reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki Iwonko,tez mam nadzieje ze przejdzie....:tak:
A pisanke wkleje jak znajde chwile,bo teraz straszna maruda z Kropeczki,ciagle na raczkach i nic nie da zrobic:sorry2:
Wczoraj zaczelam sama swoja robic jak zasnela, ale oczy mi sie juz kleily i dalam sobie spokoj..........

Witam wtorkowo :tak:
Dzis piękne słoneczko więc na spacerek się wybieramy. Teraz maluda spi więc ja obiadek szykuje, kawka w biegu... potem spacer :-D

Aga, wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 18-stu Urodzinek :-D:-D:-D:-D
Anet, zdrówka dla Kropeczki, zdrówka dla Jaska i dla maluszków Kasieńki również... wszystkie chorowitki zdrowiejcie, mamusie też !

Dzieki Iwonko,tez mam nadzieje ze przejdzie....:tak:
A pisanke wkleje jak znajde chwile,bo teraz straszna maruda z Kropeczki,ciagle na raczkach i nic nie da zrobic:sorry2:
Wczoraj zaczelam sama swoja robic jak zasnela, ale oczy mi sie juz kleily i dalam sobie spokoj..........

ok,poczekam
jestem ciekawa co to za sposób bo może dziewczynkom pokaze i spróbujemy
a my zbieramy sie na spacer choc wątpie,żeby moja królewna poszła spać bo wstała po 1,5 godzinnej drzemce a jak na moją to ogromny sukces

Hej babeczki.

Zdrówka, zdrówka, zdrówka na wstępie dla chorowitków i dzieciątek i mamusiek.
Oby się z zimą problemy te skończyły raz na zawsze!!!

Agulce same najlepsze życzenia urodzinowe:)

A u nas ok. Mąż z małą na spacerze w zastępczej, wieśniackiej spacerówce. Zapatuliłam ją, bo zimno i ciemno u nas,że hohoho...

Hej
Gabi buszuje w łóżeczku to wpadłam z herbatą zieloną (z pigwą) do was.
U nas piękne słońce wyszło a my uziemione w domu. Chętnie bym nawet wieśniacką spacerówką pojeździła, byleby z chaty wyjść. No jak tatuś z pracy wróci to już pewnie będzie po słońcu:wściekła/y: tak jestem zdesperowana:wściekła/y:
Żałuję, że tu nawet sklepu z wózkami nie ma bo bym normalnie wzięła małą pod pachę i poszła jakąś kupiła

Witam,
poczytałam wszystko i wszystkie wątki i akurat mała się obudziła wrrrrrrr
trudno..

u nas dobrze, dzis mama na 3 dni przyjezdza bo jutro mam jechać do UP i muszę juz o 6.30 wyjechac i swoje odstac, porazka
w czwartek jestem swiadkiem na sprawie rozwodowej kolezanki, 1,5 roku temu się zgodziłam i teraz załuję, cholercia ze dałam się tak wciągnąć.

Dziewczyny i dziaciaczki zycze Wam zdrówka i marzę o tym ze któreś dnia wejde na bb i nie będzie ani jednego choróbska!!!!!

Efe ogranicz tylko słodycze i porcje jedzeniowe i nie jedz po 18.00 Małej nie zaszkodzisz a gwarantuje Ci ze przez miesiąc 4kg Ci zejdą.

pa dziewczęta

reklama
Sempe ograniczenia nic nie dają przy karmieniu mam apetyt jak smok :/
Reksio wyskocz do sklepu. Powietrze cię na bank orzeźwi.

A ja kisne w domu. Słońce zaszło. Mała kima a ja siedzę cichutko żeby się wyspała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry