reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Co sobie pomyśle o tej tragedii rycze jak głupia. W samolocie leciała moja bliska znajoma... Jak tu teraz w oczy spojrzeć mężowi i synowi??:-(:frown::sad:
Mitemil,odemnie rowniez kondolencje....ja dalej w szoku jestem,co tych ludzi nie znalam(osobiscie)a nie chce nawet pomyslec co czuja teraz rodziny ofiar....az same lzy po policzkach kapia...:-(

[*]
[*]
[*]..............

reklama
[*][*][*]
Mitemil kondolencje!!!u nas dzień upłynął smutno - no bo jak mógł....wgapiam sie jak głupia w ten tv...a w nocy śniła mi się straszna mgła że w niej jechaliśmy i nic nie bylo widać...

a poza tym nadrobiłam 3 dni wstecz i pomimo że troche nie na bieżąco to chce się wypowiedzieć
Efe i ty byłaś w końcu w tym elblągu? a jeśli tak i się z nami nie umówiłaś to ci normalnie nie wybaczę!!!
a co do tego że mała gorzej spi przy hałasie to normalne że im starsze dziecko to tym bardziej ci się rozprasza wszystkim...

Aneczka - ja też oglądałam te twoje zdjęcia od razu po spotkaniu i wyglądasz ładnie ale właśnie taka troche spuchnieta- nie gruba a spuchnieta:(
a slyszałaś o nuva ring? koleżanka sobie chwali...

Jeśli chodzi o płacz - ale o takie przetrzymywanie np przy zasypianiu - ja akurat jestem przeciwniczką, tzn jeszcze przy Karolu przez jakis czas to stosowaliśmy ale potem się naczytałam o badaniach naukowych ("Mądrzy rodzice") które pokazuja że takie regularne wypłakiwanie się dziecka powoduje zmiany w jego mózgu i miałam wyrzuty sumienia....a te zmiany polegają na tym że nadmiernie się rozrasta ośrodek stresu i potem te osoby jako starsze dzieci czy dorośli są bardziej znerwicowani, neurotyczni, skłonni do wybuchów lub depresji...patrząc na charakterek mojego starszego to chyba się zgadza hihi
nasz młody ostatnio płacze głównie z powodu walnięcia się o coś lub przytrzaśnięcia palców szufladą - pomimo że pilnujemy bardzo - no to wtedy szybkie pocieszenei...a jak chce coś wymusić to raczej staram sie odwrócić uwage zainteresować czymś innym - zazwyczaj działa
a z łóżka nam tez spadl w świeta:( bo spał po karminieu z nami i jak mąż poszedł do Karola jak ten sie w nocy obudzil to Bartek został od brzegu - i chyba chciał zejśc a ja nie słyszałałm :( płacz mnie obudził, ale chyba mocno nie uszkodził sie bo krótko płakał...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry