• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia to może coś w powietrze puścili? Jakieś gazy ogłupiacze.?
No ja już nie mogę właściwie na czekoladę patrzeć. Już mnie po niej zaczyna mulić.

reklama
Dziewczyny noski do góry;-) Mam nadzieję że deprechy tylko takie chwilowe...
Kasiu, dobrze że już mąż na miejscu, no i gratulacje dla Basi za wygranie konkursu:-) Która notabene nie miała pojęcia że taki konkurs się toczy;-);-);-)
Malinka jak się tak prężył przy czopku to może nie zęby go bolą a brzuszek?

Ja Jasia już położyłam spać, ostatnio przestawił się w dzień na tryb dwudrzemkowy;-)
Jula jeszcze się bawi ale też a minutkę myjemy ząbki i do spania. A jutro mamy imprezę w przedszkolu z okazji dnia dziecka:-) w ogóle Jula już była raz w przedszkolu ze mną, bardzo jej się podobało. Szczególnie małe kibelki;-);-)

Kasia to może coś w powietrze puścili? Jakieś gazy ogłupiacze.?
No ja już nie mogę właściwie na czekoladę patrzeć. Już mnie po niej zaczyna mulić.
A mozliwe bo ja swojemu przed wyjadem powiedziałam ze myslalam ze ten wypadek mu klepki w glowie w prawidłowe miejsca poustawiał a tu dupa jeszcze gorzej mu je porozwalał. Na takie sytuacje najlepiej działa olać męża Im więcej ty sie wściekasz tym bardziej mąz ci zgłupieje:sorry2:

Popieram słowa Kasi. Z chłopami tak jest, że nam krwi napsują a nawet o tym nie wiedzą. Trzeba im dobitnie powiedzieć co robią źle inaczej za ch....re się nie domyślą.
Kasiu dobrze że mąż w końcu dojechał cało. Może jak odpoczniecie od siebie to będzie między wami lepiej?
Mam dwie takie psiapsióły które tak mężów za granicą mają. Kiepsko im samym ale jak oni przyjadą i już za długo siedzą to im nerwy puszczają. Odzwyczajone od bycia z kimś. Ich małżeństwa to przelotne romanse.
Iza wam życzę, żeby iskra ZAWSZE była między wami ;)
A co do przygody mej to ja zawsze za dużo ze sobą biorę. Ale mój z dołu zadzwonił z "a weź mi ... bo zapomniałem" i już mi z głowy wyleciało bo się śpieszyłam. Zła jestem jak nie wiem. Ale już nic nie zmienie.
Dobra mykam już.
Nie dałam dziecku paracetamolu na noc i zobaczymy ile pośpi:/
Dobranoc pchły na noc.

Basiu wygraliscie konkurs na ostatnie bezzebne dziecko.
Efe moze i pomoze czasowe rozstanie, napewno nie zaszkodzi
Miłosz mi tu dzis cyrki odstawia chyba przez ten zabek nastepny mu idzie, zapodalam nurofen.
dobranoc

Hejki!
Gratki dla Ali i Gabi z okazji 9miesięcy!
Iza! Duuuużo miłosci :)
Kasiu dobrze że mąż dojechał cały i zdrowy!
Cus jeszcze miałam napisac.... :/ skleroza postępująca....:/
W ogole moja Slicznotka dzis zrobila 5kroczkow sama bez trzymanki <szok>. Stała sobie przy krzesle i wylookała zabawkę na stole. I jakby nigdy nic "pusciła się" i poszła :) normalnie szok!:)
Idę do wyra bo padam cos dzisiaj.. Buziaki

reklama
Kasia to możesz odsapnąć, że połówka tym razem szczęśliwie dotarła do celu;

u nas przedwczoraj była jazda z ząbkiem (tak myślę) - mała najpierw ucięła sobie drzemkę od 18 do 21 (bagatela), a potem nie mogła zasnąć i udało mi się ją położyc dopiero po północy; przy tym okropny ślinotok, dosłownie się darła, rączki w buzi... dostala czopka i żel na dziąsełka, w końcu usnęła mi jakoś; ale nie widzę żadnego nowego ząbka;

dziś większość dnia lało, więc spaceru nie było, niestety; prognozy też nie za fajne, dopiero co ludzie osuszyli domy,a tu kolejne deszcze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry