reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mju, Magda - zdrówka dla waszych maluchów, oby im wszystko przeszło wraz z nadejsciem wiosny

Basia - wyrazy współczucia [*]

Piwonia kartki przepiękne a kwiatuszki to juz wogle rewelka!

Moją planowałam na dwór ubrać w kurteczke i na to kocyk ale wiatr dzis jest dość duzy więc ubrałam jej kombinezon. Moja sie czasem bardzo wierci w wózku i kocyk skopuje a nie chciałam zeby ją zawiało. Ale max do konca miesiąca pojezdzimy w kombinezonie

Julka cos dziś spac nie może, tzn oczka trze bardzo, marudna jest a jak zaśnie to max na 30 min i dalej marudzenie bo niewyspana :eek:

zdjęcia wysłane do piwonii i deli

Ostatnia edycja:
reklama
Piwoniu ja nic nie kupowałam tylko wyciągłam z szafy. Ja mam wyprawkę dla małej do rozmiaru 80 :-). Zaszalałam jak jej jeszcze na wiecie nie było i teraz z tego korzystam :-). Szkoda tylko, ze mała rośnie jak na drożdzach i szybko mi z ciuszków wyrasta.

Piwoniu ja nic nie kupowałam tylko wyciągłam z szafy. Ja mam wyprawkę dla małej do rozmiaru 80 :-). Zaszalałam jak jej jeszcze na wiecie nie było i teraz z tego korzystam :-). Szkoda tylko, ze mała rośnie jak na drożdzach i szybko mi z ciuszków wyrasta.

no tak,zapomniałam farciara ja niby tez ciuszków troszke mam,ale przez to,że Ala urodziła sie końcem wakacji to mi sie nie pokrywa dużo z dziewczynkami i kilku rzeczy brakuje

megaczka nic nie doszło do mnie?
juz mam

Ostatnia edycja:
deli a możesz pstryknąc fotke tej kurteczce bo chciałabym zobaczyć czy gruba czy cienka czy średnia. Bo ja dziś kupiłam Zośce kurtke ale dalej nie wiem czy nie za gruba bedzie i czy mam dokupić jeszcze inną.
Dziś była w body dł. rękaw i rajstopki na to kombinezon, ale taki z wierzchu polarek a w środku miś (nie jakiś bardzo gruby), no i okryłam ją cienkim kocykiem i załozylam ochraniacz na nóżki ale jej troche gorąco było wiec koc zdjęłam.

A jak z czapkami już zmieniacie na cieńsze??

Dobry wieczór wszystkim :)

Dziewczyny czy widziałyście, że na forum jest już dział ekspercki? Myślę, że to fajne jest.

Na forum czerwcówek 2010 znalazłam wątek o biustach a tam link do fajnej strony http://bra-fitter.prv.pl/
Polecam tam zajrzeć. Mocno można sie zdziwić jaki niedopasowany biustonosz nosiło się do tej pory :)
Z prawej strony tej strony znajdują się przydatne i ciekawe linki ;)

Miłego mierzenia :)

Ostatnia edycja:
a ja tylko powiem dzień dobre,bo dali nam na chwilke prad niewiem na jak długo ,bo jakas duza awaria jest
ale za to zrobiłam pełno kartek świątecznych z kwiatkami ,które robiam ostatnio na szydełku
i Ala ma w końcu krzesełko,bo nam wymienili

Wow...ale fajowe kartki Iwonko...masz talet kobietko:happy2:
Byłam dziś z Jasiem u lekarza bo ten jego kaszel się dość brzydki zrobił i niestety mamy początki zapalenia oskrzeli...ale jeszcze zmiany nie duże więc może nic poważnego się nie wykluję...
czekamy na pielęgniarkę żeby mu bańki postawiła. a tak poza tym mamy jeszcze bieseptol w syropku (bo ze szpitala miał zalecone w tabletkach:confused::confused::no::no:)
Ostatnio mąż wyrabiał clubcard w tesco i dziś się śmiałam że powinien w aptece wyrobić:-D:-D
W tym miesiącu w aptekach i w szpitalu zostawiliśmy grubo ponad trzy stówy...echh...byle już mi więcej nie chorowali:blink:
Moje tak w styczniu chorowaly obie i tez duzo kasy w aptece zostalo,ale coz zrobic,jak sie chorobsko przyplacze.....a ja banki sama stawialam malej,takie bezogniowe,no i lekarka mnie pochwalila ze dobrze postawione :-)
Trzymam kciuki,zeby zdrowko szybko wrocilo:tak:
:wściekła/y::wściekła/y:Ja już naprawdę nie mam siły - Anielka ma chyba zapalenie ucha! Przeciez to jest jakiś koszmar normalnie!Na 17 idziemy do lekarza. Zadzwonili z przedszkola, że ma temp. M ją przywiózł i skarży się na ucho a we wtorek byłam z nimi u dok bo mi się Antka sapka nie podobała i było wszystko ok. Teraz mi się pospali. Najgorsze, że ona 12.04 ma ten zabieg na przepuklinę i MUSI byc zdrowa a tu tych chorób końca nie widać......... buuuuuuuuuuuuuuu:-(:-(
Ojej,wspolczuje ci Ola serdecznie,nie ma nic gorszego niz chore dzieci....a co do zabiegu,to moze jeszcze Anielka wyzdrowieje do tego czasu:tak:
no tak,zapomniałam farciara ja niby tez ciuszków troszke mam,ale przez to,że Ala urodziła sie końcem wakacji to mi sie nie pokrywa dużo z dziewczynkami i kilku rzeczy brakuje
No to podobnie jest u mnie,kurtke niby mam po Gosi,ale za duza jeszcze....i tak z wiekszoscia ciuszkow...a kombinezon zimowy to dopiero teraz jest na Karoline dobry-ten z Gosi-jak zima sie konczy...eh,coz zrobic....:baffled:

Cos dzis malo nas tu zagladalo na BB,ja wchodzac tu myslalam ze bede miala ful do czytania,a tu jedna strona raptem....:sorry2:
No to poczytam na innych watkach....

deli a możesz pstryknąc fotke tej kurteczce bo chciałabym zobaczyć czy gruba czy cienka czy średnia. Bo ja dziś kupiłam Zośce kurtke ale dalej nie wiem czy nie za gruba bedzie i czy mam dokupić jeszcze inną.
Dziś była w body dł. rękaw i rajstopki na to kombinezon, ale taki z wierzchu polarek a w środku miś (nie jakiś bardzo gruby), no i okryłam ją cienkim kocykiem i załozylam ochraniacz na nóżki ale jej troche gorąco było wiec koc zdjęłam.

Czapki nie zmieniłam, bo dopiero do sklepu się wybieram w weekend. Mam nadzieję, ze dostanę tą co chce :-). Chociaż takiej prawdziwej zimowej już nie nosimy
Kurteczkę pokażę jutro, bo już dziś nie mam sił.

megaczka nic nie doszło do mnie?
juz mam

No udało mi się z wyprawką. Babcia i ciocia Oliwkę odkupiły na maxa i dalej jej co tydzień coś kupują :-)

Dobry wieczór wszystkim :)

Dziewczyny czy widziałyście, że na forum jest już dział ekspercki? Myślę, że to fajne jest.

Na forum czerwcówek 2010 znalazłam wątek o biustach a tam link do fajnej strony ***Elektroniczny bra-fitter***
Polecam tam zajrzeć. Mocno można sie zdziwić jaki niedopasowany biustonosz nosiło się do tej pory :)
Z prawej strony tej strony znajdują się przydatne i ciekawe linki ;)

Miłego mierzenia :)

Dział ekspercki

hm wg tego wychodzi że powinnam nosić PL 70G a UK 32E(70E) a noszę D.

ciekawe co mi wyjdzie, ale to jutro :-)

A to dostałam dziś dla Oliwii. Przepiękne.

Jutro jedziemy na weekend do babci :-)

Ja wstawilam swojej Karoli kurtke na watku:Wyprawka dla maluszkow....
a czapki cienszej jeszcze nie wkladalam,bo wieje wiatr...ale jak sie cieplej zrobi to zmienimy:happy2:

ale mi dziewczyny brakuje regularnego pisania z wami na co dzień....czytam na bieżąco bo na maila dostaje ale z pisaniem gorzej
Basia - moje kondolencje
Mju -- zdrówka dla Anieli!!!

u nas chorowanko powoli mija choć Bartek jeszcze troche kaszle i z nosa mu się leje....a Karol to nie wiem czy coś z pęcherzem nei ma bo sika co i rusz i w nocy mi się zsikal co już mu się dawno nie zdarzyło:(
poza tym bardzo cięzkie dni za nami - młodemu dwie górne jedynki wyszły, nawet krew się lała jednej nocy, dużo płaczu w nocy jeszcze jak mial nos zapchany to nie mógł ssac i histerii dostawał jak go bołało:( bo tak to ssanie go uspokaja...dzisiejsza jedynka już się trochę przebiła ale przypuszczam że tez jeszcze z nią akcje mogą byc a i dwójka na wylocie, popołudnia zwykle tez mocno przemarudzone:( dobrze że cieplej bo spacery dłuższe, dziś Bartek był dwa razy i w sumie to chyba ze 4h na dworze spędził:) czapkę my nosimy już od jakiegoś czasu cieńsza - tzn z pojedynczego polarka bo w ocieplanej za mocno sie pocił jak leżał, ale dziś i w tej się spocił więc jutro chyba bawełnianą wyciągnę
na szczęscie większość rzeczy mam po Karolu, kurteczkę wiosenno letnią kupiłam na alllegro - taka 3 w jednym z podpinanym polarem, butki adidaski sobie fundnęliśmy firmowe bo przecena była :) i trochę bielizny dokupuję bo to jednak się zużywa i plami, niemniej jednak naprawdę dużo rzeczy już mamy...no i przesiedliśmy się na spacerówkę - 2 dni w graco bo deltim wymagał drobnej naprwy a teraz wozimy się w deltimie
to chyba tyle u nas:) (i dziękujemy za życzenia zdrówka które nam pozyłałyście wcześniej jak się żaliłąm :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry