reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hihi to możemy Anet sobie łapki podać dziś!
moja już 2 godziny śpi:szok: a ja zamiast się wziąć za coś pożytecznego gram w gierki na facebooku
słońca nie ma za oknem ale wyleźć dziś muszę, jakieś zakupy zrobić, bo pingwin w lodówce siedzi i zżarł wszystko

Aneczko może zkapitulowała?

Miranduś dla ciebie kochana :* i dla Sławusia
[*]
[*]
[*]

reklama
my po jednym spacerku,ale chyba pójdziemy na drugi bo rano nie zdarzyłysmy wszystkiego załatwic

Dziewczyny ja jeszcze ponudze o fotki
tu brakuje mi tak:
karincia,azorek,andariel,chogata, joan,jakubka,majaam,gosia,aneczka,agusi
Aktualizacja zdjęcia do kolażu półrocznego
osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
Piwonia
aneta
deli
mewa
basia
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend
maggie
megaczka
Malinka
Efe
Mola1
zulejka78
Ann
enka
miranda
rubi
Aneczka
malbertka
anitek
mitemil
taszka
agap77
sempe
magda1234

czekam do konca tygodnia i to bedzie juz ostateczny termin,bo powoli docinam i opisuje fotki
dla przypomnienia tez mój adres: kargab@poczta.fm

Ostatnia edycja:
Natt okres wylęgania to 3 dni - ale nie powinna się zarazić jak karmisz, no chyba że obie złapałyście....ale nie życze tego my już 2 razy mieliśmy całą rodziną a Bartek nic

och kurcze! no to mam nadzieje,ze ten syf sie nie wylęgnie u nas... dzięki Basia za info.

Ale powiem wam,ze chyba zaszczepie Nati na tego rota,bo tak jak mi siostra mowila,co przeszla wczoraj to ja dziekuję...istny horror!

Dzien dobry:-)
Aniu mam nadzieje ze mala troszke odpusci i da Ci odsapnac i kawe w spokoju wypic;-)
Megaczka moze mala czesto sie budzila bo dokuczaja jej zabki??
Miranda Dla Slawusia [*]

A co do chodzika to ja tez na poczatku bylam na nie. Ale maly tak bardzo chcial byc mobilny a moj kregoslup odmawiam posluszenstwa ze zdecydowalam sie na kupno i teraz nie zaluje. Dla mnie to najlepsze co moze byc, zadna zabawka, zaden lezaczek nie zastapi chodzika. Maly moze przesiedziec w nim pol dnia i my mamy chwile dla siebie.

Natt okres wylęgania to 3 dni - ale nie powinna się zarazić jak karmisz, no chyba że obie złapałyście....ale nie życze tego my już 2 razy mieliśmy całą rodziną a Bartek nic

och kurcze! no to mam nadzieje,ze ten syf sie nie wylęgnie u nas... dzięki Basia za info.

Ale powiem wam,ze chyba zaszczepie Nati na tego rota,bo tak jak mi siostra mowila,co przeszla wczoraj to ja dziekuję...istny horror!

Z tego co wiem na tota trzeba zaszczepic przed ukonczeniem 6 msca zycia
Miranda
[*]

Natt niestety na rota można zaszczepić dziecko 1 dawka do 10 tygodnia życia a 2 dawka do 6 miesiąca.

Miranda
[*]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry