Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

krwia leeecciiii brrrrrrr 

fuj! pewnie w przyszłym roku będzie fajniej bo pójdziemy z bejbikami na sanki 

Gratuluje i niech się zdrowo chłopak chowaNie dam rady spać z nadmiaru emocji.. jest już na świecie mój drugi siostrzeniec, urodził się dziś o 22.
Oj ja ja Ci zazdroszczę :-(. Przykro, ze mała się męczy biedactwo.
Ja zalatana dziś jedziemy do GdyniW końcu jakieś duże miasto zobaczę hihi Jedziemy do matki chrzestnej Gabrysi na kawę.
Oooo moje dziecko kupę rzeźbiGrzeczna wie że przed podróżą trzeba. A serio to jadła jarzynową z cielecinką a tam i kukurydza i groszek i teraz się męczy bidula dwa dni.
Współczuje. Pamiętam jak dziś jak z Oliwką byłam w szpitalu i jej się wkuć nie umieli i w ogole to było straszne. Życzę dużo zdrówka.Witajcie dziewczyny...u nas niestety rzekoma trzydniówka skończyła się w szpitalu....W piątek Jaś miała dalej gorączke i to wysoką więc pojechałam do przychodni i tam zostałam skierowana na oddział...bo gardło czyste osuchowo czysto i trzeba badania porobić pod kątem infekcji dróg moczowych czy też innych stanów zapalnych no i jedynym wyjściem był spzital... teraz przyjechałam na minutkę do domu tata jest z Jasiem trochę się umyć, otrząsnąć...strasznie to przeżywam, wczraj zakładali Jasieńkiwi wenflon i nie mogli się wkuć do tych mały żyłek , za piątym razem się udało i to do główki życzę Wam żebyście nigdy nie musiały tego przeżywać...Jasiulek zapomni ale ja nie i do zawsze będę pamiętać ten wrzask mąż nie wytrzymał a stał pod salą zabiegowa a ja w śrdku musiałam Jasieńka trzymać takiego biedulka płaczącego... we krwi ma podnieśione wskaźniki co wskazuje na stan zapalny a wyników moczu oczywiście nikt nie ma w ogóle mają tam na dziecięcym przerąbane bo wczoraj 17 przyjęć było...dzieci na korytarzu leżą, pełno zarazków aż się boje z Jasiulkiem z sali wychodzić jeszcze obok w sali dzieciątko biegunki dostało i oczywiście nikt nie raczył go przenieść na biegunkowy...ale nie powiem personel wspaniały wszystkie pielęgniarki i lekraki do rany przyłóż na sali leżymy z bardzą fajną dwumiesięczną Oliwką i jej mamą ale dałabym wszystko zeby zamienić tych cudownych ludzi na mojego wrednego męża w domu i sprzycną córeczkę i nawet teściową bym zniosła byle być już w domku...a dziś Jasieniek znowu gorączkował i to wysoko panadlio mu nie pomaga tylko pyralgina...dzisiaj ładnie zjadł kaszkę i cycusia pije i przespał się jak mu gorączka spadłą tylko go obchód obudził w nocy budził się parę razy z przeraźliwym płaczem boże co to moje dzieciątko kochane musi przeżywać...dobra nie zanudzam Was już więcej ale musiałam się wygadać bo siedzi to we mnie strasznie i gniecie...ech trzymajcie kciuki za Jasiesńka by szybko wyzdrowiał i za mnie bym się jakos tam trzymała...
Korzystajac z ciszy weeendowej chciałabym was poinformowac o planowanych spotkaniach BB mamus organizowanych przez BB. Na watkach regionalnych oraz u moderatorek mozna sie zapisac na takie spotkanie, na niektórych bedzie tez administracja. Miejsce spotkania organizuje BB a date wybiercie sami wspólnie. Na spotkanie mozna isc z dziecmi, sasiadka, kolezanka, jak wam pasuje.Spotkania odbeda sie w miastach
Rzeszów
Olsztyn
Białystok
Wrocław
Warszawa
Bydgoszcz
Lublin
Szczecin
Łódź
Trójmiasto
Katowice
Poznań
Kraków
Oferta miast ma sie poszerzac
Chetni na takie spotkania moga sie zglaszac do mnie lub na watki regionalne. Zapraszam w imieniu BB

niech to szlag, znowu biało 
nic, uciekam go spacyfikować, i do łóżka 
Glizda mała no.