reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
chetnie je, bo ma pewnie rozepchany zoladeczek przez ustawiczne dokarmianie, jest sporo takich mam, ktorych dzieci jedza przez caly czas z przerwami na sen :-(
moj Pimpek jadlem nie gardzi ale wiecej niz duzy sloiczek + biszkopt nie da rady i ma stale pory jedzenia

reklama
kaska a jak mu robisz kanapeczki? normalnie tak jak dorosle i kroisz na male kawaleczki czy jak?

babki jak tu wrzucic zdjecie? bo nie wiem.......

Ostatnia edycja:
witam wieczorni,wpadłam wam dobranoc powiedzieć bo dzisiaj beznadziejny dzień miałam(płaczliwy)
córa chce juz wracać,bardzo teśkni i płacze,dzisiaj miała kryzysowy dzień strasznie z niąsie rozmawiało,ale juz tylko jutro,a w niedziele wracaja,wiec mam nadzieje ze da rade
ja dzisiaj wyspacerowałam sie chyba za cały tydzien tylko na jedzenie wracałysmy do domku i przebrac sie bo cieplutko dzisiaj było,ze az chciałoby sie wiecej takich dni,młodsz na urodzinach u oleżanki była ja sie odstersowałam lodami podójnymi,a jutro licze ze tez pogoda dopisze,wiec napewno bede w terenie
dobranoc

ps natt trzymam kciuki za siostre,ja sama znam kilka osób które to pokonały,wiec badźcie dobrej myśli

kaska a jak mu robisz kanapeczki? normalnie tak jak dorosle i kroisz na male kawaleczki czy jak?

babki jak tu wrzucic zdjecie? bo nie wiem.......
No dokładnie tak kroje na malutkie kawałeczki nawet bez ząbków daje doskonale rade zuc, no a co na nie połozysz to juz twój wybór u nas hitem jest pomidorek i drzemek

zdjecie wrzucasz w zaawansowanej odpowiedzi poprzez opcje załaczniki albo wprost z serwera za pomoca kodu

Image428.jpga to moj Pimpek w swoim bolidzie, uwielbia go, skacze tam sobie do woli i puszcza muze :-D
czy Wasze dzieci tez maja takie wlosy sterczace nad uszami?

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie.
Straszny dzień dziś za nami, i padam na twarz dosłownie. Cały dzień w CPiO w Chorzowie, ale więcej na odpowiednim wątku - zdrowie naszych dzieciaczków.
Nie dam rady juz nic dzis poczytać, więc wybaczcie, że do niczego się nie odniosę... Żegnam się i spokojnej nocy wszystkim mamusiom i dzieciaczkom.

Zobacz załącznik 250519a to moj Pimpek w swoim bolidzie, uwielbia go, skacze tam sobie do woli i puszcza muze :-D
czy Wasze dzieci tez maja takie wlosy sterczace nad uszami?
Swietna bryczka nic dziwnego że ja uwielbia. Miłoszowi nic nie sterczy moze dlatego ze włoski ma jeszcze słabiutkie.
Piwonia córka napewno da rade jutro beda nowe rozrywki atrakcje i zapomni o domu
Ja sie na dzis pożegnam dobranoc

Dziewczyny, spotkałam ok miesiąc temu na Synagisie mamę chłopca, który urodził się kilka dni przed Frankiem. Mały miał cerą koszmarną. Typowa buźka dziecka ze skazą. A mamusia cała dumna, że dziecko je WSZYSTKO. Zupy daje te, co dla rodziny, na kostkach rosołowych, z Vegetą (i innym syfem), na śniadanko jogurcik itd. Duma aż ją rozpierała, że dziecię takie zdolne.. I tylko ona nie wie skąd dziecko ma taką skórę:szok: Sorry, ale to trzeba być imbecylem..
Ja tam daję Frankowi słoiczki, nawet gdybym miała czas gotowac dla niego i miksować mu wszystko, to nie robiłabym tego, bo nie mam niestety pewnego źródła pochodzenia warzyw i mięsiwa. Jakiś czas temu kupiłam ananasa w tesco i ...poparzyłam sobie całą śluzówkę jamy ustnej:no: Od tej pory stwierdziłam, że koniec z cytrusami z tesco (to tak na marginesie).
A tamta znajoma Dominiczki to po prostu brak słów.. Potem będzie się dziwiła, dlaczego jej dziecko walczy całe życie z nadwagą.

reklama
A najlepsze jest to, ze jak z nią rozmawiałam to włściwie to wyszło i ja się też tak poczułam, ze to ja jestem dziwna i za bardzo się rozdrabniam i chucham na moje dziecko stojąc przez godzinę w sklepie i sprawdzając składy wędlinek dla dzieci :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry