reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
WESOŁYCH RADOSNYCH SPOKOJNYCH RODZINNYCH SŁONECZNYCH ŚWIĄT ŻYCZYMY MY :)

Już raczej nie wpadnę do Was w weekend.. Jeszcze trochę roboty mam, poza tym muszę się Zosią nacieszyć przez te 3dni bez pracy. A Mała rozrabia że hoho :) dziś mój men ma urodziny i goście do nas wpadli to Zosia modelka normalnie :) takie pozy odwalała żeby ja podziwiać :)
Oki uciekam! Dobranoc!

:no:a u nas juz po Świętach:no: byłam o 15tej w przychodni i okazało się ze rafał ma ŚWINKE!!!!!!!!
A MIELISMY na JUTRO i I dzien świąt do tesciów jechać i na II do mojej siostry a tak to w domu bedziemy siedziec i czekać na dalszy ciąg świnkowania:szok::wściekła/y::no: biedny Rafał źle się czuje głodny chodzi a jeść nie moze, mam wielką nadzieje ze dziewczynki się nie zarażą:no: siedze od 17tej w kuchni i pichce cos na szybko by nie siedziec przy pustym stole.
dobrze ze jutro juz koniec postu, łykne se drinka i moze mi się polepszy hihihi
buziaki!

A ja się witam w sobotnią noc:-)
Sempe współczuje, i trzymam kciuki żeby się dziewczynki nie zaraziły:tak:
Zalatana jetem cały tydzień, dopiero dziś się wzięłam za porządki przedświąteczne:szok: no i chwyciłam się piec mazurka, upiekłam jeden spód - zakalec, drugi - zakalec!!! no myślałam że się wścieknę, zawsze wychodził...Ale ja uparta kobita jestem i zrobiłam trzeci...trochę z innego przepisu i wyszedł jakiś taki niewyrośnięty i przypalony na boku ale już bez zakalca:-D no nic tamte będą na bajaderki:tak:
My większość świąt też spędzimy w domku, tym które wyjeżdżają życzę żeby podróże odbyły się bez niespodzianek;-)
Jaś nareszcie zdrowy, biedaczek 4 tygodnie był na antybiotykach (no w tym 10 dni "tylko" na biseptolu):-( teraz ma zyrtec do końca kwietnia, mam nadzieję że się na cały rok wychorowaliśmy;-)

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM RADOSNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!!

Witam ;)
Wpadłam na chwilkę tylko, i tym które gdzieś jada żczyę spokojnej podróży a tym które zostają, milego domoowego lenistwa świątecznego ;-)
a dla wszystkich bez wyjątku ;-) niech Zające i Barany pospełniają Wasze plany ;-)
ja dziś piekę baby i końcowe ogarnięcie chałupki, jutro teściowie zajadą więc pewnie nie zaglądnę, może wieczorem.
Magda, Wy to się wychorowaliście za ten rok i za przyszły, więc przed Wami lata zdrowia :tak:
Sempe, Świnka, ło matko współczuję. A tak btw, to ja ani świnki ani różyczki nie przechodziłam, i jak MArcellos będzie chorował to ja chyba z nim :O

Zmykam, trzymajcie się!!

Ostatnia edycja:
Życzymy wszystkim spokojnych, rodzinnych, pogodnych a przede wszystkim zdrowych Świąt!!!

Załączniki

• SDC13940..jpg
    SDC13940..jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 33
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry