reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
napisałam długiego posta i mi go wcięło,zła jestem
juz mi sie niechce pisac
napisze tylko,ze dzien mielismy pokręcony strasznie i padam
dzisiaj Ala jadła pierwszy raz to ciasteczko z Hippa i nawet nawet świetnie sobie z nim poradziła
i chyba juz tyle,bo zmęczona jestem,a mąż pojechał do teściowej jeszcze,bo nam spokoju nie daje telefonami po 50 razy w ciągu dnia,co za baba
i wkurzyłam sie bo moja wróciła prze 20 z wycieczki prawie ogłodzie czujecie,żeby dzieciom na cały dzień dac tylko wode i kromke chleba,normalnie co za ludzie

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrze ze u niej w porzadku myślałam dzis o niej jak po zabiegu.
Andariel tfujjj wypluc ale chyba pech musi w koncu miec swój kres.
W sprawie wypadku zgłosilismy sie do Polskiej ambasady w Niemczech mamy nadzieje na jakąs pomoc z ich strony.
Sempe najwazniejsze że pamietał
Moje dzieci ostanio mnie rozpieszczaja bo spia do 8 a nawet do wpół dziewiatej

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Dominiczka nie mam pojęcia ale wątpie żeby zmuszali dzieci do bycia naczczo. Zadzwoń może z rana do laboratorium. Ja jak robiłam małej wyniki to nie było to konieczne.

W ogóle dzień dobry...choć to optymistyczne co piszę.
Moja Gabrysia dziś nas postawiła na nogi o 5 rano:szok: Już nie wiem co mam robić żeby spała dłużej??? Później ją kłaść? Dawać więcej kaszy? I tak je 220ml!
Pochlastam się chyba jak tak dalej będzie.
Nie wiem dziewczyny nieśpiących w nocy maluchów jak wy to wytrzymujecie?! Nie spanie to dla mnie największa kara:(

Efe :-) witaj w klubie :-) moja też chwilkę po 5 wstała :-( i powiem Ci, że zadne kasze, późniejsze usypianie nic nie daje :-( potrzebne jest całkowite zaciemnienie :-):-D

Monia je ok. 20:00, 23:00, 1:00 - 2:00 i 4:00... i jak w czasie tego ostatniego karmienia otworzy oko to....zje i chce się bawić :-( niewyspana chodzę już prawie 10 miesięcy...najgorsze jest to,że nie umiem spać w dzień :-(

Dominiczka :-) pisałam na odpowiednim wątku :-) nie musi być na czczo i to badanie jest o tyle fajne że nie trzeba nawet odtawiać leków przeciwhistaminowych ;-)

spadam szykować pana Jana do przedszkola ;-)

do miłego ;-)

cześć :-) witam po kilkudniowej nieobecności
Kasiu...mam nadzieję że pech Was w końcu ominie..
chorowitkom zdrówka!
w ogóle kumajcie.. stoję sobie przed chwilą w kuchni w firmie robię anatola i gadam z kumplem.. a on nagle do mnie "Ola mysz za Tobą". odwracam się a tam taka mała szara mysza pogina :-) ale beka :-D kurde... tyle że od przyszłego tyg jestem sama od 7.. więc będę czekać aż ktoś przyjdzie żeby sobie kawe zrobić :-p nie to że się boję tylko....hmmm...ok boję się trochę...:-p
naszej Zosi wychodzą górne zębiska.. znów kręcenie się i płacz w nocy....:eek: pochlipiwanie itp...:eek: przy każdym zębie tak będzie.....?:confused:
miłego dnia Dziewczęta i Dziecięta!! :-D

Czy istnieją zabezpieczenia na szuflady takie bez uchwytów? No jak z Ikea'i???
Moje dziecię namiętnie się teraz po nich wspina i osuwa sobie ostatnią szufladę i się podciąga na niej!
Komody nie przewróci bo stoi na niej Tv ale zawsze się może podwinąć po spód i zaryć głową.

Haniu 10 m-cy?! Jak ty to wytrzymujesz??? Ja swoją położyłam wczoraj o 20 więc mi i wstała o 5. Muszę jednak jej poprzestawiać spanie bo będę się potykać o własne nogi.
I ja nie mogę spać w dzień jak rano się kawy napije :( A bez kawy nie funkcjonuje więc koło się zamyka:(

Reksio to macie widzę maskotkę w firmie hihi

Nie w ogóle ekstra
Poszła sobie spać a ja ledwo zipie

Ostatnia edycja:
Pytałam na innym wątku ale nie uzyskałam odpowiedzi, jutro mamy zrobić IgE czy młoda musi być na czczo?
nie musicie byc naczczo
Dominiczka nie mam pojęcia ale wątpie żeby zmuszali dzieci do bycia naczczo. Zadzwoń może z rana do laboratorium. Ja jak robiłam małej wyniki to nie było to konieczne.

W ogóle dzień dobry...choć to optymistyczne co piszę.
Moja Gabrysia dziś nas postawiła na nogi o 5 rano:szok: Już nie wiem co mam robić żeby spała dłużej??? Później ją kłaść? Dawać więcej kaszy? I tak je 220ml!
Pochlastam się chyba jak tak dalej będzie.
Nie wiem dziewczyny nieśpiących w nocy maluchów jak wy to wytrzymujecie?! Nie spanie to dla mnie największa kara:(

wiem co czujesz,moje dwie cory wczesnie wstawały i tak im juz zostało najczęściej jest to 6 rano,a czasami pospia do 7 i nic nie da późniejsze kładzenie,dokarmianie,ale dużo kaszki twoja zjada bo moja ledwo 150 ml zjada i zn ow zaczęłam sie zastanawiac czy nie za mało jej daje,ale ona mi więcej nie wciągnie

Czy istnieją zabezpieczenia na szuflady takie bez uchwytów? No jak z Ikea'i???
Moje dziecię namiętnie się teraz po nich wspina i osuwa sobie ostatnią szufladę i się podciąga na niej!
Komody nie przewróci bo stoi na niej Tv ale zawsze się może podwinąć po spód i zaryć głową.

Haniu 10 m-cy?! Jak ty to wytrzymujesz??? Ja swoją położyłam wczoraj o 20 więc mi i wstała o 5. Muszę jednak jej poprzestawiać spanie bo będę się potykać o własne nogi.
I ja nie mogę spać w dzień jak rano się kawy napije :( A bez kawy nie funkcjonuje więc koło się zamyka:(

Reksio to macie widzę maskotkę w firmie hihi

Nie w ogóle ekstra
Poszła sobie spać a ja ledwo zipie

a zabezpieczenia są rózne popytaj w sklepach dzieciecych u nas odgroma wybór jest i w marketach też są przewaznie na artykułach dla dzieci

witam piatkowo
u nas dzisiaj zapowiada sie ze bedzie ladnie
wiec po spanku Ali i kawce pójdziemy pozałatwiac sprawy na miasto

reklama
Dzięki Haniu:)
To mnie Iwonka pocieszyłaś. Nie będę nigdzie wychodzić wieczorami bo o 22 to ja już muszę lulu. Fakt dzień jakiś dłuższy się wydaje ale kurcze...pogniłabym w wyrku do 10 ale nie ma opcji. I czuje że już nie będzie.
Muszę poczytać ile ona ma jeść teraz w ciągu dnia i o jakich porach bo chyba tu tkwi problem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry