taszka74
mama Maxa Alexa i Kacpra
nie warto czekać nieważne czy się rozpuszcza czy nie dobrze że zareagowałaś ja tam wole dmuchać na zimne niż potem żałować , ja to muszę dodatkowo pilnowanie żeby chłopcy swoje zabawki usuwali z zasięgu Kacperka rączek bo takiej drobnicy mają pełno kulki żołnierzyki i inne pierdoły a Kacper tylko chdzi i ściąga wszystko ze stołu czy szafek a jak coś dosięgnie to do buźki ładuje ,Witam we mgle hihitrzymając ją i jakoś wypadło...ale mówię wam...normalnie zawał A najciekawsze, że herbatniki się rozpuszczają jak się je w buzi potrzymaWystarczyło poczekać!
No ale nauczkę mam.
a co do chodzików kiedyś też byłam na nie, ale w końcu się zdecydowałam i nie żałuje żaden z chłopców nie ucierpiał przez chodzik a dla mnie to była wielka ulga i wygoda jak kto woli
znalazłam fajną stronkę z przepisami dla maluszków wkleiłam na wątku Menu naszych dzieci
sorki ja tak od razu z grubej rury a się nie przywitałam więc teraz się Witam
Ostatnia edycja:
Wystarczyło poczekać!
obserwuje dziewczynki ale jak na razie to cisza z objawami u nich!
mąż dzis wyjechał wiec sama zostałam z tym chlewikiem

Piłam juz kawe i nic...
....ale ja do chodzika wsadze jakby co....Gosia tez chodzila i nic jej nie jest,a ile wygodniej za to....gorzej ze to juz pewnie lato bedzie i na podworzu to nie da rady z chodzikiem,bo nie rowny teren