olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Efe nie wiem jak wygladasz teraz ale jak ogladalam zdjecia z ciazy to bardzo ladnie wygladalas wcele kg nie widac. :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja się wcale nie cieszę teraz głowe rozwalić może albo co synek mi fajnie zaczął chodzić sam jak miał 14 miesięcy to był maj więc śmigał na dworku teraz niby też fajna pora ale ona drobniutka waga piórkowa zero tłuszczu masakra.
Wiesz ale takie chodzenie po dworku to ja widzę jak z młodym na szelkach a ja nie wiem jak takie chuchro w szelki dać![]()
Hejja nie używałam i teraz tez nie zamierzam,bo mi sie to nie podoba
ale to moje zdanie
my po jednym spacerku,musiałam optyka zaliczyc
Hej
Ja tez w szelkach dziecka nie widze, kojarzy mi sie z pieskiem na smyczy bez urazy hihihi
Ja caly czas azalie biore i nie tyje ale tez i nie chudne no ale taka moja uroda przytyc w ciazy schudnac ciezej
Optyk powiadasz Iwonko wiec pewnie szarpnęło cie po kieszeni
Dzis tez na spacerku bylismy ale miłosz nie jest fanem spania na powietrzu wiec ładnie zasnał w lozeczki i grzecznie spi w oczekiwaniu na obiadek ktory apropos mamie nie chce sie zrobić. Jedna cześć juz sie robi ale tej drugiej części dokończyć sie nie chce. pogoda widać ze sie psuje bo słonko sie chowa
Efe daj znac co z mała, Malbertka tez
Dokładnie z tego samego powodu moje okulary czekaja i czekaja tez wydatek dla mnie to około 500zł, mam dość duża wade i same szkła wydatek koło 300zł, a gdzie tu oprawkiKasia z ust mi to wyjęłaś,tez mam takie skojarzenie
a szarpnaćto mnie dopiero szarpnie,bo na dzien dzisiejszy tylko 100zł dla cory za wymiane szkieł,a moje jeszcze czekaja,ale tu juz kwota niestety rzędu 300-500zł
Natt czekam na wasza wspołną fotke,bo takiej niedostałam