reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
natt właśnie na tvn wypowiada się współpracownica i przyjaciółka prezydenta która miała lecieć tym samolotem i między innymi jej słowa brzmiały " większości osób nawet nie znałam" i co ty nato rozumiem że w takiej sytuacji nazwiesz ją tak jak mnie ignorantką

mirinda dziękuje Ci bardzo bo dokładni oto mi chodziło

Ostatnia edycja:
reklama
natt właśnie na tvn wypowiada się współpracownica i przyjaciółka prezydenta która miała lecieć tym samolotem i między innymi jej słowa brzmiały " większości osób nawet nie znałam" i co ty nato rozumiem że w takiej sytuacji nazwiesz ją tak jak mnie ignorantką
Taszka po co ciagac te kłotnie nie wydaje sie wam ze w tej sytuacji lepiej sobie zzostawic swoje przemyslenie, jesli koniecznie chcesz sie kłocic prosze rób to na pw i nie podsycaj sytuacji, ja widze post ktory skasowalas i wydaje mi sie ze chcesz tu wywolac mala wojenke, a to ani czas ani miejsce

Taszka po co ciagac te kłotnie nie wydaje sie wam ze w tej sytuacji lepiej sobie zzostawic swoje przemyslenie, jesli koniecznie chcesz sie kłocic prosze rób to na pw i nie podsycaj sytuacji, ja widze post ktory skasowalas i wydaje mi sie ze chcesz tu wywolac mala wojenke, a to ani czas ani miejsce
Dokladnie!!!! Dajcie juz sobie spokoj. Lepiej nieraz cos przemilczec a nie podsycac atmosfere.

o jakiej wojnie mówisz ja poprostu bronie swojego zdania natt obraziła mnie swoją wypowiedzią nie rozumiejąc o co mi chodzi , ty też na początku żle zrozumiałaś mój pierwszy post , nie wiem może niewystarczająco zrozumiale wyraziłam w nim o co mi chodzi

co do skasowanego postu to nie widze w nim nic złego chciałam zadać pytanie dotyczące wypowiedzi którą słyszałam ale skasowałam bo pomyślałam soie że może to zostać znowu inaczej odebrane i widzę miałam racje

i co do jednego masz racje powinnam była pisać na pw co myślę a nie zaśmiecać wątku no cóż mój błąd a raczej nasz ja zamykam ten temat

Ostatnia edycja:
witam sie w sloneczny poniedzialek,
mju- trzymam kciuki za pomyslny przebieg operacji, daj koniecznie znac co z Anielka

my z Adasiem na spacer do prababci idziemy zaraz

powiem Wam ze bardzo mi sie podoba u mamy, przez te wszystkie miesiace gdy bylam sama to wspaniala odmiana, i pogadamy sobie i Adas wycalowany co rano
i co najwazniejsze - mama gotuje najlepiej na swiecie, chyba mi sie przytyje :laugh2:

I my się witamy- ja i Tomek na kolanach pomagający mamie pisać na klawiaturze :)

Ja także wielką fanką Ś. P. Prezydenta Kaczyńskiego nie byłam, ale bardzo silnie przeżyłam wieść o tragicznej śmierci jego, małżonki i reszty pasażerów.
Pierwszego dnia podczas oglądanie relacji w tv, czułam przedewszystkim ogromne niedowierzanie w to, co się stało, i jak my POLACY poradzimy sobie z tą stratą.
Wczoraj natomiast górę wzięły już emocje. Emocje stricte ludzkie, które dotykają najwrażliwszej części wnętrza. Bardzo współczuję pani Marcie straty obojga rodziców, bo strata to niewyobrażalna...

reklama
witam

mju - trzymam za Was kciuki i śle modlitwe tam w góre

dziewczyny... dajcie już spokój... ja w tym temacie przytoczę już tylko słowa Naszego Wieszcza Narodowego...

"Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem – Polska jest Polską, a Polak Polakiem."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry