Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzień dobry Sierpnióweczki
Witam się tylko i poczytam co u Was.
Dzisiej ide z Nati do lekarza na kontrol i ewent szczepienie ( meningokoki). Ciekawa jestem ile ma wzrostu,bo wage to znam...całe 7200.
Duzo dzis załatwiania przed wyjazdem:-(
A wiecie dostał taka super pamiatke od Chrzestnej ksiażke pamiatkowa napisana specjalnie dla niego o jego przygodach
Pierwszy raz cos takiego widziałam Kuba wział do szkoły pochwalic się.Fajna pamiatka. Ale żaden prezent oczywiście nie przyćmił waszego telefon to było jego najwieksze marzenie.
i ja się witam, dziś druga noc z rzędu jak mała obudziła się tylko raz na mleczko i grzecznie zasnęła, co za ulga!!! czuję się wyspana wreszcie (i pisze to osoba, której nigdy 9 godzin nie starczyło, by to stwierdzić, a tu mi 6-7 sprawę załatwia);
natt powodzenia u doktora z Natalką
lecę się ubierać, póki mała drzemie, bo potem musimy wyjść do sklepu koniecznie; dzisiejsza pogoda raczej nie nastraja do długich spacerów, więc pewnie skończy się na rundce do sklepu i kółku wokół bloku, no chyba że się jeszcze poprawi;
Kasiu super, że Kuba zadowolony! a pomysl z tą książką o jego przygodach faktycznie świetny!
miłego dzionka wszystkim!
acha, pokazuję Wam Ninkę, która tak mi ostatnio zasypia
http://www.imagic.pl/files/14973/ninek%20%B6pi.jpg