reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wesołych Świąt Wielkiej Nocy, mokrego Śmingusa- dyngusa życzy Monika z rodziną.

Załączniki

• 93..jpg
    93..jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Witajcie moje drogie mamuśki,
ja tylko na chwilę, gdyż czasu mało i mało mega z głupiego mobilnego neta:(
Wesołych Świąt, zdrowia i radości z maleństw, żeby rosły i rosły i uśmiechały się i uśmiechaały:)))

Hej. A my dzis po porannym smaganiu dzieci zadowolone bo dostaly od zajaczka drobne upominki i slodycze:-)Wczoraj mielismy gości przyjechal z zajaczkiem chrzestny MIłoszka. Pogoda była piekna więc wiekszosc dnia spedzilismy na dworku, dzis miało padać ale narazie jest ładnie słoneczko świeci.Wiec pewnie spacerek zaliczymy:tak:
MiŁoszek w końcu zaczął sam siedziec więc chwilke bawi się sam
Miłej reszty swiętowania. Pozdrawiamy:-)

Hejka, faktycznie pustki tu straszne :-) ale to dobrze, znaczy że odpoczywacie i świętujecie :))
KAsia, gratki dla Miłoszka za samodzielnie siedzenie! mój Marcepan teżz jakiś tydzień temu zaczął sam siadać z brzuszka i ćwiczył do upadłego przez te dni :-) teraz ma radochę że wstaje na nóżki podtrzymując się na tatki nodze, normalnie pękam :-)
Smacznych zajączków! i mokrego poniedziałku! ;-) chociaż to chyba tylko pannom oblewanie przynosi szczęście, ale ja tam myślę że wszystkim ;-)

witajcie dziewczyny:-D:-D:-D:-D
wrocilam:-D:-D:-D

WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI SWIAT... ZDROWKA I RADOSCI:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie wiem kidy Was nadrobie... ale sprobuje:-D
u nas masakra malej ida dwa zabki naraz... ma uxczulenie z ktorym wlczymy prawie dwa tygodnie... a tak to stara bida:-D

caluski dla wszystkich:-D:-D:-D:-D

ja też się tylko przywitam na obiad muszę szybko przystawić bo potem jade na cmentarz do mamy , a potem do teściów na kawę i tak nam zejdzie cały dzień więc mokrego DYNGUSA

hejki!
Najlepszego po świętach:)
Zosia własnie probuje zasnąc. Probuje bo cały czas wstaje w łożeczku. Nie ma mocnych na nią :) zmęczy się i padnie.
I przypałętał nam się znow katar :( nie wiem skąd :( i jest taki dosyc wodnisty i spływa jej z noska i ma co jakis czas takie sople z nosa wiszące :( i czasem kaszlnie jak jej spłynie :( przestraszona jestem.. Mam nadzieję że jej to zaraz minie..
Nie ma bata. Idę zaraz spac..
Więc spijcie dobrze i odpoczywajcie po swiętach!
Aaaa! Piwonia mam nadzieję że chrzciny się udały :)

reklama
Dziewczyny ja jeszcze ponudze o fotki

tu brakuje mi tak:
karincia,azorek,andariel,chogata, joan,jakubka,majaam,gosia,aneczka,sempe,agusi
Aktualizacja zdjęcia do kolażu półrocznego
osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
Piwonia
aneta
deli
mewa
basia
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend
maggie
megaczka
Malinka
Efe
Mola1
zulejka78
Ann
enka
miranda
rubi-doszło
Aneczka(bez jednego,ale bedzie)
malbertka
anitek
mitemil
taszka
agap77

czekam do konca tygodnia i to bedzie juz ostateczny termin,bo powoli docinam i opisuje fotki
dla przypomnienia tez mój adres: kargab@poczta.fm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry