reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziekuję jeszcze raz za życzonka :)

Spotkałam dzisiaj kurczaka
Co po baziach skakał.
Za nim kurka podążała
I pisanki malowała.
Wtem baranek się ukazał
I życzenia złożyć kazał:
Szczęścia i radości moc
Na tą Świętą Wielką Noc!

WESOŁEGO ALLELUJA !!!

1w13..gif
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
W wielki piątek rano pana Jezusa na męki prowadzono.pan Jezus wstał i zadrżał.pytali go żydzi co ci jest mistrzu?czy ci zimno czy tobą zimnica trzęsie?odpowiedział im Jezus: Ani mi zimno ani mną zimnica nie trzęsie i tego trząść nie będzie kto tę modlitwę po trzykroć razy w wielki piątek rano odmawiać będzie.

I JA WAM ŻYCZĘ WESOŁYCH RODZINNYCH ŚWIAT!!!!!!!!

I ja życzę Wam i Waszym bliskim, wesołych, spokojnych świąt w gronie najbliższych:).

A ja teraz biegne do fryzjera odswiezyc fryzurke przed swiętami.

Całuje Was świątecznie

Mika wszystkiego naj naj naj, dużo zdrówka dla ciebie i całej rodzinki, aby mąż i córeczki były zawsze blisko, radości i uśmiechu na codzień oraz spełnienia wszystkich marzeń!!

wy już świętujecie ja zaczne dopiero od jutra... dziś kończe sprzątanie i myśle o papieżu i moim dziadku którego juz od dawna nie ma z nami a w takich rodzinnych chwilach brakuje mi go najbardziej :-(

wszystkim na wyjazdach życze spokojnej drogi, żeby dzieciaczki ją lekko zniosły

i duuuuuuużo zdrówka dla wszystkich mam i maluszków

zrobił wam wczoraj ktoś jakiegoś psikusa? :-)

Dolaczam sie do zyczen i zycze Wszystkim smacznego jajka i mokrego dyngusu :-)

Ja wrocilam ze spaceru...jakies 7 km. zrobilam :sorry2:myslalam,ze padne,bo raz z gorki,raz pod gore...na takim gorzystym terenie mieszkam...ale chociaz czuje sie fit! ;-)

Tu atmosfera Swiat taka...jak wcale,moj maz pracoholik w pracy mimo,ze tu Wielki Piatek zaznaczony na czerwono w kalendarzu:dry: Ale coz...siedzial po swietach w domu dwa miesiace to teraz nadrabia.

No wlasnie...po Swietach,niedawno Bozego Narodzenia byly a tu juz Wielkanoc :szok:

Ide chyba na jeszcze jeden spacer,bo co robic...? Ciast na Swieta nie pieke ani zadnego innego zarela tez nie robie...a wszystko co potrzebne na wielkanocne sniadanie mam :-)

Wiec papaski i jeszcze raz udanych,spokojnych i pogodnych przedewszystkim Swiat :-)

Witajcie kochane.
Zaległości mam przez tą przeprowadzkę i świąteczne przygotowania.
A tam internetu nie mamy, więc od rodziców piszę.
Wszystkiego najpiękniejszego!!!
Mimo aury smutku, emanującej z tych ciężkich dla Pana Jezusa dni,
życzę ciepłego ich przeżywania w gronie rodzinnym w zdrowiu i miłości...:)
Buziaki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry