reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć Lasencje :-)
witam się z Anatolem i płatkami przed kompem w pracy :-D
ale u nas wiosna :-D mniodzio :-D jak wychodziłyśmy z domu (o 5.50 :baffled:) to było u nas +7 stopni :-p piknie piknie :-p oby tak dalej :-D
dziś mój tato ma wolne więc może Zosia z dziadkami sobie pojedzie na wycieczke :-p
milusiego dnia i do później!!!!! ;-)

reklama
I ja witem z miską zupy. Dobrze że u was wkońcu zagląda wiosna, może wam zmienią się nastroje na lepsze?
[video=youtube;YwCGhbeQCVU]http://www.youtube.com/watch?v=YwCGhbeQCVU[/video]
Coś do posmiania się.

hej dziewczyny:sorry2:

wlasnie sie dowiedzialam, ze ciotka od mojego zmarla w nocy:-(:-(:-(:-(
i tak dobrze bo meczyla sie z padaczka, cukrzyca i rakiem mozgu:no:

a tak nie ma zle:sorry2:
malej ida zabki bo zrobily sie przedzialki na srodku dziasel:-D
oby bo ju nie moge tym placzem:dry:

Hej babeczki:)
U nas też piknie za oknem. Jak Mania wstanie to popędzimy na spacerro i chyba na lumpki wskoczę i do rossmana po deserki.
Dziś śpię na stojąco, nie wiem jak prasowanie zrobię.
Mania wczoraj wpadła w dziki szał adhd. Nie chciała spać i wariowała tak jak nigdy. Szał, śmiech, skakanie, wierzganie, głową wymachiwała. O jeeeny! Ululałam ją po godzinie mordęgi. Ale i tak w nocy o 4 wstała i znów godzina nie moja. Padam na twarz... Teraz śpi odkąd od 6 baraszkuje. A i śpi tylko na boczku lub na brzuchu...Aż się boję...Sprawdzam czy oddycha...

BASIA Bardzo mi przykro z powodu straty Cioci

MIRANDA bardzo, bardzo się cieszę, że z Jagódka wszystko ok - aż mi się gęsia skórka zrobiła jak czytałam...

Ja powoli zaczynam odstawiać Antka... mhymmm i łatwo nie będzie. Na razie jeden posiłek ma sztuczne - drugie śniadanie - ale łobuziak nie chce! Dziś wstał o 5.30 dostał cyca do 8.45 zabawa myślałam, że zje a on tylko 30ml wypił :baffled: Wczoraj był pierwszy raz i łącznie może wypił z 40ml.:baffled:

Hej moje dziecko całkowicie odmówiło współpracy jeżeli chodzi o spanie.
Dopiero teraz udało mi się ją podstępem czyt. butlą z kaszą, jakoś nakłonić.
Idę wszamać jakieś śniadanie i się ubrać. Jak mała wstanie pójdziemy na dwór, bo wózek mój mi zostawił na klatce.
Miłego dnia życzę;)
Bez dołów!

Basia wyrazy współczucia z powodu cioci. Teraz na pewno nic ją już nie boli.

Mju już całkiem chcesz odstawić?

Witam ...dzis ja mam depreche,maz mnie z rana wnerwil,nawet sloneczko za oknem mnie nie wzrusza.....cholercia,niech mu tego druta wreszcie dzis wyjma z palca i do pracy moze wreszcie pojdzie,bo calkiem zwariuje.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okna trzeba by myc,a ja mam to w d.... za przeproszeniem
Dobra nie smece,bo jeszcze wy dola zlapiecie ode mnie....:baffled:
Karola chyba cyca rzuca juz na dobre,bo w dzien wsale nie chce ...a dzis w nocy tylko raz....:sorry2:
ale martwie sie ze mleka wcale nie chce pic modyfikowanego,tyle co w kaszkach:confused:...wystarczy jej tyle?

reklama
Basiu wyrazy współczucia
[*]

Witam się porannie jak dla mnie :-). Oliwcia mi śpi smacznie o 12 wychodzimy. Już jest 12 stopni, a ma być dziś 15 superrrrrrrrrrr.
Nastawiam się psychicznie na dietę, ale nei wiem czy się nastawie. Nie lubię sobie niczego odmawiać. Może najpierw postaram sie nie jeść słodyczy i Maca :-).

Baśka mam nadzieję, że Oliwii szybo wyjdą ząbki i już nie będzie płakać.
Neverend moja też śpi ostatnio na brzuszku lub na boczkach :-)

Mykam na brzuszki i zjeść

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry