reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my w czwartek do okulisty sie wybieramy,małej jakis krwiak na oku sie zrobił,a przy okazji posprawdzamy czy wszystko w porzadku jest
u nas butki musimy powoli szukac o mała chce bardzo tuptac wszedzie i za rączki tez

reklama
witam sie!

my tez byłyśmy dziś na ważeniu, tydzień sie wybierałam ale w końcu sie udało i wyszło że Niunia mi waży 7120! waga nadal piórkowa ale ciut więcej przybrała niż ostatnio, mysle że to przez kaszki które wsuwa codziennie na kolacje
No i wyszło pielęgniarce ze ma 68 cm wzrostu, czy to możliwe? Musze jeszcze sama sprawdzić w domu jak mąż wróci bo coś mi sie mało wydaje

a co do butków to na razie w miękkich chodzimy rozmiar 3-6 miesięcy :-p

Miranda ale tobie powodzenia w szukaniu butów. Na spotkanie mam i dzieciaczków też miałysmy dziś iść ale aż wstyd powiedzieć że zaspałyśmy na 10.00 :szok:

Malinka współczuje, pewnie nastrój panuje nieciekawy

Hej:-). Ja od paru dni próbuję nadrobić zaległości i nie mogę. Ciągle dwa dni do tyłu jestem. Ciężko mi, szczerze mówiąc. W nocy Mała mnie męczy, wstaję do niej co godzinę. Praca, no i starszy. No i sił na pisanie nie starcza.
Ogólnie u nas w porządku. Mała zdrowa, wyszedł jej właśnie drugi ząbek. Śmiga po mieszkaniu na brzuchu, przy wszystkim wstaje i trzeba mieć oczy dookoła głowy.

Ostatnia edycja:
dzien doberek
witam sie i wszystkie pozdrawiam

my buciki porzadne mamy juz od dobrych 2 miesiecy albo i lepiej:)miranda ja fajne skorzane butki kupuje w TKmaxie:) u Ciebie tez chyba jest...u nas w cenie okolo 20 euro kupic mozna:)a teraz kupilismy jej sandalki takie fajniutkie z usztywniana pietka:)za niecale 10 euro...ale to na jakis miesiac moze krocej bo sa akurat:)

no nic uciekam do obowiazkow

Hej dziewczynki
jak zwykle duzo sie u Was dzieje
Ciesze sie, ze imprezki udane. Kasiu masz zuch synka. Wygladal cudnie w albie.
Deli, Oli to wymarzona corunia. Wie kiedy powinna sie grzecznie zachowywac. Jestem bardzo ciekawa jak wygladala.
Rubi w czym corunia wystapila na chrzscie?

Hej:-). Ja od paru dni próbuję nadrobić zaległości i nie mogę. Ciągle dwa dni do tyłu jestem. Ciężko mi, szczerze mówiąc. W nocy Mała mnie męczy, wstaję do niej co godzinę. Praca, no i starszy. No i sił na pisanie nie starcza.
enka jak dobrze to znam. tez padam na twarz wieczorem. jak wracam z pracy, to bawie sie z Mikusiem, jem obiad, pozniej kapiel i usypianie i zanim sie obejrze jest juz 22.

Mewa kiedy zamieszkacie juz w Krakowie? Pytam, bo wiem co to znaczy nie miec mezunia przy sobie ;-)

u nas nic nowego. Mikus zdrowy, kolejne zabki mu wychodza. Rusza sie coraz wiecej,jeszcze co prawda nie raczkuje, ale uparcie cwiczy. Zaczyna stawiac swoje pierwsze kroki. Jak go trzymam pod paszkami to pewnie idzie. My mamy buciki z MotherCare rozmiar 2 (pow 9 mca). Sa mieciutkie i maja usztywniona podeszwe. Sa super na chodzenie po trawce czy do piaskownicy. Ach własnie, czy Wasze dzieciaczki bawia sie grabkami albo wiaderkiem,bo Miko jest na razie na etapie jedzenia piasku ;-)

andariel widze, ze Ci humor powrocil. Super.

anitek moja mała nawet nie pomyślała żeby piasek jeść ale wzięła garść i chciała pogrzechotać hihi a tu zonk bo się piasek przez paluszki przesypał :D
ale miłość do piaskownicy jest
za to niechęć do odkurzacza - to po tatusiu ma na bank, mój mnie nawet prosi żebym odkurzała jak go w domu nie ma! dziś próbowałam ją oswoić ale jak włączyłam to był ryk:(

my dziś też byliśmy na dworzu i niestety nas deszcz do domu wygonił

co do rajstopek to koleżanka mi kupiła za 2 zł jakies ale niebieskie tylko muszę 15km po nie pojechać :(((

Witam,
Poczytałam po łebkach, bo Oli już śpi 1,5 godziny i za chwilkę mi się obudzi.
Vuisa komunistka śliczna.

Rubi no opis boski, a ja tak z grubsza. Ty miałaś problem z żelazkiem a ja z bluzką. Zamiast S kupiłam M i wisiała na mnie :-(. No, ale za to Dama miała wszytsko :-), a to ona była najważniejsza. Dawaj zdjęcia jak masz. Ja niestety muszę czekać. Wczoraj o was myślałam i zastanawiałam się czy komunię, bierzmowanie i ślub bliźniaczki tez będą mieć tego samego dnia. Chrzest każda miała mieć w inny dzień i los chciał by miały 23 :-) ciekawe jak dalej będzie.

Andariel Nika śpi tak jak Oliwia :-)

Zobacz załącznik 249067Zobacz załącznik 249068

No i się obudziła

Deli Oli świetnie śpi,że też tym dzieciom nie jest niewygodnie,moja na szczęście jeszcze takich póz nie miała,przynajmniej ja niewidziałam
Efe a u mnie odwrotnie Ala uwielbia odkurzacz i ryczy jak tylko go wyłączam i mam zawsze kłopot

Ale cudne pozycje do snu:)
Dziewczyny, jak Wasze dzieci zniosły komunie rodzeństwa? Mam na myśli Mszę św. My mamy w nast. tygodniu rocznicę. Do kościoła z Frankiem na całą Mszę nie wejdę (za dużo ludzi i ryzyko infekcji), ale może chociaż na początek? Taka próba przed chrztem, który jest zaplanowany na 1.08.

reklama
Ale cudne pozycje do snu:)
Dziewczyny, jak Wasze dzieci zniosły komunie rodzeństwa? Mam na myśli Mszę św. My mamy w nast. tygodniu rocznicę. Do kościoła z Frankiem na całą Mszę nie wejdę (za dużo ludzi i ryzyko infekcji), ale może chociaż na początek? Taka próba przed chrztem, który jest zaplanowany na 1.08.

moja córa jak miała rocznice to maz z malutką byli chwilkę w środku,a potem spacerowali na zewnątrz
wiec moze taka wersja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry