reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
witam popołudniowo,dzisiaj pół dnia poza domem i przynajmniej marudka nie było,a teraz agentka wychodzi mi z pokoju i śmiga po kuchni
oleńka no to ładnie mały załatwiony,niech sie kuruje,duzo zdrówka dla niego
ja ostatnie zakupy porobiłam i kapuśniaczki przygotowałam na chrzciny,a od jutra reszta roboty mnie czeka,mam nadzieje,ze o niczym nie zapomnę

Hej!!!
raju już skończyłam ze stroikami i mam spokój no prawie bo z tego wszystkiego dla siebie nie zrobiłam i mój mnie męczy żebym jeszcze zrobiła dla nas...
Tomkowi jak z oczka zeszło to drugie ma spuchnięte:dry: po świętach będzie rajd po lekarzach...
Poczytam jeszcze chwilkę co u Was bo oczywiście zaległości do nie nadrobienia:zawstydzona/y:

MIKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!

Mika- najlepsze zyczenia urodzinowe, zdrowia dla Was, pociechy z dziewczynek i zebys meza miala blizej czesciej !
Olenka - duzo zdrowia dla maluszka!
Anitek- wesolych swiat w Przemyslu

wszystkim wytrwalosci w porzadkach swiatecznych
ja sie obijam bo oprocz zajmowaniem Adasiem nic nie robie, zreszta tesciowa widze tez w tym roku na latwizne idzie i wszystko gotowe kupje

Mika, wszelkiej pomyślności, pociechy z corek, no i męża już zawsze blisko:-)

A ja jakoś przeżyłam pierwszy dzień w pracy. Czułam się jak z innej bajki zupełnie, ale pewnie szybko wrócę w dawne tory. Jukitka była spokojna, koleżanka daje radę:-) To najważniejsze

Ostatnia edycja:
MEWA witajcie w Polsce :) Mam nadzieję, i z całego serca tego życzę, żebyście byli w Polsce super szczęśliwi! A jakiej pracy szuka Twój mąż?

MIKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN :)

U mnie brak czasu na kompa a wieczorem już siły - dzis już sobie obiecałam, że coś skrobnę bo o nas zapomnicie. Antek skończył antybiotyk ale ciągle jeszcze kaszle tyle ma tej wydzieliny. Anielka siedzi z nami w domu bo do przedszkola już jej nie puszczam, żeby była zdrowa bo 12 ma być operacja, która już teraz mi sen z oczu spędza. O i tyle u nas....
My się ciągle kurujemy.

Sierpnióweczki kochane...
ja tylko na chwilkę życzyć wam wszystkim spokojnych, rodzinnych świąt, dużo zdrowia i mokrego Dyngusa.

My już wyjeżdżamy. Wracamy planowo w poniedziałek, więc pewnie we wtorek już będę. Bo niestety neta u teściów brak :(
No nic...mykam.
Uściski dla was i buziaczki dla kruszynek;-)

Ostatnia edycja:
witam w Wielki Piątek

składam Wam zyczenia na Święta by były spokojne radosne i rodzinne:-)

mewa powodzenia w Polsce, chorowitkom duzo zdrowia i zalatanym mamusiom cierpliwosci!
przyszła wiosna i komp poszedł w odstawke, jak tylko możliwe jest to jestem na powietrzu a jak wracam to wpadam w domowy kierat, sprzatanie, gotowanie itp. dzis małzon w domu wiec odsapne, z nim juz lepiej ale dziure na ręcę ma na 1cm i nadal ropa się zbiera.

Alicja postępy robi niesamowite ale nadal brak zębów:tak: no nic mykam na iine wątki a Was serdecznie pozdrawiam

reklama
Do góry