• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zle sprecyzowalam, o lekka spacerowke chodzilo mi wlasnie, z gondolki moj Pimp wysiadl tez jakos po Bozym Narodzeniu, bo juz glowa i nogami sie klinowal....:-D, wiec przesiadl sie do czesci siedzacej a na Wielkanoc wyruszyl juz w lekkiej tzw "parasolce", co ja bardzo sobie chwale, bo mieszkam na 1-szym pietrze bez windy i Loola choc fantastyczna jednak wazy sporo i rece juz mi urywalo.....

reklama
zle sprecyzowalam, o lekka spacerowke chodzilo mi wlasnie, z gondolki moj Pimp wysiadl tez jakos po Bozym Narodzeniu, bo juz glowa i nogami sie klinowal....:-D, wiec przesiadl sie do czesci siedzacej a na Wielkanoc wyruszyl juz w lekkiej tzw "parasolce", co ja bardzo sobie chwale, bo mieszkam na 1-szym pietrze bez windy i Loola choc fantastyczna jednak wazy sporo i rece juz mi urywalo.....

ale loola waży stelaż+ siedzisko 11 kg...więc wcale nie tak dużo...x-lander spacerówka to conajmniej 15 kg... więc teraz mamy lekką ale nie z najlżejszych bo 9 kg spacerówkę zippy free.
A my mieszkamy na 2 piętrze:-) bez windy :-(

jesoooooooooooooo.........:eek::szok::no:

a ja bardzo kocham moja spacerowe Storm Ziggy Zebra by Bruin :-), nie jest tez super leciutka, ale od Looli znacznie......

lece do lozeczka, bo nic juz nie widze, dobranocka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam poweekendowo
wczoraj juz nie zaglądłam z wiadomych przyczyn,córa wreszcie wróciła i było mnóstwo niespodzianek,a wieczorkiem padłyśmy jak kawki po 21 juz
dzisiaj obie siedzą w domku,wiec luzik bedzie
a jutro zobaczymy,bo w sumie tylko 2 dni szkoły

Bry :-)

chociaż... u mnie burza :-( a ja muszę wyjść z domu :-( tylko z Moniką nie bardzo mi się to uśmiecha :-(

jutro dzień dziecka a moje prezenty w sklepie :-( kasa w porfelu :-( konto puste :-( no muszę wyjść z chaty :-(

kicha :-(

nie wiecie jak zablokować "szuflady" w szafce na buty??? mam 4 "drzwiczki" - uchylają się do przodu - w sensie szuflada nie wychodzi tylko te "drzwiczki" otwierają się jak barek w meblach....
nie mam już siły do mojego żuka :-(

a właśnie...ona się parkietem nie zrazi... chustkami "myła" też dywan :-) :-D

Bry :-)

chociaż... u mnie burza :-( a ja muszę wyjść z domu :-( tylko z Moniką nie bardzo mi się to uśmiecha :-(

jutro dzień dziecka a moje prezenty w sklepie :-( kasa w porfelu :-( konto puste :-( no muszę wyjść z chaty :-(

kicha :-(

nie wiecie jak zablokować "szuflady" w szafce na buty??? mam 4 "drzwiczki" - uchylają się do przodu - w sensie szuflada nie wychodzi tylko te "drzwiczki" otwierają się jak barek w meblach....
nie mam już siły do mojego żuka :-(

a właśnie...ona się parkietem nie zrazi... chustkami "myła" też dywan :-) :-D

ja tez nie mam jeszcze prezentów i mamy zamiar dopiero wieczorkiem wyskoczyć do sklepu
a co do szuflad moze taśma klejąca,ale to tylko na jakis czas bo jak sie wyrobi to też sie bedzie otwierać

Dzięki Iwonko! Widzisz prawie bym przeoczyła! Jak ten czas leci?!
Ucałuj Alusię ode mnie też z tej okazji:-)

Ja swoje dziecie położyłam spać bo widać nie dospała po nocy.
I chyba drugą kawę sobie zrobię bo nie mam siły z fotela wstać.
Szkoda że ja tak nie pośpie jak ona;-)

Haniu Monia to perfekcyjna pani domu w tak młodym wieku?
będziesz miała dobrze;-)

reklama
Witajcie poniedziałkowo.

Dominiczko, dla pocieszenia, z Natką przez 4 lata mieszkałam na 4 piętrze bez windy:szok: Jaka ja miałam wtedy figurę...:-)

Serdeczności miesięcznicowe dla Gabrysi:-)

U nas pogoda pod psem:-( Przerażają mnie wieści o możliwości powodzi na południu..
Jutro Nata jedzie na zieloną szkołę i będę musiała jechac dziś z nią po szkole na jakieś zakupy. Wraca 11.06 ok godz 21 a już nastepnego dnia o 5 rano jedziemy na turnus rehabilitacyjny. Musze więc jakies krótkie spodenki kupić itp bo od najbliższej soboty ma być po 30 stopni:szok:
No i czekam na wieści ze stolicy w sprawie wyników Frankowych. nerwówka od rana.
Miłego poniedziałku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry