reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No w sumie dam rade, ale po całym dniu z nią sam na sam mój to zbawienie. Mała łobuziara naprawdę daje popalić :-). Tym bardziej, że naprawdę teraz nawet na sekunde nie można oczu odwrócić, bo od razu broi.

Efe to jedna z jej wielu pozycji i oczywiście czasami się przekręci :-). Mam nase jej zdjęć jak śpi i zawsze inna pozycja :-).

moja tez ostatnio sporo łobuzuje i do wieczora jestem sama

I ja zaraz odpadam.

My jutro do lekarza, cholera:(
Franek produkuje kosmiczne ilości śluzu, charcze jak traktor:( Zawsze głośno oddycha, ale teraz to jakiś kanał. Szlag by to.
No nic. Spokojnej i przespanej nocy:)

mam nadzieje,że to nic groźnego i po wizycie wszystko bedzie dobrze
wpadłam w przerwie na reklame,ale juz znikam
miłych snów

reklama
no mój tak codziennie sobie dogadzał jak ja byłam na diecie a miłość ma do sera jest wielka:wściekła/y:
no nic brykam tez już

Iwonko i mamo Frania trzymam kciuki żeby wizyty były pomyślne
my od lekarzy teraz z dala i oby tak dalej

Dobranoc

Ja też dobranoc.
Franiowa mamo iwonko powodzenia u lekarzy.
My powoli sie żegnamy o 2 w nocy mąż wyjeżdza:-( wróci prawdopodobnie dopiero w sierpniu

dobry wieczór :-)
kasia, ani się obejrzysz a mąż wróci ;-)
czekamy na wieści od lekarza jutro dziewczyny :tak:
u nas dzisiaj troszkę pokropiło, ale zaliczyłyśmy spacerek i zakupki dla Mai w biedronce i lidlu :tak:
wczoraj byliśmy w arboretum-ogrodzie pełnym kwiatów, krzewów itp., słoneczko było, także dzień udany a ja powróciłam z opalonymi pleckami :-D i jeszcze zaliczyliśmy urodzinki bratanka ;-)
dzisiaj urodziła moja koleżanka synka 2 tyg przed terminem, dziewczyna miała problemy w ciąży, a poród też nie miała łatwy, męczyła się rodząc SN aż w końcu zaczęło tętno dziecka spadać i było CC
ale najgorsze ma już za sobą :tak:
idę lulać, spokojnej nocki :-)

aaa mam pytanko-czy wy cały czas uczycie dzieciaczki np to jest oko, lampa, ptaszek i dzieci np to pokazują? czy na to jest jeszcze pora?

Ostatnia edycja:
Cześć Laski :-)
u nas po staremu. pogoda się coś popsuła.....:wściekła/y:
daję znać że żyję i wracam do pracy :-(
Deli Oliwka słodko śpi ;-) Zosia też nam robi takie numery :-) poza tym na NK - PRZESŁODKA!!!!! :tak:
Kasiu życzę Twojemu mężowi spokojnej pracy a Tobie duuużo siły :-)
a Franeczkowi i Alusi zdrówka!!
aaaa zapomniałabym - Piwonia gratuluję ząbka!!! :-D
Iza - my tak Zosię uczymy :-) poza tym nauczyła się moja Mała i sama pokazuje na cos paluszkiem i mówi "ME" a my jej mówimy co to jest :-) cwaniara będzie tak długo pokazywać i mówić "ME" aż dostanie odpowiedź :-) i ostatnio furrorę robią lampy :-) wszystkie są oglądane - nawet czasem się kładzie na podłodze i sobie je ogląda leżąc pod nimi hihi :-) nawet uliczne latarnie są fajne :-D
ok teraz to juz na prawdę wracam do pracy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hello z rana
moje dziecko się wczoraj wyspało i w nocy dało popis wstawania
także oczy mam dziś na zapałki
skracam jej drzemki z 3 na 2, bo już duża dziewczyna jest

pogoda u nas ładna ale wieje strasznie, chyba mi Malinka tu wiatr swój przysłała? hihi żartuję oczywiście!

Iza moja mała jak tylko coś weźmie do ręki ode mnie robi takie "hy?" i wtedy jej mówię co ma i już powoli przechodzimy do pokazywania

Iza - my tak Zosię uczymy :-) poza tym nauczyła się moja Mała i sama pokazuje na cos paluszkiem i mówi "ME" a my jej mówimy co to jest :-) cwaniara będzie tak długo pokazywać i mówić "ME" aż dostanie odpowiedź :-) i ostatnio furrorę robią lampy :-) wszystkie są oglądane - nawet czasem się kładzie na podłodze i sobie je ogląda leżąc pod nimi hihi :-) nawet uliczne latarnie są fajne :-D
ok teraz to juz na prawdę wracam do pracy :-D
Reksio ja podobno jak byłam malutka to musiałam widzieć listki na drzewach :-D moja mama jak wyszła spod drzew słyszała mój krzyk i musiała wracać, także spacerowała tylko po jednej ulicy hihi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry