reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aneczka potrzebujesz czasu,a wszystko wroci do normy
najwyzej nie bedziesz hormonów brac,tylko zimny kubeł wody,ale dasz rade bo silna z ciebie osoba jest
a dla małej brawo,widzisz jeszcze troszke a sama bedzie zasuwała i bedziesz mogła spokojnie kawke wypić

Efe ja mam koleżanke,która wygladała nieco gorzej ,bardzo źle sie z tym czuła,ale zaparła sie i teraz wazy koło 65kg a wygląda zupełnie inaczej niz wyglądała,to był dla nas szok bo w niecałe pół roku zrzuciła prawie połowe tego co ważyła,wiec moze i tobie sie uda

ja się wcale nie cieszę teraz głowe rozwalić może albo co synek mi fajnie zaczął chodzić sam jak miał 14 miesięcy to był maj więc śmigał na dworku teraz niby też fajna pora ale ona drobniutka waga piórkowa zero tłuszczu masakra.

nie martw sie,nie raz napewno sie obije ,ale to jest wliczone w nauki pierwszych kroczków
moja tez waga piórkowa i obawiam sie,ze po ostatnich biegunkach nawet spadła mi na wadze:(ale dowiem sie dopiero w przyszłym tygodniu jak pójdziemy na szczepienie

No Oleńka bo ja mam taką budowę że okrągła jestem jak jabłko. I w ciąży mogłam z dumą prezentować brzuszek a teraz go muszę maskować i już jest pod górkę. Ale już się tak tym nie martwie. Zauważyłam, że jak tylko pokocham moje ciało to od razu chudnę. Samoakceptacji mi trzeba i tyle.

Dobra zabieram moją małą na spacer i do lekarza, bo mnie coś niepokoi. Miłego dnia laski!

ja nie używałam i teraz tez nie zamierzam,bo mi sie to nie podoba
ale to moje zdanie
my po jednym spacerku,musiałam optyka zaliczyc
Hej
Ja tez w szelkach dziecka nie widze, kojarzy mi sie z pieskiem na smyczy bez urazy hihihi
Ja caly czas azalie biore i nie tyje ale tez i nie chudne no ale taka moja uroda przytyc w ciazy schudnac ciezej
Optyk powiadasz Iwonko wiec pewnie szarpnęło cie po kieszeni

Dzis tez na spacerku bylismy ale miłosz nie jest fanem spania na powietrzu wiec ładnie zasnał w lozeczki i grzecznie spi w oczekiwaniu na obiadek ktory apropos mamie nie chce sie zrobić. Jedna cześć juz sie robi ale tej drugiej części dokończyć sie nie chce. pogoda widać ze sie psuje bo słonko sie chowa

Efe daj znac co z mała, Malbertka tez

Hej
Ja tez w szelkach dziecka nie widze, kojarzy mi sie z pieskiem na smyczy bez urazy hihihi
Ja caly czas azalie biore i nie tyje ale tez i nie chudne no ale taka moja uroda przytyc w ciazy schudnac ciezej
Optyk powiadasz Iwonko wiec pewnie szarpnęło cie po kieszeni

Dzis tez na spacerku bylismy ale miłosz nie jest fanem spania na powietrzu wiec ładnie zasnał w lozeczki i grzecznie spi w oczekiwaniu na obiadek ktory apropos mamie nie chce sie zrobić. Jedna cześć juz sie robi ale tej drugiej części dokończyć sie nie chce. pogoda widać ze sie psuje bo słonko sie chowa

Efe daj znac co z mała, Malbertka tez

Kasia z ust mi to wyjęłaś,tez mam takie skojarzenie
a szarpnaćto mnie dopiero szarpnie,bo na dzien dzisiejszy tylko 100zł dla cory za wymiane szkieł,a moje jeszcze czekaja,ale tu juz kwota niestety rzędu 300-500zł

Natt czekam na wasza wspołną fotke,bo takiej niedostałam

Ostatnia edycja:
Kasia z ust mi to wyjęłaś,tez mam takie skojarzenie
a szarpnaćto mnie dopiero szarpnie,bo na dzien dzisiejszy tylko 100zł dla cory za wymiane szkieł,a moje jeszcze czekaja,ale tu juz kwota niestety rzędu 300-500zł

Natt czekam na wasza wspołną fotke,bo takiej niedostałam
Dokładnie z tego samego powodu moje okulary czekaja i czekaja tez wydatek dla mnie to około 500zł, mam dość duża wade i same szkła wydatek koło 300zł, a gdzie tu oprawki

reklama
witam okulary to rzeczywiście wydatek ja mam dwie pary po domu i do wyjścia a dlatego że Aleks nieraz mi okulary złamał kiedyś dzień przed weselem ( kuzyna ) odłamał mi rączkę a ja już tak się przyzwyczaiłam do okularów że bez ani rusz i potem biegałam po optykach żeby coś zrobili ,

Aneczka a ty głowa do góry ja też się cieszyłam że po ciąży waga spadła a teraz zaś mam nad stan niestety , tylko że mi idzie od pasa w duł ale jakoś teraz mam to już gdzieś większe baby chodzą po tym świecie i są szczęśliwe to czemu my mamy być gorsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry