reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia przesłałam przed chwilka maila z fotka moja i Nati

dziękuję,ze mi przypomniałaś!

dostałam
optyk poraz drugi zaliczony
ja chce teraz zrobic sobie dwie pary jedne zwykle a drugie słoneczne,ale czy mi sie uda watpie
ja poszukuje czegośna plamy skórne ,a ściślej na przebarwienia mozecie cos polecić??
wpadłysmy do domku zjeść szybki obiadek i zaraz zmykamy na kolejny spacer bo dzisiaj pieknie jest,a jutro juz ma lac lac i lac

Cześć dziewczyny:)
Ja właśnie wróciłam ze spacerku na szybki obiadek i ruszam z dzieciakami dalej, mąż musi papiery porobić, pity mamy nie rozliczone, Juli kartę do przedszkola nie uzupełnioną a do jutra zapisy są...
Jaś na placu zabaw bardzo grzeczny tylko jeść nie chciał, dopiero o 14 się na cyca skusił (ostatni raz jadł kaszkę w domu o 10), chyba go latające na około dzieci rozpraszały..
aha no i zaczął mi raczkować, na razie do tyłu a do przodu skacze jak żabka, kochany jest przy tym:-):-)
Pozdrawiam Was i życzę udanych wiosennych spacerków:tak:;-);-):-)

pusto tu widzę że wszystkie spacerują a ja nie wychodzę dziś z domu bo wczoraj miałam odloty to znaczy takie zwroty głowy że zastanawiałam się czy na pogotowie zadzwonić ciśnienie miałam 110/60 to chyba dobre , dwa razy tak mnie zatoczyło z Kacprem na ręku na szczęście w przejściu i na drzwiach się zatrzymałam potem strach miałam go nosić na ale zaraz zasnął a ja kazałam mężowi żeby dzwonił do mnie z pracy co jakiś czas sprawdzić czy wszystko ok. jak dwa lata temu zaczęłam mieć takie odloty to wylądowałam w szpitalu tylko że wtedy meble latały mi przed oczyma teraz czuje się tylko tak jak bym zeszła z karuzeli mam nadzieje że do wieczora całkiem mi przejdzie bo mąż znowu na nockę a ja potem boje się sama z dziećmi zostać

Witam się czwartkowo :-)
Moje dzieciątko odwróciło się na drugi boczek właśnie i śpi dalej :-). Cwaniara mała zaczyna mi wstawać, a tak pilnuje by nie miała o co się wspinać jeszcze ehhhh. Raczkowanie, czworakowanie i czołganie idą super. Mała ćwicze cały czas na maxa a i sama coraz częściej siada :-).
My dziś długi spacerek :-) teraz niestety w domu, bo mają przyjść coś posprawdzać ehhh że też nie mają kiedy tylko jak słonce świeci, a od jutra podobno deszcz :-(.

Dziewczyny nie zrozumcie mnie żle, ale nie wyobrażam sobie słuchać jak dziecko płacze przez ok 30 minut. Moja ostatnio też wymusza płaczem, ale znalazłam inny sposób niż płacz. Poza tym uczyłam ją, ze jak mama zmienia ton głosu to znaczy, ze robi zle lub czegos nie może i to działa do dziś. Niestety etap wymuszania chyba każdy musi przejść, ale ja nie jestem za płaczem dziecka. Serce mi się kraja jak słyszę płacz. Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłam to tylko moje zdanie.

Aneczko bardzo mi przykro z powodu deprechy. Wiem co czujesz, bo mam to samo ale się nie daje. Ciało wygląda inaczej niż przed, ale w końcu mam zdrową coreczkę więc warto było. Myślenie w ten sposób bardzo pomaga :-).

Efe daj znać co i jak u lekarza.

No i miałam jeszcze cos napisać i zapomniałam ehhh ta skleroza

Właśnie wróciłam od lekarza, chciałam się dowiedzieć co i jak z tarczycą i dietą, a tu taki idiota mi sie trafił. Nie wiedział co to jod i że wogóle jest potrzebny do funkcjonowania tarczycy, mam sprawdzić żelazo i pewnie dostanę tabletki ale też nie wiedział jak mam przyjmować razem z moimi tabletkami, wogóle nie wiedział że żelazo sie źle przyjmuje przy tabletkach i nawet nie znalazł tego w swojej książce wykazie. Matko, a jak mu zadawałam pytania to nic nie wiedział i jeszcze był zdziwiony że tyle się pytam. No i tylko zmarnowałam czas i musiałam niepotrzebnie budzić dziecko żeby się tam zawlec, bo skierowanie na badania mogłam dostać na telefon. Co za kraj...

Deli sama nie jestes ja tez nie mogłabym słuchac płaczu dziecka, za miekka jestem, i pewnie przez to mam robałamucone dzieci, ale nie załuje ani troche, wazniejsze dla mnie zadowolenie dziecka.
Taszka koniecznie idz do lekarza moze to cos niegroznego moze braki witamin ale sprawdzic trzeba.
Miranda tam gdzie mieszkasz maja dziwne obyczaje ale u nas w Polsce czasem jeszcze dziwniejsze szczególnie jak maja pomoc

taszka do lekarza koniecznie sie wybierz
Ania ja nigdy nie mogłam znieść płaczu dziecka nawet obcego,zwłaszcza jak płacze a rodzic nie reaguje,to okropne
moje starsze na szczęście mało płakały wiec nie było sie czym martwić,Ala płacze sporo,ale zawsze jak do niej podejde to sie uspokaja lub jak ją wezmę
Miranda nie zazdroszcze wizyty,bo rzeczywiscie poszłaś na darmo bo teraz bedziesz musiała znowu isc do innego bardziej normalnego lekarza
my juz po 3 spacerku dosyc,bo biodra wogóle nie czuje chyba jutro chodzic
nie bede
ale taka pogoda to szkoda marnować,chciałabym zeby juz tak na dobre sie ociepliło,a nie takie skoki i wahania temperatur

może rzeczywiście brak witamin poprzednio jak byłam w tym szpitalu to robili mi wszystkie badania i w końcu wyszłam niezdiagnozowana , niespecjalnie chce mi się chodzić do lekarza bo u nas zawsze kolejki i pół dnia tracę w przychodni , no ale jak mi nie przejdzie to pójdę

a z Kacperka to mi chyba informatyk wyrośnie jak widzi klawiaturę to aż się trzęsie coś mi poklikał i alt mi nie działa

a co do płaczu dzieci to kiedyś mnie nic nie ruszało ale odkąd mam swoje to masakra jak widzę plączące dziecko to nieraz chce mi się płakać razem z nim aż mi głupio czasem

Ostatnia edycja:
reklama
może rzeczywiście brak witamin poprzednio jak byłam w tym szpitalu to robili mi wszystkie badania i w końcu wyszłam niezdiagnozowana , niespecjalnie chce mi się chodzić do lekarza bo u nas zawsze kolejki i pół dnia tracę w przychodni , no ale jak mi nie przejdzie to pójdę

a z Kacperka to mi chyba informatyk wyrośnie jak widzi klawiaturę to aż się trzęsie coś mi poklikał i alt mi nie działa

a co do płaczu dzieci to kiedyś mnie nic nie ruszało ale odkąd mam swoje to masakra jak widzę plączące dziecko to nieraz chce mi się płakać razem z nim aż mi głupio czasem

tez tak mam ,juz nie raz mi sie zdarzyło popłakać jak mała płakała,az moje starsze z pokoju wychodziły i pytały co sie stało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry