Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Andariel moja też wstaje ostatnio za wcześnie i już nie mam pojęcia co mam z nią zrobićmłoda wstała dziś o 4!!! ale byliśmy wkurzeni z M.! wylądowała u nas w łóżku, ale to bynajmniej nie zamknęło jej japulki, bo jak ciąganie nas za włosy i klepanie rączką po twarzach nie dawało efektu, zaczynała krzyczeć i jęczeć:/ ja nie wiem co to ma znaczyć, chyba zmienimy rolety na jakieś dające 100% zaciemnienia, bo przecież czerwiec idzie, jasno będzie, to jak my będziemy funkcjonować?
ok, Ninek teraz drzemie, więc lecę poodkurzać, bo się trochę nazbierało...
miłego dnia Kobitki!
chcialam jeszcze dodać, że obawiam się, że z raczkowania u nas nici, bo młoda już kombinuje z podciąganiem się na meblach czy łóżeczku i stawia nóżkę stópką na ziemi, jak wyczuje, że daje radę udźwignąć swoją 9kg dupeczkę, to nie sądzę, by uznała jkaies tam raczkowanie za interesujące... szkoda by była wielka
Mocniejszej kawy z rana już nie mogę pić, chyba że będę pół szklanki kawy, pół wody.
A co do raczkowania może zacznie jak już stanie na nóżki? Wiele dzieci tak robi. Więc się nie stresuj;-)My po spacerze. Słońca nie ma ale na termometrze +20.
Dziecko mi jakoś się dziś poprzestawiało ze spaniem. Będą 3 krótkie drzemki

Iwonko dobrze, że okulistka ma dobre wiadomości. Oby Ali szybko przeszło.
a teraz tatuś zabawia córeczkę
, ale na szczęście udaje się jeszcze nam pospać ;-)