• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny bo zapomniałam kiedyś podawałyście stronę gdzie można było słuchać różnych stacji radiowych podajcie proszę bo mi nigdzie RMF-u nie odbiera a tej stronki nie pamiętam :/

reklama
natt u nas to samo - kciuk (tylko lewy ssie) jest czerwony, szorstki... jak podetkam jej smoka to owszem, weźmie, ale jak jej się znudzi to znów kciuk; lekarka kazała jej na to nie pozwalać, ale to nie takie proste;

alex.nikita właściwie to w czerwcu kończę licencjata, a od października mam zamiar na zaoczne na magisterke iść(2 lata). Powinnam w zeszłym roku skończyć no ale jeszcze brzuchowa Zofia mi na to nie pozwoliła:-)

Hej dziewczyny;-)
Malinka a próbowałaś na stronie rmf? Radio :: RMF FM
Kasiu pomodlę się do św. Krzysztofa by mąż bezpiecznie dotarł na miejsce
I gratulacje dla Gabrysi i Alusi, jak ten czas leci ;-) niedługo będziemy sobie życzneia roczkowe składać!

Mój Jaś swego czasu też się strasznie tłukł, kurcze własnie najgorsze były te uderzenia w tył głowy...u nas w sumie miękko bo tez mamy wykładziny, no ale raz np zdarzyło mu się na klocek spaśc i to dobiero był płacz...A teraz na szczęście jest już silnijeszy i bardzo ładnie umie się asekurować, nastepna faza tłuczenia nastapi gdy zacznie samodzielnie chodzić ;-)

http://www.muzycznyserwis.pl/radio_przez_internet.php# - Malinka tu jeszcze znalazłm fajną stronkę, jesy dużo stacji i działają;-)

Ostatnia edycja:
Maz jeszcze 160km i bedzie na miejscu. Takze jeszcze ze 3 godz nerwówki.
Pozdrowienia od Miki ma mase problemów, net stały odciety, ma tylko na karte ktora sie konczy, nie wiadomo kiedy sie pojawi:-(

Ostatnia edycja:
hej

nadrobiłam zalełości i tyle tego było że połowy nie pamiętam do czego chcialam się odnieść :zawstydzona/y:

Kasiu kciuki zaciśnięte, nie denerwuj sie
Gratki dla Gabi i Alusi - jak ten czas leci!!

co do wyprawy do zoo to... byłyśmy w długi weekend majowy w poznańskim nowym zoo które jest dość duże, zwierzaki oddalone znacznie od siebie, z dużymi wybiegami i jak nie było co oglądać to Julce się troche nudziło. Jednak jeśli akurat nie spała i było coś do oglądania to podobało jej się bardzo :tak:

Malinka dobry ten kuzyn Tomusia :-D
Julki kuzynka też mnie kiedys obserwowała z zainteresowaniem przy karmieniu, więc jej opowiadam że wszystkie małe dzieci piją mleczko z piersi, że jak ty byłaś mała to też piłaś a na to usłyszałam: "od ciebie?" :-D:-D:-D

u nas niewiesoło ostatnio bo Julka zaraziła się katarem od tatusia :-( A ona nienawidzi jak jej sie coś robi przy buzi a wycieranie nosa to już totalny koszmar :-( W nocy śpi spokojnie ale tak od 5 rano co chwile się budzi z płaczem i najchętniej siedziałaby cały czas na rączkach. Moje biedactwo...

teraz śpi to może uda mi sie jeszcze poczytać inne wątki

Witam,
Czytałam szybko, bo nei wiem kiedy malusia wstanie

Iwonko super, ze córa w domu :-)
Dominiczka trzymam kciukasy - sesja na NK przepiękna
Gabi i Ali gratki :-):-):-)

No i zapomniałam co jeszcze chciałam. Tak to jest jak się za dużo na raz czyta ;-(

Moja panna daje popalić, ale jest przy tym słodka. Jutro do lekarza i jakoś ja się muszę wybrać, bo coś się dzieje, ale nie wiem co :-(. Jak nie urok to sr****. Łapie mnie jakiś dołek :-(. Nie wiem co się dzieję. Mykam. Zajrzę wieczorkiem

hej dziewczyny:-D
zdjecia wkleilam, na 9 miechow... troszke spoznione:-(

u nas jakos leci... Oli raczkuje i wzedzie jej pelno... a jak zobaczy meble to zaraz wstaje:-D:-D:-D
zebow brak:no::no::no::no::no:

ja czuje sie tak sobie.. pogoda dobija nieziemsko:no::no:

szukamy mieszkania... bo wezme kidys noz i normalnie.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
postaram sie nadrobic w nalblizszych dniach alew nie obiecuje:-D

przemeblowalismy i mam kompa w pokoju... koniec proszenia:-D:-D:-D:-D:-D

buziaczki dla Was i bobaskow:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no i prosze znalazla sie zguba bez zebow chyba mamy wygrana

dokładnie to samo miałam napisac,wiec basia ma wygraną w kieszeni skoro jej mała jeszcze nie ma zębolków

moja łobuzuje od rana
pranie juz zrobione tylko teraz zeby wyschło bo schnie w domku bo na polku buro i czasami pada
Ania nie łap dołków,choc i ja ostatnio w nienajlepszycm humorze,ale cóż zrobic samo życie
pozdrowienia dla Miki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry