reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny
dzieki,wydaje mi sie ze juz lepiej, Adas praktycznie cala noc przy cycuszkach- wyssal mam nadzieje
malzenskiego obowiazku nie udalo sie spelnic, maz rozczarowany na drugim lozku chrapal- trudno bedzie jeszcze okazja;-)
Baska- bardzo Ci wspolczuje nadgryzien, zator przejdzie migiem a nadgryzienie niestety nie tak szybko

Rubi, Kasia, Deli- udanej pogody jutro, i przyjec,
a dzis energii do przygotowywania:tak:

u nas ponad 20 stopni, idziemy na rodzinny spacerek no i musze meza jakos udobruchac

milego dnia kochane
dla Ciebie Andariel szczegolnie:tak:

reklama
Dzień dobry.
Mewa to szkoda że wam z mężem nie wyszło, ale najważniejsze że Adaś upuścił mamie trochę mleczka.
Kasia rewelacja że maz będzie na komunii!
Rubi udanych chrzcin.
A my znowu po nocnych szaleństwach Jagody, nie wiem o co chodzi. Budzi się i wstaje i spada, zmęczona jak nie wiem co ale nie idzie spać. Może tak reaguje na upały które właśnie mamy?

Hejo

My dziś do tesciówki jedziemy na obiad :eek: mam nadzieje że jakoś to przezyje i spacerek zaliczymy przy okazji :tak:

Taszka odezwij sie co u Was, martwimy się :sorry2:
Wszystkim majacym imprezy udanego weekendu, i czekamy na fotki i dobre wiesci :-D

A my jutro mamy rocznice ślubu, to już 12 lat ufffff, nobel mi sie należy :szok::-D:-D:-D

Witam się i ja.

Mika sto lat i tak jak mówisz, nobel dla Ciebie !! :-D

Rubi, Kasia, Deli życze conajmniej 20 stopni na dworze, grzecznych maluchów i samych niezapomnianych chwil. Czekamy na zdjęcia... :tak:

Mewa ciesze się, że jest już lepiej. A mąż jak kocha to poczeka ;-)

Martyna właśnie śpi. Znalazłam powód nocnych pobudek. Kolejny ząb w silnym natarciu :-p
Lece zmajstrować jakiś obiadek, a potem spacerek, bo aż grzech w domku przy takiej pogodzie siedzieć.
A jutro idziemy do filharmonii na koncert z serii "Filharmonia dla malucha - koncert letni". Bardzo lubie te koncerty, a widze, że i dla małej to świetna odskocznia od codzienności :-)
Miłego dnia...

upssss.... dubel sie zrobił :eek:

przepraszam :sorry:

dzień dobry :-)

Pogoda dziś superowa, więc za chwilkę czmychamy na grilla :tak:
choc znów zapowoadaja na dzi jakieś burze przelotne, to nie mamy zamiaru w domku siedzieć, oj nie :no: Dziś syn z ojcem zaliczyli juz 1 spacerek, a ja na zakupy poleciałam, i ledwo do domu te torby przytaszczyłam :dry:

teraz mi dziecko porządki w szufladach robi :dry: i podłogę poleruje :dry:

Mitemil, ale super, że z Martynka do filharmonii idziecie! Jeju, też bym się z chęcia trochę "odchamiła" :tak::-D no zazdroszcze jedyn słowem! ;-)

dobra, my juz powoli sie zbieramy

Wszystkim przemiłego , słonecznego dnia :-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Spacerek zaliczony. Pogoda wymarzona do długich spacerów, choć nie oddalałam się za bardzo, bo ciągle gdzieś daleko grzmi, więc nie chciałam być zaskoczona.

Jakubko jeśli jesteś chętna, na następny koncert wybierzemy sie wspólnie.

Ufffffffff wszystko porobione, posprzatane, spowiedz zaliczona. A wiec teraz juz tylko czekac na jutro. Jak dobrze ze maz bedzie z nami, nie musze nikogo prosic o to zeby nas zawiozł. Z maluchami wyjatkowo zostana dziadkowie.Mam nadzieje ze Miłosz to wytrzyma. Ciekawe jak tam Deli i przygotowania do chrztu.

A w ramach relaksu poszłam na ploty do koleżanki i jakoś tak mi lżej. Jednak my baby musimy się wygadać! Inaczej wszystko nas przytłacza!
święte słowa babo:)

milego dnia kochane
dla Ciebie Andariel szczegolnie:tak:
dzięki, Mewa:) faktycznie był udany, bo wreszcie slonko dlugo świeciło (jestem zdecydowanie ciepło- i slońco-lubna, no i 2 spacery zaliczone:) a u Ciebi dobrze, że już z zatorem lepiej - a biedny wyposzczony małżonek odbije sobie później, hihi:)

dziewczynom szykującym się na jutrzejszy uroczysty dzień życzę aby wszystko potoczyło się po ich myśli!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!!
ja tylko wpadłam powiedzieć dobranoc.
Trzymam kciuki za jutrzejsze imprezki!!!I czekamy na relacje z fotkami!!!

A my dziś długie spacerki i fajnie było Tomek zadowolony!!
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry