reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry Kochane:)

Piwonia, Mamo Frania, trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.

Oki ,spadam bo muszę szukać jakiejś knajpki w której można coś zjeść po chrzcinach. Jest z tym problem bo chrzcimy w Boże Ciało. No w ostateczności w domu będzie,ale my tu malutko miejsca mamy. I tak ograniczyliśmy do minimum gości. Będą moi rodzice,teściowie,siostra z facetem,chrzestni ze swoimi drugimi połowami i byc moze moi dziadkowie. Także skromniutko,ale jednak boje się ze w moim pałacu ich nie pomieszczę. Nawet krzesel tylu nie mam,no ale to mozna skombinować ostatecznie...

reklama
Hej!!
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty u lekarzy i czekamy na dobre wieści!!
Kasiu czas przy maluchach szybko zleci , a my Cię będziemy podtrzymywać na duchu ;-):tak:
Aniu Oiwia pięknie wygląda nonapatrzeć się nie moge na nią śliczna królewna:tak::-)
Nie wiem co to ja jeszcze napisać miałam:eek::sorry:

Mój mały śpi a w nocy po łóżeczku wariował co się budziłam to spał inaczej i cały odkryty ale się nie martwie bo w pokoju miałam 23 stopnie:dry:
Mam nadzieje że dziś zaliczymy spacerek bo wczoraj to była burza i wiało więc siedzieliśmy w domu.Może Efe ten wiatr jednak doleciał o Ciebie;-)Współczuje częstego wstawania-wiem coś o tym:dry:

Witam.
Wczoraj rozwaliła mnie migrena i już nie wyszłam z Jagoda po buty.
Ale pewnie lepiej zrobię jak pojadę do dużego miasta i coś poszukam, tak jak Aga- Irlandia mi radzi poszukam w TKmaxie.
Piwonia, może to nic poważnego z tym oczkiem, daj znać jak wrócisz od lekarza. Moja się często drapie nawet nie raz nie wiem kiedy, ale zaraz jej ładnie się goi.
Franiowa mamo, powodzenia i zdrówka dla Frania.
No i tyle bo trzeba pieluchę zmienić.
Pa

Witam kochane....czasu nie mialam na kompa,a teraz tez tylko na chwile,doczytalam tak po lepkach co tam u was,bo czasu brak,dzis ostatni dzien w domu porze szpitalem,mam mega stersa i o zabieg i o Karolcie ,jak sobie poradza...eh...musze chate ogarnac jeszcze i wszystko spisac co i jak z jedzeniem i gdzie sa jakie ciuszki,zeby tesciowa wiedziala,ze o mezu nie wspomne,bo on tez nie czajkowski:szok:
Karolcia szaleje na calego,raczkije juz ze ho,ho....i wstaje przy wszystkim co sie da,nawet jak sie zapomni to sie puszcza i na pupe wtedy laduje:-D...a gada ja najeta,cos tam po swojemu,a po naszemu to najlepiej jej TATA wychodzi,a tatus jaki dumny:happy2:
Super komunisci wygladali na fotkach,gratki wielkie ;-)
Ciesze sie ze chrzciny tez sie wszystkim udaly:tak:
Wiec spasdam juz do obowiazkow,pa,pa...bede tesknic:-(

No i prosze za mnie trzymac kciuki w czwartek,bo bede miec operacje!!!

edit, to moja fryzura,troche zle widac:

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Bry :-)

nie wiem jak mi się to udało ale przebrnęłam przez 3 dni postów :-) ;-)

żebym nie zapomniała...Kasiu :-) gratuluję komunisty Jakuba - masz chyba jakiś patent na robienie fajnych chłopaków i aż załuję że tak daleko mieszkasz :-);-):-D

Piwonia ;-) uściśnij łapkę Ali za ząbka :-) cmoka też gdzieś przyklej ;-)

Anett :-) mam kciuki już od dziś i jeszcze po operacji też je sobie pościskam :-)

hmmmm... sklerozis mnie.... co to ja jeszcze miałam...

aha...fotek jeszcze nie mam - 2 fotografów robiło, w tym tygodniu jeszcze na sesję jedziemy (może dzisiaj...), więc trochę to może potrwać...

o...juz wiem...natt :-) jak masz zmywarkę to impreza w domu jest spoko :-) stoły i krzesła można od sąsiadów pożyczyć albo do zaproszenia dołączysz karteczkę żeby goście z własnymi stołkami przyjechali :-);-):-D

chrzciny spoko ale moja nadzieja, że po Monia będzie grzeczna okazały się.... w ogóle się nie okazały...Monia na pokaz umie być grzeczna jak aniołek, ale jak się drzwi za ostatnim gościem zamykają to pannie różki na nowo wychodzą...moja noc z niedzieli na poniedziałek trwała az 3 godziny (z przerwą!!!) położyłam się po północy ale nie mogłam zasnąć :-( do ok. 1:00 wierciłam się i chyba nwet udało mi się przysnąć jak się Pulcherina obudziła :-( pociumkała cyca, położyłąm ją, potem siebie i jak ok. 4:00 na następne karmienie wstała to zobaczyła że jakby już jasno i...będziemy się bawić...:baffled::szok::no::wściekła/y:
o 6:00 poszła spać...ja myslałam że też się położę ale...mam 2 dzieci...Jasiek wstał :-( i oczywiście głodny..."daj mi śledzie bo nie mogę się im oprzec" - jak lunatyk dałam mu tych śledzi (na śniadanie??? ale opamiętanie mnie dopadło jak się na dobre obudziłam) i zaległam znów....chyba na pół godziny...
potem znów przyszli goście, znów Monia grzeczna była ;-) chyba zacznę robić nocne imprezy :-):tak::-D moze wtedy się wyśpię :tak::-D:-);-)

goście stwierdzli że Monia pojętna dziewczynka, wie już gdzie kto ma nosek, buzie :-) jak pozuje "gdzie jest oczko" to niestety trochę boli a jak na złosc pokazywanie oczek najbardziej jej się podoba :-):tak:;-):-D
no i u nas też na topie są lampy :-) pokazuje paluszkiem i robi "yyyy"
w ogle jej mowa to teraz "yyyy", "oooo", "eeeee"
mówienie "tata", "mama", "lala" juz jej się znudziło...

OK...spadam bo mąż mnie zaraz wzrokiem zabije...pewnie musi owce na swojej farmie nakarmić :-);-):tak::-D

3majcie się sierpniówki w ten majowy dzień ;-)

edit: Piwonia :-) Franiowa Mamo :-) trzymam kciuki za wizyty u lekarzy :-) nie dajcie się :-);-)

Hej
Anetko trzymam kciuki mocnao dobrze ze sie zdecydowałas. Bedzie dobrze poradza sobie a ty odpoczywaj po zabiegu. Fryzurka super ładnemu we wszystkim ładnie
Miranda migrena cos o tym wiem ostatniolapie mnie coraz częsciej, a musze sie pochwalic ze strachu przed zabrudzeniem twojej pieluszki posadziłam Miłoszka na nocnik i zrobił piekna kupke:-DChyba tez postanowił wziąśc sie za siebie;-)
Malinka u nas raz ciepło raz zimno tez nie wiem czy wyjde ogolnie pogoda do bani:zawstydzona/y:
Natt my tez malutko gosci i ledwo żesmy sie pomiescili ale jakos sie udało.

No i zostalismy sami, mąż juz poza granicami kraju:-(:-(Mati jeszcze nie rozumie że tata tak szybko nie wróci:-(Poleciał na dwór przed chwila wyciągałam go z budy dla psa:sorry:ten to ma pomysły.
Miłego dnia dziewczyny

Aneta kciuki w czwartek zapewnione,a fryzurka extra
a u nas jednak pogoda w kratkę ,jak chciałysmy wyjsc zaczeło padac wiec sie rozebrałyśmy,a teraz słonko wyszło,juz mam serdecznie dosc takiej pogody mogłoby sie cos ustabilizować
Rubi uwielbiam czytac co tam u ciebie słychać,bo zawsze mi to humor poprawi
moja uwielbia mówić tylko "tata" za ciny przez gardło "mama" niechce przejść
dzisiaj ma tez dzień maruda,ale rano choć deczko pospała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry