reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczynki
piękne zdjęcia i bardzo się cieszę że wam pogoda dopisała wczoraj i wszystko się udało!
Rubi moje żelazko też odmówiło współpracy przed chrztem!!! jakaś złośliwość rzeczy martwych?

ja znalazłam właśnie kleszcza na ręce i teraz wszystko mnie swędzi i kluje:wściekła/y:
no i przez to zapomniałam co miałam napisać:wściekła/y:

ach Iwonko duuuży buziak dla Alusi za zębolka! Teraz coś czuję, że pójdziecie jak burza:)

Dzień dobry Sierpnióweczki:)

Witam się tylko i poczytam co u Was. :)

Dzisiej ide z Nati do lekarza na kontrol i ewent szczepienie ( meningokoki). Ciekawa jestem ile ma wzrostu,bo wage to znam...całe 7200.

Natt trzymam kciuki, żeby cię córka zaskoczyła z wagą dzisiaj
my ostatnio mierzyliśmy Gabrysię i wyszło nam 72cm
nie możesz z mężem centymetrem krawieckim jej zmierzyć?

Dzień dobry Sierpnióweczki:)

Witam się tylko i poczytam co u Was. :)

Dzisiej ide z Nati do lekarza na kontrol i ewent szczepienie ( meningokoki). Ciekawa jestem ile ma wzrostu,bo wage to znam...całe 7200.

witam w nowym tygodniu i oby tez tak szybko zleciał jak poprzedni,byle do niedzieli
Natt to twoja juz moją pobiła wagowo bo my ostatnio 7 kg dopiero ważyłyśmy,ale jak pogoda dopisze to wybierzemy sie w tygodniu na ważenie sprawdzic dokładniej
u nas pogoda po wczorajszym słoneczku juz gorsza tylko 14 stopni i czasami pada,wiec niewiem czy uda nam sie dzisiaj wyjsc z domku,ale zobaczymy

vusia córa wyglądała ślicznie:)

Ostatnia edycja:
Wstajecie. Ja tylko na momencik bo muszę niestety popracować trochę.
U nas fajnie dzisiaj na dworze, nie pada ale w okolicach czwartku ma przejść fala kulminacyjna przez Wronki. W Poznaniu ma być wcześnie a my leżymy trochę na północ od Poznania i tez coś tam się przez nas przetoczy. Nie będą to na szczęścia takie rozmiary jaki niosła Wisła ale już są służby kryzysowe uruchomione.

Poza tym cały weekend spędziliśmy na dworze. Ja zaczęłam z powrotem biegać, trzeba coś zrobić z wielkim dupskiem :)

Kasiu pięknie wyglądacie na zdjęciach a Kuba to mega przystojniak :):0

Vusia śliczną Komunistkę miałaś :):)

Piwonia gratki za ząbek :)

Pozdrawiam was Laski serdecznie i miłego dnia :)

Czesc wszystkim.
Ja dalej walcze z netem sory jak komus nie odpowiedzialam na gg albo cos bo co chwila mnie rozłancza i mi nieraz wsio ginie. Tp cos tam grzebie ale chyba nie moga dojść co sie dzieje
Po komunii wracamy do zwykłych obowiazków mąż mi własnie gary myje:szok:Duzo dzis załatwiania przed wyjazdem:-(
Mówiliśmy dzis Kubie żeby został w domu po przyjęciu ale on nie, chciał do szkoły iść:sorry2:A wiecie dostał taka super pamiatke od Chrzestnej ksiażke pamiatkowa napisana specjalnie dla niego o jego przygodach:szok:Pierwszy raz cos takiego widziałam Kuba wział do szkoły pochwalic się.Fajna pamiatka. Ale żaden prezent oczywiście nie przyćmił waszego telefon to było jego najwieksze marzenie.
Co do wagi dzieci co ja bym dała żeby Miłosz miał ze miał ze 3 kg mniej:sorry:
Rubi gratki dla Monisi że taka dzielna była a nuz teraz po chrzcinach grzeczniutka juz bedzie heh

i ja się witam, dziś druga noc z rzędu jak mała obudziła się tylko raz na mleczko i grzecznie zasnęła, co za ulga!!! czuję się wyspana wreszcie (i pisze to osoba, której nigdy 9 godzin nie starczyło, by to stwierdzić, a tu mi 6-7 sprawę załatwia:) );
natt powodzenia u doktora z Natalką:)
lecę się ubierać, póki mała drzemie, bo potem musimy wyjść do sklepu koniecznie; dzisiejsza pogoda raczej nie nastraja do długich spacerów, więc pewnie skończy się na rundce do sklepu i kółku wokół bloku, no chyba że się jeszcze poprawi;
Kasiu super, że Kuba zadowolony! a pomysl z tą książką o jego przygodach faktycznie świetny!
miłego dzionka wszystkim!

acha, pokazuję Wam Ninkę, która tak mi ostatnio zasypia:)
http://www.imagic.pl/files/14973/ninek%20%B6pi.jpg

Ostatnia edycja:
i ja się witam, dziś druga noc z rzędu jak mała obudziła się tylko raz na mleczko i grzecznie zasnęła, co za ulga!!! czuję się wyspana wreszcie (i pisze to osoba, której nigdy 9 godzin nie starczyło, by to stwierdzić, a tu mi 6-7 sprawę załatwia:) );
natt powodzenia u doktora z Natalką:)
lecę się ubierać, póki mała drzemie, bo potem musimy wyjść do sklepu koniecznie; dzisiejsza pogoda raczej nie nastraja do długich spacerów, więc pewnie skończy się na rundce do sklepu i kółku wokół bloku, no chyba że się jeszcze poprawi;
Kasiu super, że Kuba zadowolony! a pomysl z tą książką o jego przygodach faktycznie świetny!
miłego dzionka wszystkim!

acha, pokazuję Wam Ninkę, która tak mi ostatnio zasypia:)
http://www.imagic.pl/files/14973/ninek%20%B6pi.jpg

no to niezłą ma pozę do spania,mała aparatka

Ostatnia edycja:
reklama
U nas fala kulminacyjna ma być jutro. Wczoraj byliśmy zobaczyć i powiem, że jeszcze strasznie to nie wygląda. Ale pewnie będzie:-(
Kasia naciesz się mężem;-) a o książeczce pierwsze słyszę...jak to technika idzie do przodu?
Ciekawe co nasze dzieci będą dostawały na Komunię? Macie jakieś typy? Ja dostałam długopis, kalkulator i zegarek i byłam zachwycona.

Ekstra poza! I że jej tak wygodnie?!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry