reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Taszka nie zgadzam się z Tobą. Jeśli nie znałąś tych osób to tylko źle niestety o tobie świadczy,jest to przejaw całkowitej ignorancji. Jeśli nie znałąś osób które zginęly( poza parą prezydencką) to co ty wiesz o Swoim Kraju?????
Ja też właściwie nie interesuję polityką,ale podstawowa wiedza o tym co Cię otacza, kto reprezentuje Polskę jest obowiazkiem każdego Polaka!!!

Jestem zbulwersowana twoimi słowami. Mam nadzieje,ze napisałaś tak bo jesteś w szoku z powodu tej tragedii i nie panujesz do końca nad swoimi emocjami...

reklama
Taszka nie zgadzam się z Tobą. Jeśli nie znałąś tych osób to tylko źle niestety o tobie świadczy,jest to przejaw całkowitej ignorancji. Jeśli nie znałąś osób które zginęly( poza parą prezydencką) to co ty wiesz o Swoim Kraju?????
Ja też właściwie nie interesuję polityką,ale podstawowa wiedza o tym co Cię otacza, kto reprezentuje Polskę jest obowiazkiem każdego Polaka!!!

Jestem zbulwersowana twoimi słowami. Mam nadzieje,ze napisałaś tak bo jesteś w szoku z powodu tej tragedii i nie panujesz do końca nad swoimi emocjami...
popieram kazde Twoje słowo !!!

natt proszę ci nie opowiadaj mi o ignorancji ,bo nie wieże że znasz wszystkich polityków i dowódców którzy lecieli tym samolotem czy przed tym zdarzeniem jak bym podała ci ich nazwiska potrafiła byś mi powiedzieć kto to i jaki ma stopień , czym się zajmuje lub jak bym ci pokazała zdjęcia to też byś mi wymieniła wszystkich po nazwiskach jak kolegów z klasy bzdura tych ludzi w naszym rządzie jest tylu że sami się dobrze nie znają , jeden wypowiadał się w telewizji i mówił że tylko raz miał okazję siedzieć obok jednej z ofiar na jakimś zebraniu , inni znają się od trzydziestu lat , więc ja też nie czuje się w obowiązku znać każdego polityka
apropo a co z załogą ich też powinnam znać

Ostatnia edycja:
Aneczko, wybacz ale nie umiem dyskutowaćz tym co piszesz! Nasz kraj wygląda tak jak wygląda takze przez nas. Zobacz,jaka była frekwencja wyborcza za każdym razem! Poza tym nasze opinie o politykach są w duzej mierze podyktowane tym co czytamy w gazetach. Aby sądzić tych ludzi trzeba zajrzec do kart historii( prawdziwej historii!!!) i wtedy można sie wypowiadać...
Mi jest wstyd jak czytam to co piszesz!! Absolutnie się z tobą nie zgadzam!!!
Poczytaj w necie poezję,myśli,wywiady ks Indrzejczyka( miałąm tę przyjemność,ze byłam blisko z tym cudownym księdzem), moze ona cię nastawi nieco bardziej reflaksyjnie do tego co sie stało...

Wstyd mi jak czytam podobne do twoich wypowiedzi. Zero zrozumienia dla powagi sytuacji.

Taszka powodujesz we mnie taką złośc,nawet sobie nie wyobrażasz! Nie będę komentowała już tego co piszesz bo reperezentujemy zupełnie inny światopogląd! ! !
Wstydze się za ciebie i podobne do ciebie osoby!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez juz mi sie wypowiadac nie chce, zmarłym nalezy sie szacunek i nie ma co do tego doczepiac łatki polityki. Takze najlepiej bedzie jak kazdy z nas zostawi dla siebie swoje refleksje zwiazane z ta tragedia

Nikogo nie obrażam! W takiej chwili nalezy się przede wszystkim szacunek tragicznie zmarłym oraz oddanie hołdu głowie Naszego Państwa. Przykro mi,że tego nie spotyka sie to ze zrozumieniem.
To ostatni mój post w tym temacie...

Ale to byli ludzie niewazne ze politycy. Ci sami politycy maja rodziny, dzieci i to jest dramat. Ja ich nie znam osobiscie a łzy mi sie kreca w oczach bo to co sie stało jest ogromnym dramatem dla tych ludzi co zostali ze swoim smutkiem. Co ma wspolnego to ze byli politykami, polityk czy nie polityk zmarli okropna smiercia i trzeba o tym mowic i pamietac

Kasieńko chyba źle zrozumiał mój post nie pisałam nic otym że to dla mnie byli tylko politycy lub żeby o tym nie mówić , wręcz przeciwnie ,

Aneczko, wybacz ale nie umiem dyskutowaćz tym co piszesz! Nasz kraj wygląda tak jak wygląda takze przez nas. Zobacz,jaka była frekwencja wyborcza za każdym razem! Poza tym nasze opinie o politykach są w duzej mierze podyktowane tym co czytamy w gazetach. Aby sądzić tych ludzi trzeba zajrzec do kart historii( prawdziwej historii!!!) i wtedy można sie wypowiadać...
Mi jest wstyd jak czytam to co piszesz!! Absolutnie się z tobą nie zgadzam!!!
Poczytaj w necie poezję,myśli,wywiady ks Indrzejczyka( miałąm tę przyjemność,ze byłam blisko z tym cudownym księdzem), moze ona cię nastawi nieco bardziej reflaksyjnie do tego co sie stało...

Wstyd mi jak czytam podobne do twoich wypowiedzi. Zero zrozumienia dla powagi sytuacji.

Taszka powodujesz we mnie taką złośc,nawet sobie nie wyobrażasz! Nie będę komentowała już tego co piszesz bo reperezentujemy zupełnie inny światopogląd! ! !
Wstydze się za ciebie i podobne do ciebie osoby!

nierób z siebie takiej męczennicy nie musisz się za mnie wstydzić ja jestem tylko prostą osobą ze śląska a nie tak jak ty ze stolicy , no ale gdyby nie Śląsk nie było by Warszawy

Ostatnia edycja:
Aby załagodzić trochę ton Waszych wypowiedzi powiem, ze wiele jest osób, które nie do końca zgadzały się z poglądami i polityką pana Kaczyńskiego. Ale proponuje na chwile zapomnieć o bałaganie w rządzie, dziurze budrzetowej i innych. Dzisiaj przeżywamy śmierć ludzi. Ludzi którzy mieli rodziny. Więc i jednym i drugim należy się szacunek i chwila refleksji...

Osobiście w samolocie zginęła moja dobra znajoma - Pani Krystyna Bochenek. Kobieta o bardzo ciężkim charakterze, potrafiąca doprowadzić swoim zachowaniem do granic wytrzymałości. Jednak dzisiaj nie pamięam kim była i jaka była. Pamiętam tylko, że nigdy więcej nie powiem jej "dzien dobry, co słychać". I tak naprawde to jest smutne...

reklama
mitemil masz racje ,

a jak to napisała Aneczka punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - rożne rzeczy i wydarzenia postrzegamy inaczej jesteśmy ludźmi i nie musimy się zgadzać ze sobą , a tym bardziej nikt nie powinien nam niczego narzucać
a Kacperkowi też się udzieliła nerwowa atmosfera bo woła te swoje eeeeeee yyyyyyyyyyy itp. na cały głos i pierze żółwika ile sił

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry