reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam piątkowo,

Basiu wyrazy współczucia,

u mnie termometr pokazuje 16 stopni i nie wierzyłam aż wyszłam na balkon sprawdzić w krótkim rękawku i całkiem całkiem jest, no i teraz mam dylemat...jak ubrać małą na spacer...jak wy ubieracie jak jest tak ciepło? bierzecie gruby koc ze soba czy cieńszy?

reklama
Hej:-)
My już po porannej drzemce. Za chwilę obiadek i na spacer, bo w końcu ciepło:-):-).

Przed chwilą zapukała do mnie młoda dziewczyna i poprosiła o coś do jedzenia, bo mówi, ze mieszka tylko z babcią i nie mają pieniędzy. Takie to smutne było. I jak normalnie ktoś coś chce, zwłaszcza pieniędzy, to podjrzliwa jestem, tak teraz tym, że poprosiła tylko o jedzenie mnie rozwaliła. Ach ten świat, żeby ludzi nie było stać na jedzenie:-(

a ja tylko powiem dzień dobre,bo dali nam na chwilke prad niewiem na jak długo ,bo jakas duza awaria jest
ale za to zrobiłam pełno kartek świątecznych z kwiatkami ,które robiam ostatnio na szydełku
i Ala ma w końcu krzesełko,bo nam wymienili

Ostatnia edycja:
ale piękne kartki...wooooooow

Dominiczka, ja małej kombinezon jeszcze na rajtki i body z długim rękawem zakładam i w ciepły koc i do spacerówki. Tyle...jak co to odkrywam:) no chyba że wieje...

Witam:-)
U nas też pięknie wiosennie, 16 stopni:szok:
Ale z naszej rodziny tylko pranie dziś wyszło na polko:-D:-D
Byłam dziś z Jasiem u lekarza bo ten jego kaszel się dość brzydki zrobił i niestety mamy początki zapalenia oskrzeli...ale jeszcze zmiany nie duże więc może nic poważnego się nie wykluję...
czekamy na pielęgniarkę żeby mu bańki postawiła. a tak poza tym mamy jeszcze bieseptol w syropku (bo ze szpitala miał zalecone w tabletkach:confused::confused::no::no:)
Ostatnio mąż wyrabiał clubcard w tesco i dziś się śmiałam że powinien w aptece wyrobić:-D:-D
W tym miesiącu w aptekach i w szpitalu zostawiliśmy grubo ponad trzy stówy...echh...byle już mi więcej nie chorowali:blink:
Piwonia kartki majstersztyk, masz talent kobieto!!!
Basia moje kondolencje

Piwonia kartki piekne!

Basiu moje kondolencje.

Ja kupilam pare dni temu spiwor do spacerowki bo dopiero sie przymierzamy do przeniesienia do niej ale widze ze niepotrzebnie bo juz kocyk w zupelnosci wystarczy...

:wściekła/y::wściekła/y:Ja już naprawdę nie mam siły - Anielka ma chyba zapalenie ucha! Przeciez to jest jakiś koszmar normalnie!Na 17 idziemy do lekarza. Zadzwonili z przedszkola, że ma temp. M ją przywiózł i skarży się na ucho a we wtorek byłam z nimi u dok bo mi się Antka sapka nie podobała i było wszystko ok. Teraz mi się pospali. Najgorsze, że ona 12.04 ma ten zabieg na przepuklinę i MUSI byc zdrowa a tu tych chorób końca nie widać......... buuuuuuuuuuuuuuu:-(:-(

reklama
deli pochwal sie zakupami,ja szukam kurtki dla malej bo nie mam żadnej,szwagierka mi nie oddała niestety:(

mju ale sie licho przyczepilo do Was,zdróweczk życze i oby wiosna ciepła w końcu przyszła to dzieci przestana nam chorowac
Dla przypomnienia!
a tu lista osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
Piwonia
aneta
deli
mewa
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend
maggie(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
megaczka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry