reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień minął spokojnie byliśmy na spacerku na tym wietrze-choć był nie duży na efekt nie musiałam długo czekać bo mały ma znowu oczka czerwone:baffled:
A ja ide zrobić wafla bo mi tak się chce taki inny i pyszny -przepis na właściwym wątku...

Iwonko dwie wersje to super pomysł!-Troszke się przy tym narobisz!!
Miranda dla Twojego synka [*]

Ja już Wam powiem dobranoc!Spokojnej nocki!

reklama
Witam,
moje dziecko właśnie zasnęło i za 15 minut będę ją budzić do kąpieli. A ostatnio spała na spacerze! Ja nie wiem co to będzie jak mi tak nie będzie spała i do tego jeszcze będzie się przemieszczać sama. Porażka. Nic nie zrobie. Dziś w ramach obżarstwa poświątecznego i chwilowego braku diety zrobiłam zupę serową. Najpierw pół dnia szukałam serków - kiełbasek i w jednym sklepie znalazłam z datą ważności na 03.03.2010r.! Potem starałam się robić z ciągle śpiewającym szkrabem.
A w Netto mają banany za 2,99zł jakbyście miały pod ręką. Dziś kupiłam całą kiść. Bo jabłka Gabrysi z kawałkiem banana wsadzam w siateczkę, w ramach zmiany smaków. A żarłok się zrobiła ostatnio! Słoiczki już po 220ml je. A ciekawskie jajo się z niej zrobiło. Wszystko musi dotknąć i posmakować. :szok:
Kurdę chyba powinnam ten post podzielić jakoś na inne wątki ale padam na ryj. Poczytam cosik.

A Iwonko dwie wersje to pomysł super! Ja większość dziewczyn po nickach kojarzę. I szybciej dojdę która jest która:sorry2:

dlatego ,ze wiekszosc tak własnie kojarzy bedą dwie wersje
moja dzisiaj bawi sie w Aneczki Juleczkei jak wstanie to tylko stac chce i o posadzeniu można zapomniec,uparciuch jeden
musze nieźle ją zbajerowac,żeby siadła na tyłeczku,żebym wtedy mogła coś zrobić
2 spacerki zaliczone,papersy i chusteczki zakupione,jutro ma być cieplej to napewno tez na spacerkach dzień upłynie tym bardziej,że dziewczynki tez wolne mają jutro i w piątek dopiero szkoła

Iwonko ja mam taką propozycję żeby napisać np. nick - imię o tak ,
Taszka74 - Żaneta z Kacperkiem , czy coś w tym stylu wtedy nie będziesz musiała robić dwóch wersji ale to tylko moja propozycja a ty zrób jak ci bardziej pasuje

efe czemu akurat tych serków szukałaś ja tam robię z takich jakie akurat są

Ostatnia edycja:
Iwonko fajny pomysl ze beda 2 wersje i fajnie ze Ci sie chce to robic.

Miranda trzymaj się
[*]

Dziewczyny mam pytani8em- gdzies wycztalam ze jest zalozony profil na naszej klasie naszego forum. Czy mozecie mnie oświecic i podac blizsze namiary?

Dobrej nocki wszstkim zycez :)

Heja, witam wieczornie i na chwilkę
Miranda.. dla Sławusia
[*]

Mam doła dolnego więc tylko wpadłam powiedzieć w sumie dobranoc
MArcel już spi, brykacz jeden coraz częsciej stawać chce na nogi i raczkuje już normalnie tylko że powoli jeszcze więc oczy mam wsędzie i ciągle za nim dreptam ło matko...
idę też spać, może jutro będzie lepszy dzień ;)
dobrej nocki

Iwonko ja mam taką propozycję żeby napisać np. nick - imię o tak ,
Taszka74 - Żaneta z Kacperkiem , czy coś w tym stylu wtedy nie będziesz musiała robić dwóch wersji ale to tylko moja propozycja a ty zrób jak ci bardziej pasuje

efe czemu akurat tych serków szukałaś ja tam robię z takich jakie akurat są
wole zrobic 2 wersje bo tak to wiecej napisów bedzie widac niż fotek
wiekszosc juz opisałam sobie
Aneczka i czekam na twoją foteczke :)

i ide sie bawić jeszcze,ale wczesniej sie pożegnam
Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Hello z rana

Iwonko na stronie administratora jest album ze spotkania w Białymstoku na którym Aneczka pięknie z Julią wyszła! Może sobie pożycz?
Ja to już widzę, że dziś będzie piękna pogoda i na bank wylezę z małą z domu, choć powinnam okna pomyć. Ale co tam. Nie zając nie uciekną.
Aneczko ty to masz bystrą tą Julę i tyle. Ma dziewczyna charakterek i to okazuje. Po mamie na pewno co? Nie da sobie w kaszę dmuchać i tyle. Moja co rusz ląduje na brzuchu i jęczy żeby ją posadzić. Już się nie mogę doczekać aż sama się nauczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry