reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe nie może bo tam potrzebuja kierowcy z samochodem, juz takowy na jego miejsce pojechał. Tam na miejscu dojezdza sie po 40km w jedna strone do pracy wiec potrzebny jest samochód. Mąz pojedzie na inny kontrakt tylko kiedy nie wiadomo, no i z innym włascicielem samochodu oby nie nastepny do skasowania. samochod da sie wyklepac tylko to jest koszt około 2 tys dla nas suma narazie nieosiagalna:-(

reklama
Moja dziewczynka usypia wiec mam chwilkę,

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamuś!
Moje to też pierwsze świeto i też dostałam od córci kwiatuszka:-)
A czy wy wszystkie składacie zyczenia swoim teściowym??...znaczy się ja nie mam jeszcze formalnie teściowej:-) ale jakoś mam wrażenie, że to święto mojej mamusi, tej która mnie wychowała itd....

A no i mam 2 kg mniej:-)

dominiczka ja składałam tylko swojej mamie,a tesciowej nie ale to inna sprawa

i wpadłam tylko dobranoc powiedzieć,bo ten dzień do szczęśliwych raczej nie moge zaliczyć :(

Dominiczka ja bym swojej teściowej złozyła, tyle ze juz nie mam, ale jak zyła to dzwoniłam
No i gratki za kg.
Piwonia przykro ze miałas kiepski dzien

Wpadłam tylko sie usprawiedliwić ,że mojej małej idą zeby 3 na az dwa dni po 39 st.gorączki ,mężasty albo w delegacji albo na uczeli bo właśnie mu sie sesja rozpoczeła a jak jest w końcu w domu to sie uczy do niej .I jeszcze młody sie rozchorował jutro lekarz mnie czeka ufffffffffffff chyba w grobie dopiero odpocznę.Pozdrawiam wszystkich

dominiczka ja kiedys myslalam, ze Mama to tylko ta moja najukochansza i nie wyobrazalam sobie, zeby w ten sposob nazwac obca kobiete. teraz wiele bym dala, zeby mojej drugiej Mamie dac buziaka, kwiatuszka i zlozyc zyczenia, bo byla wspanialym czlowiekiem, ale niestety juz jej z nami nie ma, wiec zlozylam Mojej Mamusce Ukochanej :-)

Dominiczka ja nie składam teściowej, bo uważam, że to dzień mamy czyli kogoś, kto nas kocha, wychował itp. itd, choć gdyby była taka sytuacja, że np. byśmy się tego dnia spotkały i mój M. by jej składał, to pewnie bym dorzuciła, że się dołączam. Ale żeby specjalnie dzwonić to nie.

Idę jeść.

Dominiczka ja nie składam teściowej, bo uważam, że to dzień mamy czyli kogoś, kto nas kocha, wychował itp. itd, choć gdyby była taka sytuacja, że np. byśmy się tego dnia spotkały i mój M. by jej składał, to pewnie bym dorzuciła, że się dołączam. Ale żeby specjalnie dzwonić to nie.

Idę jeść.

No włąśnie mam podobny pogląd i już się zaczęłam zastanawiać czy nie jestem jakaś dziwna:-D
Nie powiem moja przyszła teściowa jest spoko kobitką, ma tam swoje schizy czasem:-) ale ogólnie się dogadujemy...hmmm...ciekawe jak będize po ślubie:-D Zresztą już się tak przyzwyczaiłam do niej na Pani mówić, że cieżko mi sobie wyobrazić że do niej mówię "mamo" :szok:

Uciekam już spać! DOBRANOC KOCHANE. Spokojnej Nocy

Ostatnia edycja:
Przydreptałam po nocy życzenia złożyć a tu czytam, że u Kasi nie wesoło... - przykro mi bardzo :-( :-( mam nadzieję, że to ta kropla co przeleje czarę i teraz będzie już tylko lepiej!

TASZKA bardzo się cieszę, że się odezwałaś - myślałam o Tobie!

I nie pamiętam co jeszcze miałam napisać :confused:

No nic, to ode mnie też najlepsze życzenia dla nas wszystkich - SUPER MAMUSIEK :)

A... przypomniało mi się, że jak byłam jakieś 10 lat temu albo i dalej bo to było w liceum jeszcze (Boże jak dawno!) na koncercie Slayera to supportem był System of a Down, którego jeszcze nikt nie znał i kolesi wyśmiano :eek: a teraz gwiazdy :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry