reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My po spacerku. U nas tez wiaterek ale maly w spiworku dodatkowo wiec nie ma szans zeby mu bylo zimno! Do tego jak mocno wieje robie tak jak Kasia. Zakupy przy okazji zrobilam bo zapas sloiczkow sie skonczyl! A Alex rano wiwinal mi numer wzial moj telefon i chyba zaslinil glosnik bo nic nie slychac i juz z nikim sie nie dogadam....:-( Trzeba kupic nowy. Skad tu kase brac na to wszystko:-(

Aniu torcik wyglada bardzo smakowicie... A do tego straciatela mmmm.... Slinka mi tez cieknie:-)
Megaczka tez dzis mialam sprzatac cala chate. Generalke robic ale przelozylam to na poniedzialek :-D Powycieralam tylko kurze i odkurzylam. Po weekendzie biore sie za mycie szafek w kuchni i okna!

reklama
Ja dziś na 8.00 skoczyłam na siłownie:),potem zakupy na targu,ugotowałam danie dla Nati,dla nas mięsko upiekłam,suróweczke z czarnej rzepy...mmmm..pyychaaa...
A na deser to bym zjadla takiego ANECZKOWEGO TORTU-boski!!!
A! i jeszcze odkurzyłąm i takie tam drobne porządki zrobiłam:). No i wreszcie siedze na 4-rech literach. Ufff...
Lece poczytac co tam naskrobałyście:)

Torcik śliczny mniam mniam sama bym zjadła :-)
E-papieros niestety nie pomaga. Ma go mój szwagier i pali dalej :-(
Karolinka gratuluje ząbka :-), a mamusi znaleźnego :-)
Ja jeszcze sukienki nie mam, ale mój wie, że ma kupić :-)

Ja też robię tak jak Kasia na spacerku :-)

Ostatnia edycja:

E-papieros niestety nie pomaga. Ma go mój szwagier i pali dalej :-(

a to już pewnie zależy;
u mojego Piotrka w pracy już kilku osobom udało sie wyjsc z nałogu/ znacznie ograniczyc palenie
to nas zachęciło do kupna takiej formy prezentu;
choc wiadomo- bez odrobiny silnej woli cud sie nie zdarzy hihi :-p
;-)

Neverend książkę wysłałam.
Efe,ja tez bym poprosila o ta ksiazke,jesli mozna....:tak:
Magda jesli ma 3dniowke to ten wirus rozsiewa sie przez net:szok::szok:
Kasia,ty nie strasz,bo moja jeszcze z jednej choroby nie wyszla....:szok:

Witam kochane....znow mnie nie bylo troche,bo awarie kompa mialam :baffled:...mam nadzieje ze juz Meza brejdak naprawil:sorry2:...bo myslalam ze oszaleje bez BB:-D
U nas nic ciekawego nie slychac...Karola wczoraj na kontroli dostala jeszcze antybiotyk doustny na 5 dni,zeby doleczyc to chorobsko,bo jeszcze brzydko kaszle:-(...pediatra powiedziala ze mozna tez jej ze 2 bańki postawic....wczoraj stawialam,ale jedna odpadla i dzis musze jeszcze raz probowac:sorry2:
A jeszcze jedna nowina zauwazylam ze Karolince zabek sie wyzyna, lewa dolna jedynka,jeszcze go nie czuc,ale juz tylko,tylko...wiec moze przez to tak nie chciala jesc ostatnio,no i jeszcze ta choroba:-(
Ale dzis juz w dzien 2 razy (.) pila wiec sie ciesze jak glupia:-D:tak:

hej dziewczynki,
witam sie w sloneczny piatek,
obiad zrobilam, spacer zaliczony , troche posprzatalam, Adas po obiadku na macie lezy i domaga sie mojej uwagii ale nich sie sam pobawi- narazie go ignoruje- teraz czas na bb

dolaczam sie do zyczen urodzinowych dla Areczka, Aneczka - tort mezowi super wyszedl, masa sttracciatela to i moja ulubiona
gratuluje zabka Karolince
Anet- mam nadzieje ze Karolci szybko choroba przejdzie, juz zajada ladnie- to dobry znak

a ja miałam 5 dzieci w domku przed chwilką przez 2 godzinki
i skończyłam ciasto,jedna sałatkę ,wysprzątałam i jeszcze była w miedzyczasie drzemka Ali, a teraz mała przerwa,kolacja dla niej,kąpiel a potem lulu

zostawiłam mała na piankach na środku pokoju i znaleźliśmy ją pod łóżeczkiem <szok>

Ostatnia edycja:
Kiedyś pisałysmy o takim zwyczaju, że ten kto znajdzie ząbka, dostaje prezent - w dawnym jezyku właśnie ta suknia:-)

Fajny zwyczaj. Ciekawe kto znajdzie ząbka u naszej Hani:)

Dziewczyny mam pytanie. Czy Wasze dzieciaczki jeżdżą już w spacerówce? Hania jeździ jeszcze w głębokim. W ogóle jak ją ubiorę w kombinezon to się w tym wózku nie rusza (nie podnosi się) i nie wiem czy już ją przełożyć do spacerówki czy nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry