reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny,
dawno mnie tu nie było,
łączę się ze wszystkimi w smutku, ja się dowiedziałam o całej tragedi w czasie podróży z Polski do Francji,to było koszmarne,bo każdy podróżujący coś wiedział ale nie do końca, plotki od razu poszły i wszyscy wszystko poprzekręcali także po godzinie rozmów wyszło że zginęło 132 osoby a 4 lub 5 nawet przeżyło!dzięki Bogu ofiar śmiertelnych jest mniej!
a tak poza tym to myślę że nigdy nie dowiemy się prawdy na temat tego dlaczego tak doświadczony pilot mimo zakazu z wieży kontroli lotu zdecydował się na lądowanie,mi takie zachowanie "śmierdzi" czymś lub kimś co/kto/ go do tego zmusiło!a Wam jak się wydaje?

nie wiem czy ukrywanie prawdy jest czymś odpowiednim w takiej sytuacji?

przecież i tak sie kiedyś dowie a wtedy będzie miała pretensje i żal do tych którzy chcieli ją niby to uchronić od okrutnej prawdy!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny,
dawno mnie tu nie było,
łączę się ze wszystkimi w smutku, ja się dowiedziałam o całej tragedi w czasie podróży z Polski do Francji,to było koszmarne,bo każdy podróżujący coś wiedział ale nie do końca, plotki od razu poszły i wszyscy wszystko poprzekręcali także po godzinie rozmów wyszło że zginęło 132 osoby a 4 lub 5 nawet przeżyło!dzięki Bogu ofiar śmiertelnych jest mniej!
a tak poza tym to myślę że nigdy nie dowiemy się prawdy na temat tego dlaczego tak doświadczony pilot mimo zakazu z wieży kontroli lotu zdecydował się na lądowanie,mi takie zachowanie "śmierdzi" czymś lub kimś co/kto/ go do tego zmusiło!a Wam jak się wydaje?

Wlasnie tez nie rozumiem tego jak pilot mogl ladowac na slepo...byla ponoc straszna mgla,wiec skoro nie widzial pasa to po co ryzykowal???
Moze tam jakies sily pozaziemskie zadzialaly?Moze maszyna odmowila posluszenstwa...pilot chyba zwyczajnie nad nia nie panowal...

Witajcie kochane, jakos nie mialam nastroju zeby dzis na kompa zasiasc....a potem migrena mnie dopadla,wiec zdychalam....na szczescie przypomnialam sobie ze mam gdzies tabletki swoje od migreny i wzielam,ale ulga ,normalnie mozna teraz funkcjonowac....
Dobra lece panienki uspic,Karola cos cicho to moze juz spi:happy:
Jak uspie dziewczynki to zajze co tam u was dzis slychac....
PS. Witaj wampirka....:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry