reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry ;-)

Korzystam z chwili, że Tomek zasnął :szok: (bo z reguły 1wsza drzemak dopiero koło 12:00 wypada ), i wpadam się pzrywitać.
Efe, Iza, piękne domy się Wam szykują :happy2: Mi też się marzą własne 4 kąty, ale póki co jedynie w sferze marzeń pozostaje mi pozostać :zawstydzona/y::dry: Mam nadzieje, ze za jakiś czas tak nam się zycie poukłada, że i własnego, nawet nie wielkiego domu sie dorobimy :sorry2:

anet, fajne te pisanki, też jeszcze takich nie widziałam :tak: cos mi sie wydaje, ze sporo dłubaniny przy tym:confused: no ale efekt superowy :-)

miranda, gratuluje zdanego egzaminu :tak: ja sobie nie wyobrazam nie mieć teraz prawka :shocked2: inna sprawa, że nie zawsze auto mam do dyspozycji :-p no ale nie ma co jęczeć :-p

u nas też dzis mrozno, ale słonecznie, więc i na spacer obowiązkowo mykniemy.

o, na ddtvn Zawitkowski będzie mówił o tym, jak nauczyć dziecko siadać :blink: choc to chyba starszych dzieci będzie dotyczyło:confused:

edit. aneta, no instruktaż 1wsza klasa :-D:-) ciekawe, ciekawe... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Najlepsze zyczenia dla córeczki Mika:-D:-D

Anet bombowe ze tez masz cierliwosc ale warto sa piekne.
Mam nadzieje ze to naprawde ta nieszczesna trzydniowka Miłosza wysypało w 4 dobie.
Nie dadza mi popisac, wpadne pozniej

O jaaaaaa....Ta pisanka odjazdowa! No rewelacja! Jak się robi takie cudeńko??? i czy taki antytalent jak ja też moze coś podobnego wyczarować???
NO ŚLICZNOŚĆI. Możesz śmiało do cepelii wstawiać:)

Anet, pisanki faktycznie cudne:-). Ale ja to cierpliwości do takiej dłubaniny niestety nie mam. Jakieś większe rzeczy to jeszcze, ale takie dziubdzianie, to nie.

Mika wszystkiego naj dla córci

Anet, zeby to jednak tylko trzydniówka była, będe trzymać kciuki.

Magda, niezmiennie życzę dużo siły i zdrówka dla Jasia. Wychodzcie już z tego szpitala.

A, Miranda, gratuluję zdanej teorii. No to teraz szybko praktyka i jazda:-)

witam sie i ja. wiec pokolei:
AGA IRLANDIA-spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe
MADZIA-zdrowka i jescze raz zdrowka dla maluszka a dla ciebie cierpliwosci.trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie:tak:
MIRANDA-gratulacje zdanego egzaminu:-)
MIKA-najlepsze zyczonka dla corci

ehhh ostatnio jakos nie mam czasu zeby pisac.co nadrobie zaleglosci to mala cos zawsze zbroi.teraz jak was czytalam to dwa razy spadl na nia wazon(duzy stoi na dywanie z ozdobnymi badylkami),sciagnela na siebie segregator z dokumentami,pogryzla kabel od laptopa ehhhh i do tego nie chce raczkowac,nie chce siedziec ani lezec...woli chodzic:szok: pelza pod stol lapie sie za nogawki od spodni i sie podciaga do stania:szok::szok: wygrzebala wlasnie garsciami ziemie z kwiatka:baffled::dry: ehhh czekam az przyjdzie ten pchacz do nauki chodzenia.zamowilam pare dni temu i czekam na listonosza jak na zbawienie bo mi kregoslup wysiada od prowadzania Amelki za raczki po mieszkaniu:zawstydzona/y::sorry2:
maz ma skierowanie na ekg.lekarka mowi ze zdrowy jest:confused:wczoraj mial znowu dwa takie ataki z bolem w klatce wiec ja nie wiem czy zdrowi ludzie tak maja czy ja sie nie znam??:dry: ale okazalo sie ze ma jakas bakterie w jakims kanaliku w uchu i przez to ma ciagle katar i zatkane ucho:szok:ehhh mam nadzieje ze zaden gronkowiec tylko glupota jakas bo sie zamartwiam juz wystarczajaco o te serducho no:zawstydzona/y:
ehh to sie rozpisalam wyzalilam i mam nadzieje nic nie zamotalam:zawstydzona/y::sorry2: ja uciekam do wyjca bo za kare (;-))ze sie nie slucha wsadzilam ja do lozeczka i marudzi ;-)
milego dnia kobitki ja uciekam

HEJ DZIEWCZYNY

mAGDA - TRZYMAM KCIUKI ZA jASIA- NORMALNIE JAK CZYTAM TO MAM PRZED OCZAMI JEGO UŚMIECH BO JESZCZE NIEDAWNO ZDEJECIA WASZE NA NK OGLADAŁAM i łzy w oczach...
Za Kropeczke też - oby wreszcie odżyła bidulka!!!

my chorujemy - ja i Karol- Bartek tez miał dzis zielone gile ale poza tym nic sie nie dzieje odpukac...ja wiem ze te bakterie to generalnie mamy ale czemu u mnie ciagle aktywne??? moze tez przez alergie
no i mnie czeka odczulanie ale to juz po karmieniu
t
pisanka śliczna
Miranda - gratulacje:)
Mika - buziaczki dla córki!!!
ja sie zastanawiam nad przemeblowaniem zeby łózeczko turystyczne jako kojec postawić - dzis Bartek wstawał przy taborecie i przewrócił - na szczescie upadł obok Bartka a nie na niego...nie moge nawet spokojnie siku wyjsc:(

Efe- ty wymyśl cos z tym wózkiem bo zwariujesz- ja tam wsadzam małego w wózek czasem nawet 3 razy dziennie i ciagne wszedzie gdzie trzeba i tyle - nie ma opcji zebym nie mogła z domu wyjsc...czasem rano przedszkole, po 10 spacer, potem fitnes, potem po Karola przedszkole znów - i w kazda pogode jestesmy niezależni

Ostatnia edycja:
Efe, a czemu Ty musisz czekac na swojego? Nie moze Ci rano zniesć wózka gdzieś na dół i zostawic na klatce?? Ja całe szczęscie mam teraz wózkarnię, ale jak nie było, to własnie rano m zaprowadzał na korytarz i wózek sobie czekał.

Mika najlepszego dla córci:)
my juz po spacerku,ale niby ciepło,ale straszny wiatr jest i przez niego zmarzłyśmy
Anet dzieki za opis w wolnej chwili popróbujemy zrobić
musze sporo Pitów dzisiaj zrobić bo mi naznosili,a jak na razie nie mam chwilki zeby siąść do tego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry