy. Zima wróciła i biało wszędzie ale podobno od wtorku ma już być lepiej. Dziecko mi śpi ale pewnie za chwilkę wstanie brzdąc mały i trzeba będzie jej pilnować, bo już niestety nie poleży. No musi siedzieć:wściekła/y: Glizda mała no.

Magda obyście szybko z tego szpitala wyszli. Trzymamy kciuki.
Kasia a wiadomo kiedy te spotkania? Wiosna? Lato?
Piwonia jak impreza?
Malinka jak palec?

Pomykam jeszcze po wątkach o ile mi dziecko pośpi.

reklama
dzień dobry niedzielnie :-)
my jeszcze w łóżku leniu****emy, w końcu niedziela, no i tatuś w szkole :tak:
u nas też biało, ale mam nadzieję, że wiosna przyjdzie szybciutko, bo buty na wiosnę sobie kupiłam ;-):-D
wczoraj mieliśmy dzień w rozjazdach-byliśmy u cioci w odwiedzinach, połaziliśmy po sklepach i poszliśmy do mojej mamy, no i wróciliśmy wieczorkiem :-)
my dziś prawie cały dzień same, ale przynajmniej nie spieszy mi się z obiadem, a później zaliczymy jakiś spacerek :happy2:
magda powodzenia w szpitalu-nie zazdroszczę, szybko wracajcie do domku
piwonia-jak imprezka? rozumiem, że to była impreza urodzinowa? :zawstydzona/y:
połażę jeszcze troszkę po necie
miłej niedzieli :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry