reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny ja z innej beczki - jutro moja Anielka ma mieć operację - bardziej może zabieg ale w pełnej narkozie czego się bardzo boję - wierzące proszę o króciutkie choć westchnienie w jej intencji, żeby wszystko było dobrze. Chyba dziś nie zasnę....
OJ, trzymam kciuki i pomodle sie za Anielke. daj znac jak będzie po wszystkim. Wszystko bedzie dobrze

reklama
Dziewczyny ja z innej beczki - jutro moja Anielka ma mieć operację - bardziej może zabieg ale w pełnej narkozie czego się bardzo boję - wierzące proszę o króciutkie choć westchnienie w jej intencji, żeby wszystko było dobrze. Chyba dziś nie zasnę....
Mju trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze i napewno sie pomodlimy.

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Stronka prawie zrobiona, ale niestety muszę prosić:
anet
baśkę
kaśkiex25
maggie
mike
mju
reksio
sempe

o inne fotki. Chodzi o to by były w poziomie, a nie w pionie, bo niestety się rozjeżdżają :-(. Na razie dałam takie, ale jak tylko prześłecie na mój adres ania@arcymistrz.pl nowe to od razu poprawię.

MJU będe o was myślała cały dzionek

[*]
[*]
[*]
Efe i ty byłaś w końcu w tym elblągu? a jeśli tak i się z nami nie umówiłaś to ci normalnie nie wybaczę!!!
a co do tego że mała gorzej spi przy hałasie to normalne że im starsze dziecko to tym bardziej ci się rozprasza wszystkim...
Wybacz Madziu:(:-( Mój jechał z samochodem mojego taty do serwisu a my z mamą miałyśmy tylko możliwość pochodzenia po E'Leclerc'u. Ale nic straconego! Do Elbląga mam bliżej niż do Trójmiasta i na pewno jeszcze nie raz będę! A następnym razem zamiast mamy zadzwonię do ciebie i się umówimy na spotkanie;-) Co ty na to?

W ogóle to dzień dobry!:-)
Nie wiem jak długo będę online, bo sypie się nam modem i w każdej chwili może wysypać się na amen.:wściekła/y:
Co do wczorajszej dyskusji to ja ciągle myślę o Jarku. Mieć 60 lat brata bliźniaka w jednej chwili go stracić. To musi być straszne. I liczę, jednak nas wszystkich ta tragedia czegoś nauczy. :-(
Mju ja odkąd przeczytałam twojego posta dziś rano to myślę bardzo ciepło o twojej uroczej Anielce. Niech wam ten zabieg minie szybko i bezproblemowo. Daj znać koniecznie jak już będzie po wszystkim, bo trzymam kciuki bardzo mocno, aż mnie ręce bolą;-)

Słowa taszki:"nierób z siebie takiej męczennicy nie musisz się za mnie wstydzić ja jestem tylko prostą osobą ze śląska a nie tak jak ty ze stolicy , no ale gdyby nie Śląsk nie było by Warszawy "

Taszka! a cóz to za argument w tej dyskusji!!
Nigdy w życiu nie uważałam sie za kogoś lepszego z powodu swojego miejsca urodznia i zamieszkania...A co to ma za znaczenie kto skad jest??!! Jesteśmy jednym Narodem to jest ważne!!! Ważne jest też JAKIMI LUDŹMI JESTEŚY a nie skąd pochodzimy, ile mamy pieniędzy,ile posiadamy...Po prostu ręce mi opadły jak przeczytałam twój komentarz do mojej wypowiedzi.

Przepraszam jeśli faktycznie ktoś się poczuł urażony moją reakcja( choć w moich słowach nie było ani jednego obraźliwego słowa) na niektóre posty tutaj, ale ja nie moge pozwolić na taki brak szacunku!! i nie ma to nic wspólnego z meczęnnictwem( jak napisala taszka) tylko raczej z patriotyzmem.

trzeba było dokładnie przeczytać co pisałam a nie od razu zarzucać mi egoizm i brak wiedzy to że nie popieram ludzi którzy lamentują i nazywają prezydenta ekscelencją przed kamerami nie znaczy że nie mam szacunku dla zmarłych

a co do matki prezydenta to wczoraj pod pałacem prezydenckim taka ulizana czarna reporterka chyba z dwójki mówiła o tragedii rodzinnej i powiedziała " właśnie dostałam informację że mama prezydenta odeszła " jak dla mnie nie oznacza to wyjścia ze szpitala
i wydaje mi się że takiej informacji raczej sobie nie zmyśliła

trzymamy kciuki z Anielkę

Ostatnia edycja:
witam,
wczoraj dałam sobie upust swojemu smutkowi i rozpaczy a dziś mam lekkiego kaca, przyszedł kolega któremu wynajmujemy mieszkanie, siedział do północy ale nagadalismy się do syta! kazdy z nas wyrazał swoje zdanie, moglismy dyskutować i nikt nikogo nie krytykował ale jednogłosnie stwierdzilismy ze jestemy w smutku pogrążeli za LUDZI którzy zginęli!
jestem wzruszona jak cały świat jest z nami, szacunek oddają wszyscy nie zwracając uwagi na poglądy.

mju tez będę trzymać kciuki za córeczke!

mój mąż też juz oddelegowany do szpitala, mam nadzieje ze te 10dni szybko zlecą i mu pomągą by juz nie cierpiał

pozdrawiam

reklama
witam
Mju i ja jestem z wami myślami.
Chciałabym się trochę ustosunkować do waszej dyskusji.
Jak najbardziej należy sie szacunek dla ludzi którzy zginęli, niezależnie od tego kim byli i nie zgadzam się z wypowiedzią Aneczki że gdyby zginęli zwykli ludzie nie byłoby wogóle sprawy. Zawsze gdy ginie więcej ludzi jest ogłaszana żałoba narodowa.
Rozumię Taszkę w ten sposób że ludzie tragizują i płacza przed kamerami jakby to zginął ich ojciec lub matka, ale na dobrą sprawę czy nie te same osoby wymyślały Kaczyńskim od kaczuch wyśmiewając się z rządów prezydenta? Po sąsiedzku znajomi w sobotę pili na imprezie a w niedziele wielcy patrioci zawiesili flagę. Jeżeli o takie zachowanie chodziło Taszce to całkowicie popieram.
Dla mnie osobiście to wielka strata. Choc nie interesuję się polityką, bo nie sposób siedząc w anglii na bieżąco zaimować się tym co się wydażyło w kraju, to jednak strata tylu wielkich i zwykłych ludzi ma w sobie coś bolesnego.
[*]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry