reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika, gratulacje dla Karolinki:-). A kto znalazł - bo ta słynna suknia się należy, hihi:-D

Zylcia - już podlane:-)
U nas tez zimno. Jak zobaczyłam ten śnieg rano za oknem, to sie załamałam:-(.
Jasne ze ja znalazłam!!! JUż mojemu nadałam... ale stwierdziłam że zamiast kiecki poproszę bieliznę hiihih :))))))))))))

mmmmm pyszka ten torcik, też bym zjadła :-)
mika gratuluję ząbka :tak:
i niestety przesyłki się nie doczekała, pewnie przyjdzie w poniedziałek-ta poczta :wściekła/y:
jakubka, teściowa też ma tego e-papierosa a i tak pali te normalne :dry::dry::dry:

Gratulujemy ząbka Karolince:)
Tort wygląda pieknie,az mi slina pociekła,prosze o wytarcie klawiatury
a ja poszłam na spacer:wściekła/y:głupia zmarzłam tak,że ledwo do domku dotarłam,palcami nie moglam ruszac,nogi czerwone jak u buraka,mam nadzieje,ze Aluni tylko nic nie bedzie bo se w łeb szczele:wściekła/y:
ide cos robic bo ja nadal w lsesie,tzn ugotowałam jarzynke,jaja i pół ciasta zrobiłam i tyle

Aneczka, ale smakowicie wygląda., mniam. Ja tez chcę....:-D

A u nas ciemno się zrobiło, sypie śnieg, brrrr. Mała śpi, to ja chyba też skorzystam i na chwilę zalegnę.

Ostatnia edycja:
Gratulujemy ząbka Karolince:)
Tort wygląda pieknie,az mi slina pociekła,prosze o wytarcie klawiatury
a ja poszłam na spacer:wściekła/y:głupia zmarzłam tak,że ledwo do domku dotarłam,palcami nie moglam ruszac,nogi czerwone jak u buraka,mam nadzieje,ze Aluni tylko nic nie bedzie bo se w łeb szczele:wściekła/y:
ide cos robic bo ja nadal w lsesie,tzn ugotowałam jarzynke,jaja i pół ciasta zrobiłam i tyle
Aneczka torcik śliczny i napewno bosko smakuje, tez sie slinie
Co do spacerów to faktycznie dzis za ciepło nie jest ale sie scwaniłam, załozyłam mu folie przeciwdeszczową na budke a mam taka gruba dopasowana i ani nic mu nie wiało, ani mu zimno byc nie mogło, wyciagnełam cieplutkiego jak pączus a co spacer zaliczony to zaliczony
Własnie zasna więc pedze sobie kawke zrobic póki Mateusz nie szcził ze mam wolny czas, jak widzi ze pozbył sie Milosza natychmiast zajmuje miejsce na moich kolanach a co gorsza i ręcach

i my właśnie ewakuowaliśmy się z Tomkeim ze spaceru :baffled:
jesssuuu, jak tam zimno :szok::baffled:
Młody ciepło opatulony, więc jestem o niego spokojna, ale mnie trochę przewiało choc i czapka ciepła i rękawiczki... :dry:

Mika, gratulujemy zębolka :-)

Iza, no ja tam za bardzo nie wierze w to, że się ten e-papieros sprawdzi w 100%, ale jakby choc trochę ograniczył normalne fajki, to juz możnaby o jakims sukcesie mówić heh ... :sorry2::baffled:

dobra, uciekam na obiadek ;-)

reklama
Sempe najgorsze już za tobą, dobrze że byłas przy starszaku w takiej chwili. współczuje przeżyć.

Mika gratki dla Karolci :-)

Aneczka sto lat dla twoich pociech, niech rosną zdrowo i spełniają swoje marzenia. A torcik rewelacja!! Az musiałam iść po ciastko chociaż bo bym nie wytrzymała!!

u nas pogoda taka sobie, ale spacer zaliczony. dziś mam sprzątanie chaty i rachunki musze popłacić, grrr jak ja tego nie lubie :/

jakbym nie zdążyła wieczorem zajrzeć to miłego weekendu życze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry