MALINKA2109
Fanka BB :)
Hej!!
Kasiu super że mąż prace dostał.
Dobrze że u Anet wszystko ok!!
Współczuje wczesnego wstawania.
Mój się dziś obudził koło 7 i już śpi.Bardzo marudził i od wczoraj znam powód otóż to wychodzace kolejne ząbki.I co mnie zdziwiło jak patrzałam na dziasełka że to wygląda jak by mu kły szły!!??
Czy to możliwe opuchnięte ma z 2 stron na górze i to własnie daleko.Masuje mu maścią w tych miejscach i jest spokojniejszy ale wczoraj na noc dałam mu czopka bo już bardzo płakał
Ja idem do kuchni obiadek podszykować i musze się zagrzać bo mi zimno jakoś
Coś to ja miałam jeszcze napisać

Kasiu super że mąż prace dostał.
Dobrze że u Anet wszystko ok!!
Współczuje wczesnego wstawania.
Mój się dziś obudził koło 7 i już śpi.Bardzo marudził i od wczoraj znam powód otóż to wychodzace kolejne ząbki.I co mnie zdziwiło jak patrzałam na dziasełka że to wygląda jak by mu kły szły!!??
Czy to możliwe opuchnięte ma z 2 stron na górze i to własnie daleko.Masuje mu maścią w tych miejscach i jest spokojniejszy ale wczoraj na noc dałam mu czopka bo już bardzo płakał
Ja idem do kuchni obiadek podszykować i musze się zagrzać bo mi zimno jakoś

Coś to ja miałam jeszcze napisać

na IgE mieliśmy skierowanie ale lekarka powiedziała, ze i tak się płaci a morfologia to mój wymysł a w efekcie nawet 1 zł nie zapłaciliśmy
co w porównaniu do dni poprzednich jest luksusem; zapadła już decyzja o wymianie rolety na dającą większe zaciemnienie, przecież na rzęsach chodzić się nie da;