reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
100 lat dla Areczka z okazji urodzinek!!!
A dla Juleczki rowniez 100 latek!!!

Wpadlam powiedziec dobranoc,poczytam jeszcze troche zaleglosci na innych watkach i spadam spac,bo mala cos ostatnio rano wstaje-dzisiaj o 5.20:szok:
A nieznosna strasznie dzis byla.........:sorry2:

reklama
Fajny zwyczaj. Ciekawe kto znajdzie ząbka u naszej Hani:)

Dziewczyny mam pytanie. Czy Wasze dzieciaczki jeżdżą już w spacerówce? Hania jeździ jeszcze w głębokim. W ogóle jak ją ubiorę w kombinezon to się w tym wózku nie rusza (nie podnosi się) i nie wiem czy już ją przełożyć do spacerówki czy nie.

Spokojnie i Hani przebije się ząbek :-)

Oliwia jeździ w spacerówce, bo już sie w gondoli nie mieściła. Mała długa jaszczurka :-).

ledwo patrzę na oczy ale muszę napisać do Was :-p to chyba jakis nałóg :baffled:
przede wszystkim 100latek dla Areczka i Julki!!!!! :-D
wieczorkiem Zosia była tak zmęczona że zaczęła oczka trzeć i sobie paluszka włożyła pod powiekę :-( ale było płaczu... teraz co chwilkę też pohlipuje.. chyba będzie ciężka noc :eek:
a u babci była bardzo grzeczna :-)
dobra nie dam rady więcej napisać bo padam na pysk...:baffled:
DOBRANOC LASECZKI!!!!!! ;-)

Fajny zwyczaj. Ciekawe kto znajdzie ząbka u naszej Hani:)

Dziewczyny mam pytanie. Czy Wasze dzieciaczki jeżdżą już w spacerówce? Hania jeździ jeszcze w głębokim. W ogóle jak ją ubiorę w kombinezon to się w tym wózku nie rusza (nie podnosi się) i nie wiem czy już ją przełożyć do spacerówki czy nie.

moja nie mieści sie juz w głębokim wózku,ale póki jest zimno to jeszcze jeździ w nim,jak tylko bede widziała,ze cieplej bedzie to przesiaziemy sie do spacerówki
ja właśnie skończyłam drugą sałatke i ide sie kapac,reszte dokończe jutro
miłego weekendu
dobranoc

My juz od połowy lutego w spacerówce mykamy:cool2:. Wcześniej jakoś obawiałam się przeprowadzki z gondoli w środku zimy, ale okazało się, że zupełnie niepotrzebnie:sorry2:;
Młodziutki jest dobrze osłonięty, no i jest mu znacznie bardziej wygodnie :tak: no i w koncu wszystko i wszystkich widzi, co jest najfajniejsze :-D;-)

I ja się juz pożegnam
zaglądnę jeszcze na inne wątki i uciekam do łóżka :)
baj;-)

Ja moja do spacerowki przeprowadzilam pare dni temu-jaka zafascynowana,z wrazenia na spacerach nie spi :-)

Ja ogladam king-konga :cool2: ale te reklamy mnie wkurzaja...przy nastepnej ide spac...:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry