reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam wtorkowo,ale jeszcze do tyłu jestem
wiec musze sie dopiero poogarniać
ale widze,ze pustkami świeci
ale powolo napewno beda dziewczyny juz zaglądac i wszystko wróci do normy
zwłaszcza,ze pogoda dzisiaj chyba nie bardzo,bo u mnie np pada

Hello!

Jak mnie tu dawno nie było!
Normalnie uzależniona jestem, bo 3 dni odwyku przymusowego przeszłam.
My już w domku. Powoli wszystko wraca do normy.
Mam nadzieję, że mieliście spokojne ciepłe święta.
Moje dziecko już nie chce siedzieć bo leżenie na brzuszku i przesuwanie się do tyłu jest o wiele fajniejsze.

Witam i ja :)
U nas też pada :/
Aneczka, no to ja chyba mniej więcej wiem o czym mówisz, bo MArcel ma fazę że raczkowanie i wstawanie jest super i jak go układam do snu to on na czworaki lub co gorsza próbuje się podnosić, ma sa kra. W nocy mnie budzi jęczenie, wstaję patrzę a ten poraczkował (przez sen?) na drugi koniec łóżeczka i chce iść dalej, ale cały czas niby oczy zamknięte. Obłęd jakiś :sorry2: Potem wkleję na tajniaka jego ostatnio ulubioną pozę do spania...
Znikam o maruda nakupał.

Maruda przebrana i się bawi to ja powróciłam :-D
Aneczka - No to fajnie że na pupci ląduje :)) bezpiecznie i miękko bo MArcel to leci na łeb na szyję jeszcze... i strach :/
Nic mi się nie chce przez tą pogodę, spać bym poszla...

witam sie i ja poświątecznie :-)

wczoraj wieczorem piekłam drugi sernik bo juz nam zabrakło :-) chyba za dobry wyszedl :tak:

a tak wogle to odpoczełam sobie przez te 2 dni bo moje siostry sie zjechały i sie kłócą która ma Julke bawić :-D ale od jutra wróci wszystko do normy i zostaniemy same. Będę musiała małą oduczać noszenia :baffled:

moja jeszcze nie raczkuje ani nie chodzi ale wiem o czym mówicie dziewczyny...

oo Aneczka juz 9 miesiąc u was!! gratki :-D

hej. My po szczepieniach wróciłam wkurzona na maxa, szczegóły na odpowiednim wątku.
Pogoda u nas dzis śliczna mimo przepowiadanego deszczu ślicznie świeci słonce. Miłoszek biedny odsypia szczepienie:baffled:Chwilke tylko zapłakał był bardzo dzielny.
W szkole syna ponoc panuje ospa, chyba nie puszcze go do konca tygodnia nie chce rewolucji w domu, 3 dzieci chorych na ospe i w tym ja bo tez nie chorowałam:baffled::baffled::szok::szok:Podziekuje
Aneczka to masz teraz wesoło dobrze ze masz ten kojec choc upadki ma mało bolesne.
Megaczka nie kus tym sernikiem musze brac sie za diete
Włansie Efe jak tam efekty diety w świeta??:sorry2::sorry2:
Macie ogolnie juz bardzo mobilne dzieci Miłoszek woli jak mamusia go nosi, w końcu to tez jest forma przemieszczania sie:sorry2::sorry2:
Miłego dnia

Witam kochane,ale mi was brakowalo...mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie?:-(
Jakos tak wychodzilo,ze nie mialam kiedy do kompa usiasc,a potem Swieta i rozjazdy po rodzince....no same wiecie:happy2:
Wszystko ok u mnie,Karola tez juz na raczka sraje,dupka w gore...he,he...ale tak jeszcze nieporadnie jej to wychodzi.....w Swieta to ciagle na raczkach u mnie przesiedziala,bo do nikogo nie chciala,bo sie zaraz darla:sorry2:....wiec sie wsumie ciesze ze juz po Swietach,bo strasznie mnie umeczyla:baffled: teraz mam nadzieje wszystko do normy wroci...no i czesciej bede zagladac do was....a tak mi sie tesknilo za wami:tak:
Dzieki za zyczenia na GG!!!:happy2:

Witam po świętach:)

A ja tam Wam zazdroszcze dziewczyny,ze macie juz takie mobilne dzieciaczki! Ale to pewnie jest tak,że zawsze się chce tego czego się ( w tym wypadku JESZCZE) nie ma. No ale też oczywiście nie wątpię,ze jest wtedy duuzo więcej pracy,trzeba uważac strasznie na takiego szkraba.

Ja się dzisiaj trochę zdenerwowałam,bo zadzwonila rano do mnie siostra z pytaniem czy Nati jest zdrowa. Okazało się,ze siostra w nocy byla w szpitalu bo strasznie byla odwodniona. Złapała rota. Nati widziała się z moja siostra w niedzielę. Nie wiem jak długi jest okres inkubacji,ale wydaje mi się,że gdyby Nat miała złapać od mojej siostry to chyba już by zachorowała...jak myslicie????

buziaki

reklama
Cześć dziewczyny!!!
U nas ok pogoda ładna więc spacerek już był może jak wstanie to znowu pójdziemy....
Święta były i tylko jedzenie zostało-pies ma co jeść....
Poczytam co u Was póki mały śpi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry