reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny

mam pytanie do dziewczyn, które rodziły więcej niż jeden raz.. po jakim czasie od wypadnięcia czopa zaczął wam się poród? oja siostra ma termin na 19 marca, ale dziś w nocy wyleciał jej czop i tak się zastanawiam kiedy drugi siostrzeniec pojawi się na świecie :tak:

Po za tym Julianka dziś rano na pobieraniu krwi była, nie obyło się bez płaczu, kłucia dwóch rączek i paluszka :no:

Wszystkigo najlepszego Areczkowi :-)

mnie wypadł 2 tygodnie wcześniej
ale to nie ma reguły bo to moze byc jeden dzien a moze i 2 tygodnie trwac

Efe niestety zdjeć nie bedzie:-(:-(:-(:-( bo nie moge na siostry kompa ich zrzucić,jak sie wkurze to pojade specjalnie do rodzicow zeby je zrzucic próbowałam juz z obu aparatów ii nie chce mi ich wyświetlic:-(:-(:-(:-(

a ja takiej nie widziałam musze sie rozglądnąć

a u nas znowu zaczynaja sie kłopoty z oczkiem znowu cos malej spuchło chyba bede musiała sie wybrac z nia do okulisty,a myślałam,ze unikniemy przetykania tego kanalika :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystiego najlepszego dla Areczka i Julki :)

Witam,
U nas znów zimno i zima się robi :-(
My dziś miałyśmy iśc na szczepienia, ale nie zdążymy :-( i znów czekanie do poniedziałku ehhhhhh
Nic nie napisze o czopie, bo o porodzie nic nie wiem :-)
Przykro mi, ze znów oczko u Ali napuchło. Biedactwo :-). trzymam kciuki by szybko pzreszło i nic nie robili małej

hej!!
U nas już lepiej dziś czuje że żyje nawet obiadek dziś zrobie!
mały śpi ale pewnie zaraz się obudzi

ANIU DLA TWOICH DZIECIACZKÓW CAŁUSKI!!!!!
Sempe dzielna kobietka z Ciebie!!
Oby Ali przeszło to oczko bo czyszczenie kanalika to okropna sprawa!

Areczku, Juleńko Wszystkich radości tego świata dla Was! :-);-):tak::-D

Dzień doberek ;-)

U nas też znów zimą powiało ble :wściekła/y: zimno i troszkę biało, ale na szczęście pogodnie. Może uda się na krótki spacerek wyskoczyć, zobaczymy :confused:

Aga.p77 moja przyjaciółka też wczoraj do mnie dzwoniła, że jej czop juz całkiem chyba wypadł :cool2: no i przez cały czas myślę o niej , kiedy zacznie się cos dziać. Tak jak Piwonia napisała, może to byc od razu, a może i po 2 tyg. :dry:

Sempe kurcze, nie zdążyłam wcześniej :zawstydzona/y:, więc przyjmij teraz najszczersze wyrazy współczucia:-( biedny ten Twój starszy syn, widać bardzo był związany z dziadkiem... :-(

Izabela, ja też dzis na kuriera czekam :tak: tyle tylko, że nic dla młodego, a prezent dla przyjaciółki mojego taty; jutro ma urodziny i kupiliśmy jej e-papierosa, bo to ile ona pali, to normalnie w głowie się nie mieści :szok::baffled::szok::baffled: wiele razy próbowała rzucić, ale nie poszło :baffled: może teraz się uda? :confused::-D

dobra lece, bo mój mały krzykacz całkiem gardło sobie zjedzie; nauczył się nas wołać piskiem, no i nie da się nie zareagować :baffled::-p;-)

Dla Areczka

Sempe, byłas dzielna i najwazniejsze. ze to juz za Toba.
Piwonia, moze tylko na jakichs kropelkach sie skonczy.

Ja pisze jedna reka zmała na kolanach- stad brak polskich znaków( tam gdzie siegam sa:-D)

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki :-D

Mamy ząbka !!! :-D:-D:-D:-D:-D

Aneczka najlepsze zyczenia dla Twoich pociech
:-D:tak:

3cv5..jpg

Mamy ząbka !!! :-D:-D:-D:-D:-D

Aneczka najlepsze zyczenia dla Twoich pociech
:-D:tak:

Mika75 - Gratuluję ząbka! - my ciągle nic...
Aneczka - Dołączam się do życzeń dla Areczka

U nas na nowo zima - brrrr..... a już myślałam ze się skończyła.
Zaraziłam się Waszymi drzewkami więc i ja zasadziłam swoje. Bardzo proszę o codzienne podlewanie www.zylcia588.posadzdrzewo.pl

Pozdrawiamy wszystkich piątkowo ;)

reklama
Mika, gratulacje dla Karolinki:-). A kto znalazł - bo ta słynna suknia się należy, hihi:-D

Zylcia - już podlane:-)
U nas tez zimno. Jak zobaczyłam ten śnieg rano za oknem, to sie załamałam:-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry