reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja nadal w szoku...przez cały dzień nigdzie nie wyszłam bo pogoda zła a i po tym wszystkim to nic mi się nie chciało...

ja używałam nuvaRing i gdyby mój organizm jednak tolerował hormony to bym przy nim została. Wydaje mi się, że daje mniej skutków ubocznych niż tabletki...bynajmniej u mnie po tabletkach był spadek libido, suchoty :-) i ciągłe rozdraznienie, a przy nuvaring chęci wróciły a i na wilgotnośc wręcz ponad przecietna :-) no i przede wszystkim najwiekszy + że nie trzeba codziennie pamietać tak jak o tabsach, wkładasz i 3 tyg. z głowy.
No ale niestety wg zaleceń gina trzeba było odstawić bo migreny nie zniknęły....no i po odstawieniu hormonów mój biust jest tragiczny ;-(

jestem ponownie, jestem zdruzgotana i pogrążona........
obejzalam Katyn po raz kolejny, słucham stacji TV mam mętlik w głowie moje myśli tłumoczą się we wnątrz.
Może dusze ZAMORDOWANYCH TAM LUDZI!!!!! nie chieli wybaczenia nie chcieli pojednania nie chcieli wspólnej modlitwy.
Elita polskiego narodu odeszła na zawsze, odeszli ludzi ktorzy drygowali naszym panstwem walczyli o nas Polaków o nasze relacje o nasze przekonania o nasze bezpieczenstwo......
70 lat temu wymordowano elite panstwa Polskiego by nie staneła na przeszkodzie objęcia władzy Rosji a dzis elita panstwa Polskiego kluczowe nazwiska i osobistosci powieliłi los katynskich ofiar........

bry

ja też siedzę jak sparaliżowana... nie da się nie myśleć o tej tragedii...

sempe...może coś jest w ty co napisałaś...może dusze pomordowanych oficerów chciały żeby cały świat jeszcze raz usłyszał o Katyniu???

Ja staram się o tej tragedii nie myśleć, bo wtedy łzy same cisną się do oczu. :-(

Jedna koleżanka wczoraj mi pisze, czy z tym prezydentem troche nie przesadzamy. Jak ona umrze to nikt o tym w tv mówić nie będzie. Myślałam, że ją opluje i oczy wydrapie. Nie brak na świecie egoistów. :wściekła/y:

Nie ukrywam, że wczoraj wieczorem troche sie nudziłam, bo nie chciałam już patrzeć na płonące znicze w tv, z domu nie wychodze, bo mała chora, wiec tv jest dla mnie rozrywką. Ale jeśli miałoby to wrócić życie choć paru sobą, to mogłabym wogóle tv nie oglądać... :-(

niestety nic zycia Im nie wroci, straszna tragedia!
witam sie dziewczyny w ta deszczowa niedziele smutna
mama co sobie przypomni o katastrofie samolotu to poplakuje
a Adasiowi sie chyba nastroj udzielil bo bawi sie powaznie na kocyku, nawet nie marudzi za bardzo

Ja staram się o tej tragedii nie myśleć, bo wtedy łzy same cisną się do oczu. :-(

Jedna koleżanka wczoraj mi pisze, czy z tym prezydentem troche nie przesadzamy. Jak ona umrze to nikt o tym w tv mówić nie będzie. Myślałam, że ją opluje i oczy wydrapie. Nie brak na świecie egoistów. :wściekła/y:

Nie ukrywam, że wczoraj wieczorem troche sie nudziłam, bo nie chciałam już patrzeć na płonące znicze w tv, z domu nie wychodze, bo mała chora, wiec tv jest dla mnie rozrywką. Ale jeśli miałoby to wrócić życie choć paru sobą, to mogłabym wogóle tv nie oglądać... :-(

ja też uważam że niektóry przesadzają rozumiem rodzinę i przyjaciuł że rozpaczaja po stracie bliskich bo niestety wiem co przeżywają , fakt też czuję smutek i żal bo to jednak zginęli ludzie i nie mam nic przeciwko temu że wciąż o tym trąbią bo to były ważne osoby dla kraju , ale jak widzę w telewizji jak lamentuje ktoś kto tych ludzi nie znał osobiście to mam wrażenie że oni są egoistami którzy chcą zwrócić na siebie uwagę poprzez cudze nieszczęście dla każdego polaka to był szok ale bez przesady ja z tych wszystkich którzy zginęli znam tylko parę prezydencką o reszcie może słyszałam gdzieś sporadycznie lub wcale po prostu nie interesuje mnie polityka i nie sadze że jestem jedyną osobą z takimi poglądami

reklama
ja też uważam że niektóry przesadzają rozumiem rodzinę i przyjaciuł że rozpaczaja po stracie bliskich bo niestety wiem co przeżywają , fakt też czuję smutek i żal bo to jednak zginęli ludzie i nie mam nic przeciwko temu że wciąż o tym trąbią bo to były ważne osoby dla kraju , ale jak widzę w telewizji jak lamentuje ktoś kto tych ludzi nie znał osobiście to mam wrażenie że oni są egoistami którzy chcą zwrócić na siebie uwagę poprzez cudze nieszczęście dla każdego polaka to był szok ale bez przesady ja z tych wszystkich którzy zginęli znam tylko parę prezydencką o reszcie może słyszałam gdzieś sporadycznie lub wcale po prostu nie interesuje mnie polityka i nie sadze że jestem jedyną osobą z takimi poglądami
Ale to byli ludzie niewazne ze politycy. Ci sami politycy maja rodziny, dzieci i to jest dramat. Ja ich nie znam osobiscie a łzy mi sie kreca w oczach bo to co sie stało jest ogromnym dramatem dla tych ludzi co zostali ze swoim smutkiem. Co ma wspolnego to ze byli politykami, polityk czy nie polityk zmarli okropna smiercia i trzeba o tym mowic i pamietac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry