reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe ja sobie ograniczałam słodycze, jadłam mniej, nie jadłam po 18ej i nic zero kaplica waga stała w miejscu:confused:W moim wypadku tylko ruch potrzebny ale jak tu sie wziąć za ćwiczenia jak padam na pysk przy lataniu przy mojej trójce:baffled:I żebym sie obzerała ale nie nieraz pól dnia potrafie nic nie jeśc a waga jak zamurowana:shocked2:
No ja mam tak samo a jeszcze siedzenie w domu i brak ruchu mnie dobija. Dziś już się wściekłam na maksa. Jak rano było słońce to ja w domu jak po południu mała zasnęła na 2 godziny to przyjechał tata. Po spaniu wsadzić się w wózek nie da. jest jeden wielki krzyk. Musi choćby godzinkę półtora się pobawić. I tak jak już wyszliśmy to padał śnieg. Zero przyjemności ze spaceru. jeszcze się z moim pokłóciłam, bo raczył stwierdzić że spacerówka nam nie potrzebna bo mamy. głupie te chłopy. kłóciłam się z nim pół spaceru. Ja naprawdę zamówię tą spacerówkę sama i tyle!

Ale moje problemy przy chorym Jasiu to pikuś. Madziu trzymaj się!

reklama
Miranda gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda dużo zdrówka dla Jasia!!Trzymam kciuki!Będzie dobrze!!

My już po kąpieli a ja padam na twarz kilometrów dziś narobiłam jak głupia złaziłam całą wioche! 2 razy byliśmy na spacerze....
Mykam dobranoc dziewczyny!

rMiranda wielkie gratki !!!

witam dziewczyny,
ja tez dzis na dwoch spacerkach tak jak Ty Malinka bylam, sloneczko swiecilo trzeba korzystac, zreszta przed obiadem musze wyjsc bo inaczej daje mu jesc wczesniej i gorzej je, musze troche przeglodzic to i ladnie wcina
Magda- wspolczuje z calego serca, biedny z Jasia babelek, najwazniejsze ze ma dobra opieke i napewno szybko wroci do zdrowia! trzymam kciuki
Miranda- gratulacje :-) a praktyczny kiedy?
Aga - najlepsze zyczenia urodzinowe dla Ciebie
Efe- nieciekawie ze jestes tak uzalezniona od Twojego z ta spacerowka, rzeczywiscie kup jakas lekka parasolke, najlepiej taka co ma szybka dostawa
a z dieta trzymam kciuki- ja sobie mowie ze jak wroce do Polski i bede z mama mieszkac jak moj bedzie szukal pracy to sie wezme za siebie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry