reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hejka

wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :-):-):-):-):-)

Taszka ciesze sie że jesteście cali i zdrowi, a z tymi mrówkami to sie usmiałam :-D

MamoFrania brawa dla ciebie i maluszka, duuuużo zdrówka i wytrwałości zycze

Kasiu współczuje, jeśli możemy jakoś pomóc to daj znać

Efe mam nadzieje że Gabi nic nie będzie

Dominika, Anet kciuki zaciśnięte, bedzie dobrze

miłego dnia laseczki, ja uciekam piec sernik bo mnie ochota naszła :-p

Azorek fajnie że sie odezwałaś, buziak dla Amelki :-)

reklama
Witam się i ja

Moc całusków dla Was mamuśki!!

Ja już złożyłam życzonka i teściowej i mamie, a nawet sama kwiatka od Martynki dostałam :-):-D:tak:

Taszka ciesze się, że jesteście cali, bo oglądając w tv wystające z wody tylko dachy ciągle myślałam o Was. :unsure:

Agusia0611, Azorek 84 miło Was widzieć.:-D

Dominiczko mam nadziej, że kciukasy pomogły!! :-)

Kasiu zdjęcie samochodu nie napawa optymizmem. Czuje się taka bezradna, bo bardzo chciałabym Ci pomóc, ale nie wiem jak :zawstydzona/y::-(

Ja nie napisałam ale też Wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego w tym naszym dniu!!!
To też moje pierwsze święto i Tomek mi prezent zrobił i dziś grzeczniutki jest:)

Witam wszystkie Mamy w dniu naszego święta :-) niech nam dzieciaczki zdrowo rosną i samej radości dostarczają :tak::-D

Zazdroszczę wszytskim tym, którzy mogą uściskać i wycałować swojej drogie Mamy...
Mnie pozostało jedynie odmówienie modlitwy i zapalenie znicza :-(

Czekam na P. i lecimy z życzeniami do teściowej.

Miłego dnia Mamuśki ;-)

Mitemil wy juz pomogłyscie i dziekuje wam za to za wsparcie za troske serce. A wiecej nie da sie nic zrobić. Kto mogł i chciał pomógł i naprawde dziekuje a ja nie mam prawa prosic o wiecej.

przykro mi Jakubka ze nie masz juz mamy na tym świecie moj mąz tak samo

Witam
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Matki!
Właśnie mój małżonek ze swoim kuzynem pojechali na koncert Slayera, więc dziś wieczorkiem sama z Jagodą.
Kasiu przykro mi z powodu samochodu.
Franiowa mamo, jesteście oboje dzielni! Zdrówka dla Frania.
Pozdrawiam.

o, nie wzgardziłabym koncertem Slayera, no no... w ogóle poszłabym sobie na jakiś "mocny" koncert, brakuje mi tego

moja córa zrobiła dziś pobudkę o 4:40 - nie mogłam uwierzyć, że ona na serio już nie będzie spała; potem poszła spać od 7 do 10, a ja z nią, więc sobie odbiłam:) i dostałam moje ulubione Rafaello z okazji pierwszego dla mnie dnia mamy:) super będzie kiedyś dostać od Ninki własnoręcznie robioną laurkę! to będzie piękny, wzruszający moment:)

reklama
mamuśki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO wam życzę
dzięki dziewczyny że czasem o mnie pomyślicie zaraz lżej na sercu się robi

jakubka współczuje ja mam tak samo i choć już kilka lat minęło nie umiem się cieszyć do końca tym dniem
oczywiście cieszą mnie życzenia i laurki od dzieci ale sama najlepiej wiesz jak to jest , a w dodatku deszcz zaczął kropić akurat jak podjechaliśmy pod cmentarz i trzeba było się szybko zbierać a teraz pięknie za oknem ,

Kasieńko a ta fotka z samochodem przypomniała mi jak jakieś 10 lat temu wrąbałam polonezem takiemu dziadkowi do seicento dziadek przyhamował bo kałuża była , ja mu ubiłam zamek w tylnych drzwiach i trosze je przestawiłam a mój złom się dosłownie posypał części zbierałam po ulicy strasznie to wyglądało cały przód miałam do wymiany nowy zderzak maska do roboty wydałam wtedy 2500 zł a po niecałym roku sprzedaliśmy go za 1000 zł bo więcej nikt nie chciał dać interes po byku potem żałowałam bo mogłam go zostawić ale było już za późno
a może ten wasz samochód da się uratować i wyremontować z ubezpieczenia nie znam się na tym ale czasem nie jest tak źle jak to wygląda

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry