reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Na poczatek Aga najlepsze zyczenia

Witam. Moje dziecko zwariowało dopiero zasnął :baffled:próbowałam go uśpić od godziny 10ej:szok:Na dobra sprawe jakby teraz pospał do 15ej to tylko raz bedzie dzis spał:sorry2::sorry2:Mam nadzieje że nie wejdzie mu to w krew. troche pokasłuje ale daje mu syropek prawoslazowy i cebion i odpukac nie pogarsza sie.
Efe ja sobie ograniczałam słodycze, jadłam mniej, nie jadłam po 18ej i nic zero kaplica waga stała w miejscu:confused:W moim wypadku tylko ruch potrzebny ale jak tu sie wziąć za ćwiczenia jak padam na pysk przy lataniu przy mojej trójce:baffled:I żebym sie obzerała ale nie nieraz pól dnia potrafie nic nie jeśc a waga jak zamurowana:shocked2:
Własnie lece Mateuszkowi dac jeść, sama chlipne tylko kawe. MIłego dnia

reklama
Hej!!
My już po spacerku mały śpi ale coś się kręci...
Dużo zdrówka dla chorych i tych małych i większych!!
Anet pochwal się może i ja takie zrobie bo robie stroiki na sprzedaż jak już skończe to też wam pokaże :)

AGA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie dziewczyny
ja jak zwykle o tej porze w domku (mam 2 min autem ze szpitala) umyć się i pobyć ze starszą...
Dziękuje za wsparcie duchowe i proszę o jeszcze bo daleka droga przed nami do wyzdrowienia...
Jaś oprócz tego że ma zapalenie krtani to jeszcze początki zapalenia płuc i anemii...Posiewy krwi moczu jałowe, jutro badania krwi czy wskaźniki zapalne zmalały...najprawdopodobniej dostanie drugi antybiotyk.
Je ładnie, śpi dużo i jest wesoły, niestety kolejny wenflon zrobił się niedrożny...i wymieniali mu przy mężu bo mnie nie było...biedny jak przyszłam to nie mógł powstrzymać łez tak bardzo wstrząsnął nim ten widok...a to już 3 wenflon...
pozdrawiam Was serdecznie i życzę bardzo dużo zdrówka Waszym dzieciom.

Boze Madziu tak mi przykro, samej łzy mi w oczach staneły jak to opisałas.Duzo zdrowia dla was, oby jak najszybciej antybiotyk zadziałał.
Deli trzymam kciuki za Oli

hej dzieczyny:-D
u nas po staremu:-D
malej zrobily sie plesniawki w buzi i nie mam pojecia od czego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

smaruje jej to APHTINEM:baffled:
ma na jezyku i gornej wardze:no::no::no:
Madziu duzo zdrowka dla Maluszka... ja to przechodzilam ze starsza przelezala mi miesiac szpitalu... nma chrzciny miala przpustke 8 godzinna... z wenflonem w nodze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
takze kciuki;-)
AGA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Ostatnia edycja:
Witam się wcześniej mialam gotowego posta, ale nie wysłałam, bo poleciałam do Oli
Madziu kochana trzymaj się, wiem co przechodzicie sama to miałam i każda zmiana welfronu to uciekałam, a mój niestety musiał przy tym być. Ja nie dawałam rady. No i na przepustkę w domu miała welfron i tylko po antybiotyk jeździliśmy.

Basia mam nadzieję, ze pleśniawka szybko sobie pójdzie.

Iwonko my też po spacerku, ale 2,5 godzinnym. Tak się zagadałam z sąsiadkami na spacerku (każda ma małą Niunię) i jakoś tak zeszło. A Oliwia smacznie spała, a mi nawet za zimno nie było :-).

Teraz czekam na mojego z obiadkiem. mała śpi. Szalała 3 godziny z sąsiadką :) oczywiście każda robiła co innego, bo jak już sie zbliżały do siebie to łapałyśmy ręce i nogi, bo laski wprost "leciały" na siebie. No i zabieranie zabawek to już normalne. Żadna nie chce swoich tylko od koleżanki hihihi, a w większości mają i tak takie same.

Mykam po herbatke :)

reklama
Witam na szybko
Madziu trzymaj się mocno!! strasznie mi przykro, mam nadzieję i trzymam kciuki że szybko wrócicie do domku i będzie dobrze!!!
Aga STO LAT!!! :-)
no i znikam :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry