reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam:)
słonko w końcu ale w nocy był może z 1 stopień.
Dziewczyny właśnie po obejrzeniu tych fotek załapałam depreche i nie przechodzi załamałam się więc raczej byłoby mi z tym źle:(

ok,chyba wiem co masz na myśli ale nieprzejmuj sie wyglądasz bardzo promiennie mimo ze czujesz sie z tym źle
napewno dasz rade i bedzie dobrze,wiec głowa do góry

Iwonko od tej popier... azalii spuchłam i mimo iż po porodzie schudłam to na nowo przytyłam nie chce tych zdjęć oglądać i żadnych nie robię.

wiesz tak własnie myślałam,ale nie pytałam
a o Azali własnie o słyszałam,że po nim dużo osób ma tendencje do tycia apotem sie źle czują,dlatego ja na razie żadnych nie używam bo sie tego boje
i wiem co teraz przechodzisz,bo ja kilka lat temu tez to przechodziłam,dlatego do tej pory mam bardzo mało swoich zdjęć bo nie mogłam na nie patrzeć

Aniu a moze zmien tabletki. Z tego co wiem po Jasmin Sie nie tyje i do tego poprawia sie cera. Ja tez mam tendencje do tycia przy braniu chormonow wiec jak cos to tylko te Jasmin bym wziela:-)

Ojej Aniu ale to nie moze tak byc ze bedziesz brac je i bedziesz od nich puchnac... Twoj ginekolog powinien zmienic Ci rodzaj antykoncepcji... Z tego co pamietam to spirali tez nie mozesz... Moze plastry albo jeszcze cos innego...

Aniu jaka deprecha?! Pogoń ją jak najszybciej!
A tak serio wiem co masz na myśli. Ja mam tak całe życie. A teraz wyglądam dalej jakbym była w ciąży. Więc głowa do góry! Przyszła wiosna, więcej się będziemy ruszać. 4 piętro też nam pomoże. Zgubimy ten balast. Zobaczysz!

Ja hormonów nie biorę. Kit najwyżej będzie drugie;)

A ta spirale miedziana mialas kiedys?? Kurcze powinien cos zrobic Twoj gin przeciez to nie o to chodzi zebys miala depresje... Nie wiem co mozna Ci doradzic bo nie znam sie na tym ale napewno powinien cos Twoj lekarz z tym zrobic.

Moze jeszce raz zmien tabletki. Jak kiedys bylo dobrze to moze teraz tez sie zmieni i po tych co sie nie tyje glowa nie bedzie juz bolec.

reklama
Ale Aneczko ty byłaś chuda więc wierzę że wrócisz do swojej wagi. Tylko czasu trzeba a opuchlizna zejdzie. Ja tak całe życie wyglądam i szczerze nigdy nie będę chuda. Choć marzy mi się takie 55kg. Już się z tym chyba pogodziłam. Teraz najbardziej mi mój biust przeszkadza. 80I to już nie przelewki. Cokolwiek zakładam to mi podnosi się do góry. W worku powinnam chodzić.

Brawo dla Juliii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry