Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja staram się o tej tragedii nie myśleć, bo wtedy łzy same cisną się do oczu. :-(
Jedna koleżanka wczoraj mi pisze, czy z tym prezydentem troche nie przesadzamy. Jak ona umrze to nikt o tym w tv mówić nie będzie. Myślałam, że ją opluje i oczy wydrapie. Nie brak na świecie egoistów.
Nie ukrywam, że wczoraj wieczorem troche sie nudziłam, bo nie chciałam już patrzeć na płonące znicze w tv, z domu nie wychodze, bo mała chora, wiec tv jest dla mnie rozrywką. Ale jeśli miałoby to wrócić życie choć paru sobą, to mogłabym wogóle tv nie oglądać... :-(
Ale to byli ludzie niewazne ze politycy. Ci sami politycy maja rodziny, dzieci i to jest dramat. Ja ich nie znam osobiscie a łzy mi sie kreca w oczach bo to co sie stało jest ogromnym dramatem dla tych ludzi co zostali ze swoim smutkiem. Co ma wspolnego to ze byli politykami, polityk czy nie polityk zmarli okropna smiercia i trzeba o tym mowic i pamietacja też uważam że niektóry przesadzają rozumiem rodzinę i przyjaciuł że rozpaczaja po stracie bliskich bo niestety wiem co przeżywają , fakt też czuję smutek i żal bo to jednak zginęli ludzie i nie mam nic przeciwko temu że wciąż o tym trąbią bo to były ważne osoby dla kraju , ale jak widzę w telewizji jak lamentuje ktoś kto tych ludzi nie znał osobiście to mam wrażenie że oni są egoistami którzy chcą zwrócić na siebie uwagę poprzez cudze nieszczęście dla każdego polaka to był szok ale bez przesady ja z tych wszystkich którzy zginęli znam tylko parę prezydencką o reszcie może słyszałam gdzieś sporadycznie lub wcale po prostu nie interesuje mnie polityka i nie sadze że jestem jedyną osobą z takimi poglądami