reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Witam
I od razu życzę zdrówka.
Mika głowa do góry, Świat się nie zawali jak nie przygotujesz świąt na cacy, najważniejsze żeby było zdrówko, a mąż na pewno zrozumie i jeszcze jak wróci pomoże.
Enka więc powodzenia w pracy. Dzisiaj Chciałam się z mężem zamienić i pójść za niego, ciekawe czy by na to w firmie poszli?
Piwonia życzenia miesięcznikowe dla Alusi!
Dzisiaj dłużej pospałam bo mała w nocy dawała czadu, więc w rezultacie razem jadłyśmy śniadanie. Wiecie jak się skończyło? Ja zjadłam Jagody kaszkę ( a robię jaj taką zwykłą owsiankę jak dla dorosłych) a ona mój chlebek , tylko dałam jej serek do ręki. To się nazywa wymiana!
Matko, jak mi się chce spać!

reklama
Witam,
Efe jakbym Cię bliżej miała to bym Ci kupiła taką suszarkę. Poczta była u Ciebie?
Mika bardzo mi przykro, ale wiem ze dasz rade. Zdrówka dla Karolinki.
Enka bardzo mi przykro z powrotu do pracy.

Gabi i Ali życzonka z okazji skończenia 7 mca :-)

A my pospałyśmy do 9 :-). Mała się przestawiła i śpi od 21-9. Teraz poszła na drzemkę. Potem o 12 obiadek i spacerek. Następnie o 18 do cioci na przebadanie i pooglądanie małej od czubka główki po stópki :-). Ja na święta w sumie nic nie robię. Pojedziemy do babci potem do cioci i może dziadka odwiedzimy, bo 2 babcia wyjeżdża. Myślałam, ze choć w święta Oliwia pobędzie z 2 babcią, ale niestety nie,a potem się dziwi ze nie chce do niej iść. W sumie jak zobaczy babcią 1 na miesiąc to święto. No trudno jej strata.

Mykam coś zjeść, bo potem jak mała wstanie znów będę zajęta :-).

Hej!!!
Mam chwilkę wolną żeby się przywitać.
U nas w mniare.Choć mały znowu ma problemy z oczkami coś mu sie zrobiło - a dopiero co zeszło z jednego....
Ja nadal walcze ze stroikami ale to już ostatnie 10 robie i koniec,teraz musze zabrać sie troszke za sprzątanie przed świętami....
Ale po świętach już będę cześciej do Was zaglądać.
BUZIAKI DLA WAS I MALUSZKÓW!ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!

Dziewczyny przypominam o zdjeciach bo mało ich ciągle jest i do kolazu porównawczego sporo jeszcze brakuje

tu brakuje mi tak:
karincia,agap77,azorek,andariel,chogata, joan,jakubka,rubi,majaam,gosia,aneczka,sempe,agusi a
Aktualizacja zdjęcia do kolażu półrocznego
osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
Piwonia
aneta
deli
mewa
basia
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend
maggie
megaczka
Malinka
Efe
Mola1
zulejka78
Ann
enka
miranda
rubi-doszło
Aneczka(bez jednego,ale bedzie)
malbertka
anitek
mitemil

czekam do konca przyszłego tygodnia i po chrzcinach bym sie za to wzięła
dla przypomnienia tez mój adres: kargab@poczta.fm

Ostatnia edycja:
Hello
ja tylko na chwilkę na dłużej pewnie dopiero jutro rano bo nie wiem w co ręce włożyć! nie pozmywane, nie ogarnięte...masiakra
przedświąteczna gorączka jakaś! mieliśmy dzisiaj troje gości i byliśmy na dwóch spacerach jak zjadłam rano musli z mlekiem tak dopiero coś wsunęłam
no ale na dobre mi to wyjdzie hihi

muszę nadrobić zaległości jeszcze

Aniu!
Avizo zastałam wczoraj i dziś byłam na poczcie.
Jeszcze raz

A myślałam że to z pracy w związku z moim wychowawczym. A tu taaaka niespodzianka!

Ostatnia edycja:
Ja nadal walcze ze stroikami ale to już ostatnie 10 robie i koniec,teraz musze zabrać sie troszke za sprzątanie przed świętami....
Ale po świętach już będę cześciej do Was zaglądać.!
MALINKA widzę że ty akordowo jedziesz z tymi stroikami ja zrobiłam tylko 3 ,
denerwuje mnie że ciągle mnie wylogowuje , jak coś napisze to żeby dodać muszę logować się od nowa was też rak wyrzuca może mam coś źle poustawiane , jakąś godzinę temu pisałam posta i nie dodało go

MALINKA widzę że ty akordowo jedziesz z tymi stroikami ja zrobiłam tylko 3 ,
denerwuje mnie że ciągle mnie wylogowuje , jak coś napisze to żeby dodać muszę logować się od nowa was też rak wyrzuca może mam coś źle poustawiane , jakąś godzinę temu pisałam posta i nie dodało go

ja sie niewylogowuję,tylko jestem non stop zalogowana i nie mam takiego problemu

no właśnie, jak np nie używam forum przez parę minut to mnie też wylogowuje :( to normalne?
a na tym nowym forum pokazuje się gdzieś ostatnie logowanie, czy tutaj tego nie ma?

ja sie niewylogowuję,tylko jestem non stop zalogowana i nie mam takiego problemu
Ja tak samo jestem cały czas zalogowana ale to chyba zalezy od przeglądarki ja mam Mozille.
Witam wieczorkiem. Dzis pogoda zaskoczyła wieczorem była u nas burza:szok: taka pierwsza wiosenna, może drzewa zaczna teraz sie zielenić
Cały dzionek spedziliśmy dziś na dworzu, z tego wszystkiego Miłoszek spał w rezultacie tylko 1 godzine przez cały dzień:baffled: a zasnał dopiero o 21, więc pewnie pięknie pospi do rana.:dry:
Co do świąt to niestety ja nie robie w tym roku wcale, brak funduszu, kupiłam maluchom tylko drobiazgi żeby smutno nie było:-:)-(
Piekna pogoda dzis była to ześmy sie naspacerowali ciekawe jak jutro ponoc ma padać a szkoda
Dobranoc

reklama
witam sie z Polski dziewczyny :-)
Adas sie juz zaaklimatyzowal, rozrabia nawet ku uciesze tesciowej i tescia, nowe zeby pokazuje
ogolnie odpoczywamy po tej przeprowadzce, chodze na dlugie spacery bo piekna pogoda nas przywitala,
fryzjera zaliczylam, poskim chlebem sie zajadam i czekam na swieta bo tesciowa zamowila pyszna ciasta:-)
bede napewno czesciej zagladac po swietach jak bede u mamy, bo teraz tesc kompa okupuje - gra namietnie w pasjansa

Do góry