reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Witam kochane,
Mika! wszystkiego najlepszego! spełnienia marzeń, dużo radości i uśmiechu, a jak najmniej zmartwień i kłopotów!
Efe myśle że Cebion i wapno to dobre rozwiązanie. Ja mojej małej narazie cały czas podaje cebion, no ale teraz jak ja jestem chora to nawet wskazane.
no właśnie udało mi się pozbyć gorączki więc juz się troche lepiej czuje, choć i tak osłabiona, najgorzej że gardło bardzo boli i ledwo co piję bo jeść to w ogóle nie jem już 3 dzień, no ale może żołąd się troche skurczy i mniej później będę jadła i uda sie troche schudnąc
Mika! wszystkiego najlepszego! spełnienia marzeń, dużo radości i uśmiechu, a jak najmniej zmartwień i kłopotów!
Efe myśle że Cebion i wapno to dobre rozwiązanie. Ja mojej małej narazie cały czas podaje cebion, no ale teraz jak ja jestem chora to nawet wskazane.
no właśnie udało mi się pozbyć gorączki więc juz się troche lepiej czuje, choć i tak osłabiona, najgorzej że gardło bardzo boli i ledwo co piję bo jeść to w ogóle nie jem już 3 dzień, no ale może żołąd się troche skurczy i mniej później będę jadła i uda sie troche schudnąc

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dominiczka ja codziennie małej cebion podaje. Mam takie zalecenie do roku czasu podawać razem z witaminą D. Zastanawiałam się czy jej nie zwiększyć dawki albo nie podawać dwa razy dziennie na przykład?
Ach..świątecznego obżarstwa to ja się normalnie boję
Jedziemy do teściów a tam raczej będę musiała jeść bo teściowa się naszykuje. Na szczęście zawsze będę mogła dzieckiem się zająć:-) Już tak sobie wykombinowałam że będę cały czas z małą i tylko coś skubnę od czasu do czasu.
Uff poodkurzałam, pomyłam podłogi i idę dalej robić.
Zaczęłam wchodzić w spodnie po ciąży więc muszę przejrzeć garderobę.
Mała już spakowana więc najgorsze mi odpadło.
Ach..świątecznego obżarstwa to ja się normalnie boję

Uff poodkurzałam, pomyłam podłogi i idę dalej robić.
Zaczęłam wchodzić w spodnie po ciąży więc muszę przejrzeć garderobę.
Mała już spakowana więc najgorsze mi odpadło.
maggie85
Mama M.
reklama
MIKA SPELNIENIA MARZEN !!!!
My sie pakujemy i jutro jedziemy w strone Przemysla, wiec kawal drogi przed nami. Ale jedziemy tam na caly tydzien, wiec moze odpoczniemy sobie troszke.
ZYCZE WSZYSTKIM ZDROWYCH, SLONECZNYCH I POGODNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH.
My sie pakujemy i jutro jedziemy w strone Przemysla, wiec kawal drogi przed nami. Ale jedziemy tam na caly tydzien, wiec moze odpoczniemy sobie troszke.
ZYCZE WSZYSTKIM ZDROWYCH, SLONECZNYCH I POGODNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH.
Podziel się: