reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam poświątecznie :-)
święta, święta i po świętach... :tak: zleciało jak nie wiem co, nawet się nie odpoczęło...
wielkanoc robiliśmy u nas w domu, a w lany poniedziałek gościliśmy się u mojej mamy i tesciów ;-)
u nas wszystko ok, Maja zdrowa no i przesypia praktycznie całą noc-zasypia ok 20 , a budzi się 6-7 rano :-), także daje pospać :-D szkoda tylko, że w dzień nie ma dłuższych drzemek, no ale coś za coś ;-)
w przyszłym tyg wybieramy się do kontroli i zobaczymy ile Maja już waży
to w sumie byłoby na tyle ;-)
miłego popołudnia

reklama
Witam po świętach,
U nas świętowanie już od soboty. Cały czas poza domem nic nie odpoczęłam. Oliwka ma 2 nowe ząbki :) (pojawiły się 4) jeszcze nie wyszły całe, ale widać je. Dwie ostatnie noce to porażka, a spała już po 12-13 godzin ciągiem.
Teraz odsypia noc i mało mi je, bo boli. Bawi się za dnia bardzo ładnie i nawet nie marudzi, ale noc koszmar jak ją zacznie boleć. Tylko przytulanko i lulanko pomaga u mamy. A pamiętam jak ostatnio pisałam, ze moje dziecko nie lubi rączek, a teraz to tylko rączki w nocy pomagają. A raczej to, ze mama blisko :-).

Mam nadzieję, ze wasze święta udane tak jak i moje.
Nic nie czytałam o chrzcinach. Dziewczyny pochwalić się proszę księżniczkami :-).

Mykam zjeść i troszkę ogarnąć, bo nie wiem o której mała wstanie już prawie 2 godzinki śpi.

hejka chciałam wam powiedzieć żebyście uwarzały na kleszcze bo ja znalazłam w domu pierwszego psy zakropione a jednak się przypałętała bestia , kurde przeraża mnie myśl że Kacperek mógłby jakiegoś złapać albo co gorsza zjeść kiedyś Maks znalazł w domu na podłodze takiego wielkiego i woła do mnie mamo znalazłem rodzynka , koleżanka mieszka kawałek od nas pod lasem to co była z małą na podwórku to jej jakiegoś kleszcza znalazła szczególnie w pachwinach i pod pachami kurcze tu radocha że lato idzie a tu strach przed robactwem

hejka chciałam wam powiedzieć żebyście uwarzały na kleszcze bo ja znalazłam w domu pierwszego psy zakropione a jednak się przypałętała bestia , kurde przeraża mnie myśl że Kacperek mógłby jakiegoś złapać albo co gorsza zjeść kiedyś Maks znalazł w domu na podłodze takiego wielkiego i woła do mnie mamo znalazłem rodzynka , koleżanka mieszka kawałek od nas pod lasem to co była z małą na podwórku to jej jakiegoś kleszcza znalazła szczególnie w pachwinach i pod pachami kurcze tu radocha że lato idzie a tu strach przed robactwem
moja młodsza 2 lata temu miała az 2 kleszcze na nodze,jeden siedział w pachwinie przy majteczkach co przeżyłam to przeżyłam,mam nadzieje ze w tym roku jednak mniej ich bedzie

witajcie dziewczyny:-D:-D:-D
my wczoaj u szwagierki na urodzinach:-D
mala zadowolona bo masa ludzi wokol niej.... wiec nic nie spala:-D:-D:-D
dopiero kolo 22 padla:dry:
dzsiaj tez do szwagierki jechalismy:-D
a tak nudy... pogoda to istna masakra... zimno i nic sie nie chce:dry::dry::dry::dry::dry:
pije trzecia kawke i nic poprawy:baffled:
my swieta super... cale dnie przed tv... maz z dzieciakami na spacerki a ja relaks:-D:-D:-D:-D:-D

Hej:-). Ale zleciały te święta. Nie wiadomo kiedy. Dobrze, że pogoda w miarę była, trochę pospacerować można było, a nie tylko przy stole:-).
A teraz znowu praca, brrr

Włansie Efe jak tam efekty diety w świeta??:sorry2::sorry2:
Kasiu nic się nie ruszyła! Dalej 78. A dziś se z koleżanką pizza zamówiłyśmy i już wszamałam trzy kawałki. To chyba z tej radości. Ale od jutra dieta, dieta!

Ja dziś jedno okno umyłam, kąty stare we wsi mej zwiedziłam, gości ugościłam i dopiero mam chwilkę żeby z całego dnia zaległości nadgonić.

Mgła za oknem straszna. Pewnie jutro pogoda będzie ładna. Jak dziecko da to może jeszcze jedno okno umyje?

A Gabrysia już z siedzenia na klęczki staje! Zaczęłam ją stawiać na nóżki trochę żeby do takiej pozycji dążyła. Ale jakoś się boję.
Notorycznie rzuca się na brzuch z siadu i raczkuje do tyłu i wciska we wszystkie kąty. Ja już się boję co to będzie jak będzie trzeba z nią chodzić!

reklama
efe a no trzeba będzie latać i pozabezpieczać rogi przy meblach bo taki szkrab jak się rozpędzi to nie patrzy gdzie leci byle przed siebie ,

dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry