Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tzn nic poważnego bo wjechałam po prostu za szybko w krawężnik
i trochu oponę skrzywiłam i coś z kierownicą bo żeby jechać prosto musiałam mieć ją lekko przekręconą w lewo
no mam nadzieje że na ustawieniu zbieżności i ewentualnie wymianie felgi w kole się skończy...
i mąż go dzisiaj nie posmarował kremem z filtrem i słoneczko go musnęło i jest cały obsypany (tzn Jaś - nie ząb ;-))...ech chyba po mnie fotoalergię odziedziczył...

Witam,
dziś mam doła:-(
przedwczoraj młodej wyskoczyły krostki na pipce-znowu! smarowałam już sudokremem, alantanem, nivea przeci odparzeniom ale nie znika...:-(
no a dziś Zoska wstała z czerwoną wysypką na polikach!... już się załamałam, nie wiem od czego to.
SPadam na spacer.
Hej, ja na sekundke narazie mamy zabalka lewa dolna jedyneczka, lada dzień będzie drugi. Oczywiscie ja wystukałam zreszta spodziewałam sie bo nawet temperaturke miał wieczorem