reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
młoda wstała dziś o 4!!! ale byliśmy wkurzeni z M.! wylądowała u nas w łóżku, ale to bynajmniej nie zamknęło jej japulki, bo jak ciąganie nas za włosy i klepanie rączką po twarzach nie dawało efektu, zaczynała krzyczeć i jęczeć:/ ja nie wiem co to ma znaczyć, chyba zmienimy rolety na jakieś dające 100% zaciemnienia, bo przecież czerwiec idzie, jasno będzie, to jak my będziemy funkcjonować?

ok, Ninek teraz drzemie, więc lecę poodkurzać, bo się trochę nazbierało...

miłego dnia Kobitki!

chcialam jeszcze dodać, że obawiam się, że z raczkowania u nas nici, bo młoda już kombinuje z podciąganiem się na meblach czy łóżeczku i stawia nóżkę stópką na ziemi, jak wyczuje, że daje radę udźwignąć swoją 9kg dupeczkę, to nie sądzę, by uznała jkaies tam raczkowanie za interesujące... szkoda by była wielka
Andariel moja też wstaje ostatnio za wcześnie i już nie mam pojęcia co mam z nią zrobić:wściekła/y: Mocniejszej kawy z rana już nie mogę pić, chyba że będę pół szklanki kawy, pół wody.:szok: A co do raczkowania może zacznie jak już stanie na nóżki? Wiele dzieci tak robi. Więc się nie stresuj;-)

My po spacerze. Słońca nie ma ale na termometrze +20.
Dziecko mi jakoś się dziś poprzestawiało ze spaniem. Będą 3 krótkie drzemki :sorry2:

Iwonko dobrze, że okulistka ma dobre wiadomości. Oby Ali szybko przeszło.

reklama
witam:-)
moge pisac jedynie wtedy gdy Adamus spi a dzis spal przed poludniem na spacerze wiec jestem dopiero teraz
rowneiz po wizycie u fryzjera, mam teraz tzw bombke z grzywka, moze nie wygladam ladniej ale za to mlodziej co jest rownie wazne;-) oj nameczyla sie moja mama z pilnowaniem Adasia, rozpuszczony jest bardzo, w kojcu 3 minuty wytrzyma i trzeba go brac bo on sie chce wspinac na meble

Nince grtuluje ze ruszyla pupke do gory, no to teraz sie mama naasekuruje corci

Dominiczka ja Ci radze zebys do tesciowej w dniu slubu zaczela mowic mamo bo pozniej coraz ciezej z tym, ja jestem juz prawie 4 lata po i ciagle bezosobowo sie zwracam chociaz tesciowa jest fajna kobieta, jakos nie moge sie przełamac

no i budzi sie maluszek....

cześć mamuśki ;-)
u nas po deszczu, ale przynajmniej jak spacerowałyśmy to nie padało :tak: a teraz tatuś zabawia córeczkę
andariel, Maja też woli wstawanie, chodzenie (prowadzona za ręce oczywiście) niż raczkowanie (nic się nie zanosiło), aż tu od paru dni przyjmuje pozycję na czworaka, więc może jednak jeszcze raczkowanie przed nami :-) i podciągać w łóżeczku też się zaczęła :-)
u nas też jest poranna pobudka, w końcu jasno już jest :dry:, ale na szczęście udaje się jeszcze nam pospać ;-)
piwonia, dobrze że u Ali nic poważnego i kanalik może zaczekać
zapomniałabym, mewa poprosimy o fotkę w nowej fryzurce
mykam czytać dalej, pa :-D

hej laseczki :-)

A mamy z Warszawy, będziecie mieć tam Slayera w czerwcu:-)A dziś chyba AC DC??oj przejechałabym się gdyby nie te ceny...

Idziemy! moja siostra mieszka w bloku na 6 piętrze, tuż przy lotnisku! więc wejściówki na bemowo mamy zawsze załatwione :) Kiedyś zrobiłam u niej imprezę i nam Lenny na żywo grał :-D:-D

ANDARIEL co do Depeche Mode to - jak tylko myślę, że bym poszła na ich koncert to się okazuje, że jestem w ciąży (no przynajmniej 2 razy tak było ;))

Witajcie...
wybaczcie,że się tak długo nie odzywałam, ale mam masę pracy. 16 czerwca mam obronę a wczoraj skończyłam pisać pracę. Jeszcze dojdą poprawki. Do tego sesja i to, że na co dzień jestem sama z Manią...Dom, sprzątanie, ledwo nadążam ze wszystkim. No, ale jeszcze trochę i będzie nieco luzu.
Z Manią ok oprócz tego,że ma zdiagnozowaną skazę białkową. Na szczęście nie musimy odstawiać mleka, tylko jogurty zwykłe, pieczywo i małopestkowe owoce. Rośnie ładnie, waży 9kg, mierzy prawie 80cm. Trochę marudzi, bo idą jej nowe 3 zęny, zaczyna sama chodzić, dużo wypowiada już słówek i generalnie jest kochana. Pozdrawiam Was!

neverend miło cie widziec.
Mam lepsze wiadomosci maz wyjezdza znow w niedziele na inny kontrakt samochodem z innym pracownikiem. Takze widac znow swiatełko w tunelu. Oby tym razem szczesliwie dotarł na miejsce
Piwonia dobrze ze z oczkiem nic powaznego
Gratki dla wszystkich za wspaniałe postepy
Miłoszek juz 3 dni robi kupke na nocnik, za to Mati wali w pampersy!!

Kasia nie poddawaj sie!!! najwazniejsze ze mąz cały i zdrowy! przyjdzie i na Was kolej i bedzie u WAS z górki, najwazniejsze ze chłopcy są zdrowi...ściskam mocno:-)

Alicja się kąpie, pisałam ze przemieszcza się na dupce, nawet jej to zgrabnie wychodzi, otwiera wszystko co możliwe i próbuje wspinać się do góry a dzis pierwszy raz USIADŁA SAMA Z LEZENIA NA BRZUSZKU!!!myslałam ze nigdy sie nie doczekam:-)

Rafałek na zielonej szkole, nie pisze nie dzwoni, odpoczywa od rodzinki:-) wczoraj o 23.30:szok: przysłał smska ze mnie kocha:-D

Kasiu aż się boję napisać, że super wieści i że będzie już dobrze - nie będę więc tego pisać, żeby nie zapeszyć!

mju, w takim razie nazwałabym synka Dawid albo Marcin, hehe:)

dziś taka dziwna pogoda, że jak Nina padła drzemać jakoś po 10, tak wstała po 13! zdążyłam wysprzątać chatkę całą, mam z głowy na weekend:) ale okna aż błagają o wyszorowanie, a mi coś sie nie chce zabierać do nich:/

O Kasiu to fajnie że twój mąż jednak pojedzie do pracy.
Sempe, toż twój syn jest słodki!Neverend miło że znalazłaś chwilkę żeby coś do nas skrobnąc.

reklama
Idziemy! moja siostra mieszka w bloku na 6 piętrze, tuż przy lotnisku! więc wejściówki na bemowo mamy zawsze załatwione :) Kiedyś zrobiłam u niej imprezę i nam Lenny na żywo grał :-D:-D

ANDARIEL co do Depeche Mode to - jak tylko myślę, że bym poszła na ich koncert to się okazuje, że jestem w ciąży (no przynajmniej 2 razy tak było ;))
Już zazdroszczę Olu! Ja to kiedyś w Wa-wie na U2 byłam ale to bardzo dawno było:-(
Przeżycie nie z tej ziemi:-)
Ale to na Służewcu było.
I proponuje sprawdzić kiedy DM zamierzają znowu w Polsce zagrać, bo może Dawid Marcin będzie;-)

Ja swoją kruszynkę położyłam już ale podsumowując dzień dziś miałyśmy dziwny. W dziwnych godzinach jadła i spała a wszystko przez to, że rano w (.) mleka zabrakło:-( Jutro rano też pewnie będzie nas budzić o nieludzkiej porze, bo dalej rolet nie mamy:dry: Muszę skombinować jakieś zasłonki z lumpka, bo będę chodzić na rzęsach.

Kasiu widzisz kiedyś wyjdzie słońce zza chmur...
Sempe Rafałek facet z sercem;)

ANET NAPISAŁA SMS-KA! JUŻ JEST PO. POSZŁO DOBRZE TYLKO SZEW JĄ TROCHĘ BOLI ALE DZIELNIE TO ZNOSI! KAZAŁA WAS POZDROWIĆ!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry