zylcia588
Fanka BB :)
Mika, gratulacje dla Karolinki:-). A kto znalazł - bo ta słynna suknia się należy, hihi![]()
O co chodzi z tą suknią?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mika, gratulacje dla Karolinki:-). A kto znalazł - bo ta słynna suknia się należy, hihi![]()
Jasne ze ja znalazłam!!! JUż mojemu nadałam... ale stwierdziłam że zamiast kiecki poproszę bieliznę hiihihMika, gratulacje dla Karolinki:-). A kto znalazł - bo ta słynna suknia się należy, hihi
Zylcia - już podlane:-)
U nas tez zimno. Jak zobaczyłam ten śnieg rano za oknem, to sie załamałam:-(.
O co chodzi z tą suknią?
mniam mniam smakowicie wyglada, a jaki to smak? a Aruś jaki szczęsliwytort gotowy taki zrobiony na szybkiego:-):-):-)

głupia zmarzłam tak,że ledwo do domku dotarłam,palcami nie moglam ruszac,nogi czerwone jak u buraka,mam nadzieje,ze Aluni tylko nic nie bedzie bo se w łeb szczele
Aneczka torcik śliczny i napewno bosko smakuje, tez sie slinieGratulujemy ząbka Karolince
Tort wygląda pieknie,az mi slina pociekła,prosze o wytarcie klawiatury
a ja poszłam na spacergłupia zmarzłam tak,że ledwo do domku dotarłam,palcami nie moglam ruszac,nogi czerwone jak u buraka,mam nadzieje,ze Aluni tylko nic nie bedzie bo se w łeb szczele
ide cos robic bo ja nadal w lsesie,tzn ugotowałam jarzynke,jaja i pół ciasta zrobiłam i tyle