reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tylko wpadłam zobaczyc co u was. Sprzatanie, gotowanie uroki gościny w domu. Dzisiejsze godzinne naprawianie neta prze Tp nic nie dało dlaej rwie mi połączenie, bede dzwonic do skutku.
Lece dalej do roboty, ale wpełni szczescia ze maz bedzie z nami w ten dzien

reklama
WItam,
Kasiu super wieści!

U nas dzisiaj nieźle grzało wiec cały dzień na dworku i nawet sie chyba troszke opaliłam.
ziś mój pierwszy dzień na proteinowej no ale ciągle chodzę głodna, nie wiem czy wytrzymam na I fazę, strasznie brakuje mi owoców i warzyw...

Taszka co u Ciebie?! cały czas o Tobie myśle i mam nadzieję, ze udało wam sie pokonać wodę!

cześć dziołchy :-D
ja już sobie leżę w łóżeczku i czekam na męża, bo poszedł ze znajomymi z pracy do knajpki coś przekąsić i nie tylko ;-) ale niedługo ma wrócić
Maja już śpi, choć zdarza jej się przebudzić i usiąść w łóżeczku :confused: ale dam smoczka i generalnie zasypia :tak:
u nas dziś pogódka dopisała, więc pospacerowałyśmy troszkę :-)
kasia, super, że mąż będzie z wami w niedzielę :tak:
lecę czytać dalej, dobrej nocki ;-)

Mewa bardzo mi przykro, że (.) nie daje Ci spokoju. Mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie i z wielką przyjemnością oddasz się obowiązką małżeńskim :-D;-)

Piwonio nichaj szybko Ci przyejdzie. :-(

Martyna śpi, a ja siedze i czekam na ślubnego. Dzisiaj w pracy do 24'tej :-(

hej hej :)
Oj Mewa, teraz ty biedna walczysz z zatorem? Dopiero co się Malinka męczyła eh... I małżonek Twój bidny, fakt :eek: Ale odbijecie se innym razem hihihi :-p;-)

Kasia, widzisz, jak Ci się wszystko fajnie poukładało? :-) super, że całą rodzinką spędzicie niedzielny ważny dzień ;-)

Andariel, tak jak juz dziewczyny Ci radziły- weź sie wyrwij z chaty choć na trochę, ale tak, żebyś zatęsknic zdąrzyła :tak: i tak cyklicznie co jakiś czas;-) każda z nas ma te gorsze dni, i trzeba się ratować, bo takie narastające dołki do niczego dobrego nie prowadzą.

A my się dzis dotlenialiśmy z Młodym, bo po tygodniowym odwyku od świeżego powietrza i siedzeniu w domu to juz normalnie nie szło :baffled: nawet burzę z grzmotami i chwilowe oberwanie chmury zaliczyliśmy :eek: ale schronieni w dziadkowej altance, więc spoko oko :-p:-)

A teraz juz żegnam się i zmykam do wyrka jakiegos filma obejrzeć.
Dobrej nocy wszystkim :-);-)

a ja dopiero dobry wieczór bo dopiero mi się udało zajrzeć...

Kasia- super wieści- opatrzność czuwa!!!! my sprawiłysmy radość ale obecność tatusia na pewno jeszcze większa!!!!
ja sie ciesze z pogody bo na pewno za długo nas nie bedzie rozpieszczać- młody dziś dwa wielkie spacery w dużej części na nogach, kolanach i pupie, był królem piaskownicy - więc teraz śpi jak zabity:) zresztą wszyscy trzej tak śpią tylko ja głupia jeszcze nie:) no i może leki wreszcie zaczynają działać...
Mewa- oby jak najszybciej przeszło!!! moje (.)(.) skolei znów ponadgryzane-jakoś jak katar młody ma to inaczej ssie i mnie nadgryza:(
miłej nocki i miłego weekendu życze!!!

Pierwsza ;-)

witam się tylko grzecznie i od razu uciekam :-(
jutro chrzciny, goście w drodze a moje sprzątanie w...lesie :-(

udanego weekendu życzę i zdrówka chorowitkom

buźka

Hej!!
Rubi ja miałam być pierwsza!!;-) Ale musiałam małego położyć spać!!

Wczoraj byliśmy jednak na spacerku jak mały wstał po 18 było tak pięknie że musiałam wyjść.Teraz śpi ale jak tylko wstanie to spacer obowiązkowy bo jest pięknie!!Tylko wiatr wieje troszke.
Ale wczoraj jak byliśmy to znowu mały miał te plamy na twarzy mam nadzieje że teraz tak nie będzie bo co idziemy na spacer to mu to wyskakuje:no:

No widze że dziewczyny się szykujecie na jutrzejsze uroczystości oby Wam pogoda dopisała!!!!!!
Mykam musze obiad szybko zrobić i się doprowadzić do ładu póki mały śpi!
AAAAAAAA zapomniałabym mały tylko 2 razy w nocy się obudził na amku!!!!!!!!!!!!!:-D
Miłego dnia!!!

reklama
Witam w weekend.
Mąz pojechał z Kuba na spowiedż. A ja zamiast sprzatac siedze z Miłoszem bo glizdka nie chce sie sama bawić.
Malinka synek sąsiadów miał cos podobnego jak opisujesz i stwierdzono cos na zasadzie alergii na słonce. Poszli do dermatologa nadostawali masci cos po roczku mu przeszło. Dobrze że choc troszke pospałaś.
Rubi udanych chrzcin i czekam na fotki
Baśka to nieciekawie z tym obgryzaniem współczuje zwłaszcza że Bartus jest juz zębaty
Mewa jak mąz?Zadowolona z powrotu?A jak zator mam nadzieje ze juz ci lepiej
Jakubka współczuje takich wrażeń z burza u nas tez wczoraj burza w nocy i dzis nad ranem mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze
No nic ide do Miłosza bo on juz z nudów nie wie co robić, wczoraj pierwszy raz sam usiadł w łózeczki i zasnał na siedząco:eek:A teraz zaczyna namietnie próbowac skrabac sie po mnie i wstawac na nózki.
Miłego dnia odezwe sie pózniej bo jutro to chyba az wieczorem dopiero

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry