andariel
mama super dwójki :]
kurde nie wierzę, dlaczego tak jest, ze jak ktoś bardzo potrzebuje takiej szansy, i już się ładnie zaczyna układać, to nie może to trwać, tylko potrafi sie tak skończyć... Kasia nie wiem co napisać, chyba tylko to, co dziewczyny, że szczęście całe że mąż żyje...
my dziś na 1,5 godz. spacerku tylko, bo tak wieje, że ledwo wózek pchałam; przekładana rączka się przydała jak nie wiem! a wczoraj po tylu godzinach łażenia po słońcu opaliłam sobie gębulę i... część dekoldu:/ wygląda to komicznie; teraz mam pół dloni + pól dekoldu opalone, jak "niewiemco";
moja euforia spowodowana spokojnymi ostatnimi 2 nocami prysła dziś w eter - 3 pobudki w nocy na cyca i dzień dobry przed 6:/ jak dla mnie stanowczo za wcześnie, więc padam; dobrze, ze mam obiadek z wczoraj, tylko ryż z warzywami dorobię szybciutko i gotowe;
uciekam ogarnąć kuchnię, mala zasneła to trzeba skorzystać;
anet bądź dzielna, będę o Tobie myśleć;
my dziś na 1,5 godz. spacerku tylko, bo tak wieje, że ledwo wózek pchałam; przekładana rączka się przydała jak nie wiem! a wczoraj po tylu godzinach łażenia po słońcu opaliłam sobie gębulę i... część dekoldu:/ wygląda to komicznie; teraz mam pół dloni + pól dekoldu opalone, jak "niewiemco";
moja euforia spowodowana spokojnymi ostatnimi 2 nocami prysła dziś w eter - 3 pobudki w nocy na cyca i dzień dobry przed 6:/ jak dla mnie stanowczo za wcześnie, więc padam; dobrze, ze mam obiadek z wczoraj, tylko ryż z warzywami dorobię szybciutko i gotowe;
uciekam ogarnąć kuchnię, mala zasneła to trzeba skorzystać;
anet bądź dzielna, będę o Tobie myśleć;
Ja na pewno psychicznie już bym się załamała
Wiem, że to tylko słowa, ale wierze, że po burzy wyjdzie słońce...