deli80
mama Oliwii i Maksymilian
Filmik super. Ciekawa jestem jak Oliwia by zareagowała, bo jak sama targa to bardziej się złości, ze jej to nei zawsze łatwo idzie :-).
No i poczytałam co tam u was. Efe trzymam kciukasy za dietę, a tak przy okazji to ta golonka i frytki to dieta extra :-).
Kasiu, a ty jak zawsze dasz sobie rade ze swoimi chłopakami.
Wróciłam z kolacji :-) była pyszna jak zawsze (w sumie nie musiałam sama robić). Oliwia zachowywała się wzorowo i wpatrywała się w ludzi. Biedna jadła oczkami i nic nie mogłam dać. A ona tylko otwierała ustka i zamykała, ale swojego nie chciała. Ludzie chyba myśleli, ze głodzę dziecko hehehehe.
Po raz kolejny moje kochanie zrobiło mi mega niespodziankę i dostałam prezencik, którego się nawet nie spodziewałam.
Moje śpiochy śpią, a ja zaraz idę się kąpać i chyba też się położę.
No i poczytałam co tam u was. Efe trzymam kciukasy za dietę, a tak przy okazji to ta golonka i frytki to dieta extra :-).
Kasiu, a ty jak zawsze dasz sobie rade ze swoimi chłopakami.
Wróciłam z kolacji :-) była pyszna jak zawsze (w sumie nie musiałam sama robić). Oliwia zachowywała się wzorowo i wpatrywała się w ludzi. Biedna jadła oczkami i nic nie mogłam dać. A ona tylko otwierała ustka i zamykała, ale swojego nie chciała. Ludzie chyba myśleli, ze głodzę dziecko hehehehe.
Po raz kolejny moje kochanie zrobiło mi mega niespodziankę i dostałam prezencik, którego się nawet nie spodziewałam.
Moje śpiochy śpią, a ja zaraz idę się kąpać i chyba też się położę.

więc chodzę jak zombi :-( zawożę Zosię do babci i jadę do pracy... jak wrócimy do domu to jest tyyyyle do zrobienia więc ogólnie masakra... a o 21 już jestem nie do życia 

No i muszę ją wsadzić do łóżeczka.